Arkadaşlar eşimin babası çok para göz bize yapmadığını bırakmıyor evde huzurum hiç bişeyim kalmadı sürekli bizden para istiyor mutfak dolabı yaptırmış 25binlira bizden istiyor siz iki kişi çalışıyosunuz alırsınız diye ve annem yoğun bakımdayken vefat etmek üzereyken sürekli bu yüzden kavga çıkardı eşimle boşanma aşamasına geldim ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAyrılmak veya Boşanmak değilde Eşinin babasını psikoloğa götür ama öyle "Sen delisin seni psikoloğa götürücem, Bizden değilsin. Tedaviye ihtiyacın var" tarzı şeyler söylersen baştan söyleyeyim kabul etmez gelmeyi. Ona "Benim bir arkadaşım doktor. seni görmek istiyormuş, Arabana binip seni götüreyim mi? Sohbeti çok güzel bir insandır kendisi cinsiyetini de oraya gidince öğrenirsin ben söyleyip sürprizi bozmayayım şimdi" diyebilirsin. Ama bu pek işe yaramaz gibi duruyor. Sen yine dene de, ona "Benim psikiyatristlik bir durumum var. Beni sen götürür müsün?" Diye sor. Cevabı Eğer "Kocan niye götürmüyor? Olursa ona "Biliyorsun kocam işte çalışıyor." De eğer oda bir işte çalışıyorsa ve sana " Bende işte çalışıyorum bende yoruluyorum." Diyecek olursa sende ona "Sen şimdi senden yardım isteyen bu gelinini kıracak mısın?" Diye sor. Cevap hayırsa anında gidin. kocanında haberi olsun çünkü senin yanındayken "Ben götürebilirdim aşkım babam yorulmasın" deme ihtimali var. Onu dememesi için başta söyle. Psikiyatriste gittiğinizde de "Sende benimle gelir misin?, Ben yalnız girmek istemiyorum" de. O da gelsin seninle birlikte. Oraya girince ordaki kadın "Amca için gelmiştiniz değil mi?" Diye sorar zaten. Sende ona Evet diye cevap verirsin her türlü anlicak ama sen onu psikiyatriste götürmeninin bir yolunu bulursun. Beyin sendede var. Bu arada eğer kocan ikna olmayacak gibi olursa da ona hatta başta ona de ki "Aşkım (Veya nasıl sesleniyorsan artık) Ben psikiyatriste gidecem babandan dolayı değil, Benim kendi kişisel sorunlarım var. Psikiyatriste babanla birlikte gitmek istiyorum. Hem sorunu varsa anlatır. Neden ben gelmiyorum? Diye sorma Senin gelmeni gerektirecek bir şey yok." De. Ama eğer bunun yüzünden seninle kavga edecek olursa "O zaman Babanla birlikte sende gel" de. Gerçeği söylemediğin sürece anlayamaz neden gittiğini zaten oraya gidince öğrenicek neden gittiklerini. Sen dediklerimi yap 👍🏻😘🙋🏻♀️
İnşAllah kurtulursun bu dertten.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendisi gençken çalıştığını sürekli babasının avcuna mı koymuş ki sizden sürekli para istiyor ayıp. Siz bir yuva kurmuşsunuz kendi derdinize düşmüşsünüz artık. Siz bir şeyler yapmaya çalışıyorsanız onun gurur duyması lazım. İhtiyacı varsa elbette yardım edilir ama sırf lüks için ben mutfak yaptırdım parasını sen öde nedir yani. Ben olsam vermem. Eşinizde tepkisini göstermiş zaten onuda taktir ettim. Mutluluğunuz daim olsun.
00 Yorumla
+1 yılEşinle birlikte o evden ayrı bir eve taşının kayınbaba kendi evinde 🏡 sizden uzakta kalsın eşine söyle kabul etsin şartlar ve sorunlar çok kötüye gidebilir ya da kabul etmezse boşanın gitsin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
25Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
+1 yılEşine söyle beş kuruş para vermesin gadası. Bir daha verirse senin ondan ayrılacağını söyle.
21 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim
- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılKocanı kendine çek biraz. Öfkeyle kavgayla olmaz. Babasına resti sen değil o çekmeli. Sen hatırlat eşine çocuğunuz için birikim yapmalısınız. Ileride ne olacağı belli değil sonuçta. Kocana biraz nazla sevgiyl anlatmaya çalış. Baktın olmuyor boşan gitsin. Para mevzusu bir yana stres hem seni hem de çocuğunu kötü etkiler.
31 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim net tavrını koydu kayın babama bizi birbirimize düşürdün senin yüzünden boşanma aşamasına geldik dedi ama hala benle ıgraşıyo duruyo duruyo bişey bulup laf sokuyo eşim kızıncada ne var ya şaka söyledim diyo kaynanam kızıyo anlamıyo şaka yaptım diyo
Eşinin davranışları babasının yanındayken, sana karşı değişiyorsa sıkıntı vardır ki bu sorunu da çözemiyorsanız boşanmanız en iyisi. Bir ilişkinin içine 3. bir kişi dahil olursa o ilişkiyi yürütmeniz zorlaşır. Söylediğim 3. kişi birbirinizeolan sadakat değil. Aileden gelen bir müdahale de olabilir.
25 Yorumla
Soran+1 yılYa babasıyla hiç anlaşamaz ama babası sürekli bizi para yüzünden rahatsız ediyor bende vermeyeceksin diyorum kavga çıkıyor sen benim kazancıma karışamasın diyor ama bende kazanıyorum
Soran+1 yılHayır bak lükse girip gidip 600binliralık araba alırsan ne olur zorlanırsın demi alma biz alıyomuyuz daha ben alamadım öyle araba herşeyi geçtim tamam isteye bilir oğlu istediği para 25 nin ve annem ölüm döşeğindeydi
+1 yılOhhh iki soğan bulmuş soy babam soy fark ettim ki size bişi vermiyor hep siz veriyorsunuz yok diyin birikim yapıyoruz diyin boşanma olayına gelecek olursak eğer kocan sırf para yüzünde senden boşanırsa yuh olsun o adama çok istiyorsa para vermek babasına kendi kazandı parayı versin sen vere bişi
22 Yorumla
Soran+1 yılO değil ben boşanmak istedim doğdum çünkü annem ölüm döşeğindeyken para için kavga etti bizle bende hem eşimden hemde eşimin ailesinden nefret ettim babasıyla konuşmuyorum artık
- +1 yıl
Çocuk falan yoksa direkt boşan, bu konuda seninle kavga edip mutsuz ediyorsa olmaz bundan. Çocuk varsa yine boşan, baba olmaz bu hıyardan.
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Sana bir fikir veriyim. Eğer kocandan insanlığından ve sevgisinden şikayetin yoksa sen bir lüks araba al. ya da başka bir şey taksitli borç yap paranızla kendi borcunuzu ödeyin o zaman isteyemez
03 Yorumla
Soran+1 yılYa bana kalsa en agır krediyi çekicem ama rşim rıza göstermiyo birikim yapalım alalım diyo babası dirlik vermiyo bu sefer
Soran+1 yılBunaltır onlar büyütüm ben vermek zorunda diyo
+1 yılNet bir şekilde "Hayır" demesini bilin, sen de annen ile ilgilen bu süreçte olabildiğince. Elin herifi ile ne işin var? Kocan çok zırlarsa da kendi maaşını verme, o senin paran. Annen ile ilgilen, ihtiyarın tekini de görmezden gel. Gerçekten görmezden gel ve aramalarını asla açma. Aynı evde oturuyorsanız da, eşinin başını ye ayrı eve çıkın. Bu ne böyle? Milletin hammalı mı var sanki?
12 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle eşim göreve gitti beni ailesinin yanına bıraktı 3aylık ama adam beni canımdan bezdirdi o sırada işte annem komaya girdi ve vefat etti 😭
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun, mekanı cennet olsun annenizin. Ama olabildiğince eşinizin babası ile görüşmeyin derim, aranızı bile bozar çünkü. Türk aile ve evlilik yapısı maalesef böyle.. Eşinize, çocuğunuz için birikimin daha önemli olduğunu arz etmelisiniz özellikle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh hele o durumda senle kavga etmesi gerçekten hoş değil nefret etmekte haklısın enayimsn niye habire senden istiyor kendi parası varsa yapsın o zaman almaya gelince alıyorsa var demektir seni kullandığından
22 Yorumla
Soran+1 yılİstiyo işte burnumuzdan getiriyor
Cevap sahibi+1 yılAbi ne değişik insanlar var
- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılCanim eşin seni korumuyorsa babasina agzini acip laf etmiyorsa ayril gitsin yeniden evlenirsin yeni birisini bulursun bunlara katlanmak zorunda degilsin
10 Yorumla Size mi güvenip yaptırmış dolabı? Hadi hayati bir ihtiyaç için lazım olsa neyse de :D Eşin söz geçiremiyor mu babasına?
02 Yorumla
Soran+1 yılSözden laftan anlayacak bir adam değil bişey bulup mutlaka kavga çıkarır vermedi diye
+1 yılEşin onlara gereken ters tepkiyi verecek. Yani sen bir şey yapamazsin. Eşin onlara taviz veriyor anlaşılan
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşimi hiç sevmemiş değer vermemiş babası kendini ona sevdirmeye ispat etmeye çalışıyo para verirsem değerli olurum hesabı
- +1 yıl
Ama olamayacak bunu iyi bilsin
Soran+1 yılDiyorum senin benden başka kimsen yok diyorum en ufak örnek verıyım en sevdiği tatlıyı alır götürü bunu neye getirdin tadı iğrenç der ful niğde'ye indirir
- +1 yıl
Eşin aile olduğunun farkında değil maalesef. buyuk kazık yemeden bunu da anlamayacak.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yani ya seni kıracak iyice seni kaybedecek , ya da maddi olarak kazık yiyecek
Soran+1 yılValla bilmiyorum ne zaman gerçek yüzünü görcek bilmiyorum diğer kardeşi erkek çok zeki hemen kendine araba alıp kredi çekti ben sana bişey vermem dedi çoktı bu çok iyi niyetli kullanıyo işte
- +1 yıl
Olan size olur. Sizde çalışıyorsanız brnimde hakkım var veremezsin diyeceksin
Soran+1 yılDiyorum sen verirsen ne kadar para brnde aileme gönderim diyorum göndere diyo bana para umrumda değil diyo napım şimdi
- +1 yıl
Sende o ailesine nekadar veriyorsa ondan gizli birikim yap
Soran+1 yılİşe başladığımda yapıcam ve sürekli ona bişeyler aldırıcam çünkü çok sıkıldım ben bişeyi 2alırken düşünürken ailesinin böyle olmasından adamın torunu var onun masrafı hadi hesabını geçti para derdine düştü
- +1 yıl
Aynen hiç vicdan yapma sende istekleri sırala. Hatta şimdi çalışmıyorkrn de. onlar yiyeceğine sen ye rahat et. Acıma
Soran+1 yılöyle yapıcam inş yapıyorumda dahada yapıcam
- +1 yıl
Hiç acima
- Aile & Toplum konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılOnlarla ekonomik bağınızı kesin. Bu ailelere zarar verir
114 Yorumla
Soran+1 yılEşim söz dinlemiyo brni büyütüler mecbırum diyo ama bu devirde kim kime 25bin veriyo
- +1 yıl
Sende bu gidişle kendi çocuğunu büyütemeyaceksin de belki aklı başına gelir.
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
- +1 yıl
O zaman Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılEski kafalı eşim atya babaya bişey denmez düşüncesinde
- +1 yıl
Kaç yaşında kendisi?
- +1 yıl
Biliyorum, bende öyleydim biraz eskiden. Değişmek kolay değildir
Soran+1 yıl30 ama akıl yaşı 15
- +1 yıl
😄 ona güzelce anlat, anlamazsa da sana kalmış bir şey, ya tamam ya devam meselasine dönüşür
Soran+1 yılBak Sanda tavsiyem evli misin bilmiyorum bekarken ver bende aileme veriyodum her istediklerini alıyodum ama evlenınce öyle olmuyo brn bişey alırken 2kere düşünürken o gidip ailesine vermez ben vermiyokrn veremez eğer sende evlenınce öyle yaparsan eşinle boşanma durumuna kadar gelirsin diyim
- +1 yıl
Bu yüzden evlenmiyorum işte 😄
- +1 yıl
Şimdiye kadar verdim ama artık vermem, kendi işimi kurana kadar kimseye hiçbir şey vermiyorum artık
Soran+1 yılEn iyisi verme bende babama verdim değeri olmuyo eşim bekarken de verdi şimdide vermek iatiyo
- +1 yıl
Vere vere belimde fıtık çıktı bu yaşıma geldim sahip olduğum hiçbir şey yok o yüzden ne malmışım deyip duruyorum bazen 😄
+1 yılbu durumdaykenken eşinle nasıl anlaşbiliyorsun
112 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamıyorum sürekli kavga gürültü babası sürekli bişey talep ediyo gidiyo kendine lüx arabalar alıyo şıkısınca oğlum yolla
- +1 yıl
çekilir dert değil
Soran+1 yılşu an ayrılamam ama böyle devam ederse boşanma
- +1 yıl
neden ki şu an değil
Soran+1 yılBebeğiim aşırı küçük ücretsiz izindeyim
- +1 yıl
çalışmıyorsunyani mecburen katlanackaın bu duruma
Soran+1 yılYok çalışmıyorum bebeğim çok küçük
- +1 yıl
sağlıklı büyüsün.. memur muusn
Soran+1 yılÖzel bi şirkete çalışıyprum
- +1 yıl
ne kadar kaldı iznin bitmesine
Soran+1 yıl1yıl
- +1 yıl
daha çok varmış
+1 yılKocan anlamıyorsa bu sorunu boşan. Bı erkekle evlendim diye el oğlunun babasına paramı yediremem.
11 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda boşanmam ama ileride böyle devam ederse ayrılıcam çocugum çok küçük
- Aile & Toplum konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılEşin onların tarafını tutuyorsa eşinden ayrıl zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim çok küçük ve ücretsiz izindeyim
+1 yılKocanı babasının evine yolla yaşasınlar beraber
10 Yorumla
+1 yılEsinin yaklaşımı ne?
vermek zorunda değilsiniz ki.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUmarım yakında sana da göz koyamaz, çok var böyle tipler, boşanma ama uzak durun
21 Yorumla
Soran+1 yılUzagız ama tayin isteyip yakınlaşmaya çalışıyo
- Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma ya bu hareketler insan oğlundan devamlı para alıp huzurunu bozarmı kötüymüş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşan egger eşin benım kendıme göre hesdabım var dmeıyorsa
11 Yorumla
Soran+1 yılBi kere sinirlenince dedi ne yazıki
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah bildiği gibi yapsın böyle insanları ya pislikler
02 Yorumla
Soran+1 yılHemde nasıl kendi sıfır araba alır oğluna ödetir
Cevap sahibi+1 yılEşin burada sınır koyması gerekiyor senin dediğin hep yanlış anlaşılır ah bu aileler ah!!
+1 yıleşin olaya müdahale etmeli. para falan vermemelisiniz. eğer eşin de o tarafı tutuyorsa boşanmak en mantıklısı bunlarla hayat geçmez. keşke başında evlenirken düşünseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılMelek gibiydiler herşeyde elli böldü takı evlenene kadar gerçek yüzünü gördüm yoksa niye evleniyim canım kuzım sen ne ıstıyosan al falan diyodu bana evlenınce 360derece döndü
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevlenirken aklın neredeydi diyeceğim şikayet edeceksin bir yorum yapmadım say beni
03 Yorumla
Soran+1 yılEtmiycem böyle değil erdi çok iyilerdi ama içlerine girince ne olduğunu anlıyosun melek gibilerdi
Cevap sahibi+1 yılBak arkadaş ya da kızım diyeyim insanlar maalesef baştan gerçek kimliklerini hep gizlerler, ama bence size daha uygun bir lisan kullansalardı eminim yardımcı olurdunuz,
Aaman be ben büyüğüm isterim uygun dil kullanmam der çoğu yontulmamış taşlar verme baksın başının çaresine
Soran+1 yılYa ben onlardan hiç bişey istemiyorum bizim paramıza karışmasınlar yeter ama adam laf anlamıyo siz çok kazanıyosunuz verin biz nişanlıyken kendini hep bonkör gösterdi
Bence biraz daha sabret ve eşinle bu konuyu konul baktın yine olmuyo boşa gitsin sana kocamı yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. eşinin babasını eve alma
12 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayız şu an ama yakınlaşmaya uğraşıyo onşarın memleketine götürmeye uğraşıyo
- +1 yıl
Sakın ha sakın gitme, inat et otur sen kendi evinde. Orada eziyet çekersin, çevreden duymadığımız şey mi sanki?
Gizli Üye(36-45)+1 yılesinde nu durumdan rahatsiz degilse ya da denge kuramiyorsa isin zot bunlarla zsni somururler.. baktin olmadi koy gitsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşinini tavrı önemli burada
02 Yorumla
Soran+1 yılBabama vermiycem diyo annesine veriyo hadi annesine biley demiyorum zor büyütmüş ama babası brni çıldırtıyo
- +1 yıl
Aynı şehirdemi yaşıyosunuz
+1 yıleşin ile mutlu isen eğer boşanma
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyle bana karşı iyi ama işin içine babası girince her şey maf oluyo
- +1 yıl
yani bazen ailesi iyi olup kocasından çeken kadınlar da var onun için mutlu bir evliğin var ise ilgi yönünden maddiyat yönünden cinsel yönden boşanma derim
Soran+1 yılAma bu adam sürekli konuşuyor onun yüzünden piskolojik tedaviye başlıycam
- +1 yıl
Her şey bu mu? Eşini 3. bir kişi için yok sayan biriyle evlilik olmaz, bugün babası yarın başkası. Eşinin onurunu ve isteklerini hiç düşünmüyor..
Soran+1 yıl@tonightistheidie benmi düşünmüyorum anlamadım
- +1 yıl
Hayır hayır, eşin seni hiç düşünmüyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanı al uzaklara git
12 Yorumla
Soran+1 yılşu an uzaktayız ama eşim hala onların oraya gitmeye çabalıyor bana tek kelime ederlerse boşarım seni diyorum hayır etmeyecekler diyor bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAyıp ya adam utanmıyor mu
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılya verme ya da tavrını koy bıoşan
06 Yorumla
Soran+1 yılKO yorum kavga bile ettim eşim vermiyo ama adamın agzı durmuyo bişey bulut mutlaka paraya getiriyo brn yıprandım
- +1 yıl
böylede yürümez
Soran+1 yılBoşanırsam babası yüzünden kına yaksın
- +1 yıl
yaksın artık
Soran+1 yılİnş🤣
- +1 yıl
inş :D :D
Boş ver onları görmezden gel biraz
00 Yorumlayok et :D
12 Yorumla
Soran+1 yılKayınbabamımı🤣🤣🤣
+1 yıleşini boşamalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılKüçük bebeğim var olmuyo işte bana zararı yok eşimin brni çok sever ama işte ailesi sıkıntı
- +1 yıl
o gözdağını ver ki. kendi ailesinin yanında dursun.
boşanmaktan bahset. seni çocuğunu kaybedebileceğini algılasın.
erkeklerin farkındalığı başına gelince algılar
Soran+1 yılGidemiycemi biliyo kaç kere söyledim kaç kere soğudum dedim
+1 yılKocan zengin galiba ne diyor bu duruma
11 Yorumla
Soran+1 yılBabam veririm ben kazanıyorjm sen karışamazsın brnde çalışıyorum ama
+1 yılKonuş belirt kocana derdini
12 Yorumla
Soran+1 yılSöyledin ama hala annam babam atamam diyo ben atsın demiyorum ama bunaldım sürekli babası bana ağlıyo şunu alamıyorum bunu böyle yapıyorum brn gelinin ne yapabilirim bende evimi geçindirmek zorundayım
- +1 yıl
Haklisiniz ne diyeyim
+1 yılAcilen uzak durun kendi hayatınıza bakin
01 Yorumla
Soran+1 yılBebeğim çok küçük
- Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo işte insan kendini canım yerinde hisediyo
Nefretinin sebebini yenemiyosan yapılcak bişey yok
04 Yorumla
Soran+1 yılBak brnim derdim para değil sürekli bizi yemeye çalışıyo onada bilet dediğim yok ama annem ölüm döşeğindeyken bizle sürekli kavga etti para için dolap yaptıracakmış
Soran+1 yılYok size bişey dediğim yok ama beni kendi yerinize koysanıza anneniz ölmek üzereyken böyle bişey yapılsa hoş mu hemde para için
uzaklaş
sebep nedir10 YorumlaBu adamın emeklisi falan yok mu
01 YorumlaBelli etme saygı duy
01 Yorumla- +1 yıl
Ee nereye kadar?
+1 yılNwde merhaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey yapamazsın baba atılmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılYa atsın demiyorum bak eşimden para ıstemıyo sürekli ağlayıp benden istiyo çok zor şartlarda çalışıyoruz sen olsan 25bin verirmisin artı annem yoğun bakımdayken para için bizle sürekli kavga etti söyle
- +1 yıl
Gayet de yapar, eşşek gibi de yapar. Bu ne böyle? Gerekirse huzur evine vermeli.
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey yapamazsın seni versinler
- +1 yıl
Gayet de yapabilir, moruk kaç yaşına gelmiş gençlere çektiriyor ya. Huzur evi onun yeri, bu kız burada mutsuzken lüx içinde yaşama hakkı yok.
Cevap sahibi+1 yılSeni de sığınma evine versinler dilin çok uzun
Soran+1 yılAynı şey sana yapılsa annen ölmek üzereyken sürekli senle para kavgası yapılsa hoş mu söyle normalde de çok paraa talep etti iyi kötü verildi ama bu sefer çok abartı ben anneme yanarken bunu yapamaz
Nefret etmeye devam
15 Yorumla
Soran+1 yılBen nasıl uzak durucam hiç bilmiyorum
Soran+1 yılYa ben anlamıyorum niye evladın parasına göz dikersin vermeyince rezil edersin diğer oğluna hiç bişey söyleyemez bizden ne varsa ister
- +1 yıl
Vallah benım babamın annesi boyle vermeyince oglum para vermiyor bana hep karısı dolduruyor onu oğlumla aramı bozdu falan dıyor
Verince de sen mecbursun görevin bu falan dıyor şükür etmeyi bilmeyen ınsanlar bıze para lazım oluncada ben de yok para calıs biriktir falan diyor babama
Soran+1 yılNedenim şimdi nedenirki böyle insanlara brnimde annem vefat ederken bizle sürekli kavga etti para verceksiniz diye
+1 yılkatlanmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026