Arkadaşlar sırf evlenince ayrı yaşamak istiyorum dedim diye kadın bana demediğini bırakmadı, ya o ya ben sana hakkımı helal etmem hemen çıkacak o evden dedi serefsiz kadın, çok sinirliyim, ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Henüz evlenmeden annenin oturduğu evde yaşayacağınızı söylüyorsunuz ve o anneye ayrı yaşamak istiyorum diyorsun. Bu ne demek? Yazınızdan anladığım şey; senin burada işin yok oğlunla evleneceğim bu evde de biz oturacağız gibi bir cümle anlıyorum ben. Empati yapmalısın. Sen bir evlat doğurup baksan ve ömür boyu çalışıp kıt kanaat zaten onun geleceği için bir ev yapsan ve hiç tanımadığın bir kız geliyor sana bu şekilde konuşuyor. Senin tepkin ne olurdu. Herkes aklının erdiği ölçüde cevap verir. O senin büyüğünse ona "şerefsiz kadın" diye hitap etmen yanlış bana göre ayrıca sen cidden o çocuğu seviyor olsaydın emin ol annesine o lafı söyleyemezdin çünki sevdiğin kişiyi büyüten emek veren ve o terbiyeyi ona veren senin o şerefiz dediğin kadındır. Üslubuna biraz dikkat etmen lazım. Senin anne sana ne kadar kıymetliyse herkesin ki kendine kıymetlidir. Onlar bizim büyüğümüz biraz saygı biraz sevgi. Ayrı yaşamak istiyorsanız evlenince bir ev kiralar ya da kendi emeğinizle çalışıp alırsınız kimseyi de evinden etmeye kalkmazsınız. Kalbini kırmak için bunları yazmadım. Sadece bir öz eleştiri yapmalısın. Hal tavır ve sözlerine biraz çeki düzen vermelisin. Umarım kafan bir noktada dank eder. "Sevgi güzellik ister, güzellik emek ister." Annelerimiz başımızın tacıdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen saygısız biri değilim bana hakaret eden zaten o kadındı anladın mı? Saygıyı sizden öğrenecek halim yok, ayrıca sevgilimin evi orası o kadının değil kadın bana ben bir şey yapmadigim halde oğlum ya ben o ya karar ver sana hakkımı helal etmem onun yüzünü görmek istemiyorum deyip anneme de bana da ağır hakaretler etti o yüzden o kadına ne söylersem hak ediyor burada anlatamadığım çok şey var ben durum dururken böyle bir şey söylemiyorum tabii ki annelerimiz kıymetli ama saygılı ve anneliği hak eden kadınlar! Sizde hakaret yeseniz ne yaparsınız acaba uzaktan konuşmak kolay.
Soran+1 yılBen çok ağladım bunların hiçbirini hak etmedim konutu bilmediginiz icin ben sadece Özetledim konuyu ama hepsini anlatsam az bile demissin dersiniz
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgiline durumu belirtip annenin yaptığı şey hakkında ne düşündüğünü sor eğer çocukta annesini desteklerse hiçbir konuda yanında olmiycaktir ama eğer seni desteklerse üstesinden gelebilirsiniz kimse çocuğuyla hakaret ettiği birisi yüzünden arasını bozmak istemez bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim benim yanımda ama annesi çok kötü
- +1 yıl
O zaman üstesinden gelebilirsiniz ya tek yapicaginiz şey çocuğun annesiyle konuşmasi eğer göze alabilirsenizde şart koşun ya o ya ben gibi vs. vs. Dediğim gibi seni sevmiyo belliki kimse sevmediği insan için çocuğuyla karşı karşıya kalmayı göze almaz yapmanız gereken tek şey asla ayrılmıycaginizi belli edin gözünu korkutun
Soran+1 yılDaha dune kadar kadın beni seviyordu öyle güzel rol yapmış k8 ayrı evde yaşamak istiyorum diye bana yaptıklarına bakin
- +1 yıl
Olsun hayatım evlenmeden önce gerçek yüzünü görmüşsün üstesinden gelebilirsiniz ama yinede kendini sıkıntıya sokma belkide nasibin değildir
+1 yılSen bu aileyi bir ömür çekeceksin ona göre kararlar ver derim. Evlenince de eşin her zaman senin yanında olmayabilir şu an köprüyü geçene kadar senin yanındadır köprüyü geçtikten sonra ikiniz arasında kalmaktan yorulabilir. O zaman sen o kadınla baş başa kalacaksın.
00 Yorumla
Kocan olacak sevgilinde iş bitiyor o senin arkanda durup seni saydırırsa bir şey olmaz rahmetli babaannem ve halalarım yengeme bir şey demeye ödleri kopardı amcamdan dolayı
07 Yorumla
Soran+1 yılYanı o kadar saygısızlık ki bu
Soran+1 yılBabası üvey adam ama iyi yani saygili
Soran+1 yılÖlmüş
Soran+1 yılSorma cidden kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
25Cevap
Sabırlı ol ve sakın annesini kötüleme. Zaten annesi böyle devam ederse kendisinden soğutur
Senin sakin kalıp olayı akışına birakman faha iyi olur. Esinde zamanla sana bu konuda daha da yaklasicak. Ama sende aynı şekilde karşılık verirsen bu sefer senden uzaklaşır.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın gerçekten çok anlayışsız ve bencil miş buna saygı duyması lazım Ken böyle çirkin bir harekette bulunuyorki sen istemeye bilirsin buna hakkın var tabi onların da ayrı için maddi durumları varsa neden olmasın. bundan sonrası için sen nişanlınka konuşup anlaşman lazım kadınla artık muhatap olma bence
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok Üzgünüm ya bir tanesi de çıkmış yorumlar da kadına şerefsiz diyemezsin diyor böyle saçma sapan insanlar da var işte hakareti yiten benim bir de gelmiş öyle diyemezsin diyor
Cevap sahibi+1 yılAğzı olan konuşuyor da kimse empati yapmıyor
Soran+1 yılGerçekten o kadar üzücü ki ben onca şeye rağmen gine saygılı bozmadım ama sinirlerim yıprandı ne hakki var bana bunlar i yaşatmaya
Cevap sahibi+1 yılHiç bir hakkı yok inanki
- Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline bırak bu konuyu. Ana onun anası sorunu o çözsün o uğraşsın sen karışma. Çözemezse de gelecekte olabilecekler konulu bir fragman izlediğini farz et ve sevgilinden en kısa zamanda ayrıl.
16 Yorumla
Soran+1 yılKadın hem suçlu hem güçlü yani çok saygısız hem de özür de dilemiyor
- +1 yıl
Unutma ki sevgilini o büyüttü ve armut dibine düşer çoğu zaman. Demedi deme.
Soran+1 yılAnnesinin yanında büyümedi anneannesi büyütmüş çok karışık bir hayat hikayesi var
- +1 yıl
Olgun ve çözüm üreten biri mi, anlayışlı ve sahiplenici mi? Bunlara cevabın evetse bırak o halletsin anne olayını. Zaten muhtemelen sana hakaretinin arkasında oğluyla olan sorunlar yatıyor. Sen karışma.
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun ben karışmıyorum ama sevgilim çok üzülüyor
- +1 yıl
Sen ona destek ol dinleyip ilgi göster, aralarına girme ve annesi hakkında yorum yapma. Kolay gelsin sana 💜
+1 yılAnnesine bir şey demedi mi senin yanın da tamam annedir felan ama seni de savunmasız bırakması saçma olmuş böyle bir kadınla hayat geçmez baya çirkef birine benziyor Allah sabır versin 😄😄
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle oldu
+1 yılBence sevgilin ayrılmak için anneni kullanmış. Bence blöfü gör ve ayrıl sevgilinden. Sana adam mı yok. Saygısızlık her yaşta saygısızlıktır ve kabuk edilemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yok inanın annesi yaptı her şeyi
Şimdiden başladıysa sonu gelmez onlar kendilerine başka şey arıyorlar kendini kurtar derim ok nur boyu sıkıntı huzursuzluk istemiyorsan
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şey arıyor derien
+1 yılSende pek geri kalmamışsin , pek lafın altında kalmamışsin gibi duruyor.
Problem i çözecek olan sen değilsin sevgilin çözecek01 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şey söylemedim ağzımı dahi açmadım, söz söylesem de haklıydım zaten hakarete uğrayan benim, sen olsan ne yaparsın kendini savunmaz miydin
+1 yılGören farkındadır zaten eşinin düşünecekleri karşısında kafanı yorma o bakar çaresine eğer seviyorsa
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzücü ya
Kaç yaşında insan ayıp yaptığı, sen onlarla aynı evde yaşamak zorunda değilsin, bu kadar zormu saygı duymak
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle abi sorma annem de bende çok zor anlar yaşadık ben yine kalp kirmadim
+1 yılAnnesine bir şey diyemeyen adamdan bir cacık olmaz ben olsam anne saygısızlık yapma sevdiğim kadın var karşsında derim
02 Yorumla
Soran+1 yılO da söyledi zaten ama kadın anlamıyor anlamiyor
- +1 yıl
Daha sert tavır koysun o zaman ben öylr yaparım :D
Kocasıyla mutlu olamayıp oğluna saran bir kadın vakası daha. Evlen, ayrı yaşa.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu peki ben ne yapicam?
Soran+1 yılTamam ama bu kadın konusunda nasıl yol izlemeliyim, muhattap olmayayım dimi
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılKadın durduk yere mi size hakaret etti. Sevgilinizin annesine şerefsiz demeniz bence hiç hoş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBakin bana çok ağır hakaretler etti empati yapın ben hiç bir şey demedim ona bana bacım muamelesi yaptı ben konumunda haklıyım o kadın saygıyı hak etmiyor
Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Buna erkek müdahale etmeliydi ve sebebi önemli tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılMüdahale etti ama kadın man yak ya
Soran+1 yılSonuç kadın hicbir şeyden anlamıyor ısrarla saçmalıyor
Sevgilin kimi haklı buldu? Eğer cevabı sen değilsen sıkıntı var. Ana kuzusuyla bir evlilik yürütemezsin bitir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Koca adayının tavrı, vereceğin kararda belirleyici olacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılBenim yanımda oldu
Soran+1 yılTabii ki dedi, anne sus dedi bağırdı yeter lan sus artık sus dedi ama karı çok pislik bilerek yapıyor
Bazı erkeklerin bazı anneleri biraz huysuz olabiliyormuş
00 Yorumla
+1 yılAyrı eve çıkmazsan evlenme o halde oğlu bir seçim yapsın
00 Yorumla
+1 yılağzını burnunu kır onun kadın başına konuşmamasını öğrensin çak ağzının üstüne
00 YorumlaAyrılmalısın güzelim sonuçta önür boyu kaynanan olacak ben katlanmazdım daha fazla
00 YorumlaBüyük ihtimalle evleneceğin ev değildir artık orası
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru olan ayrılman Bende sınıf bu durumdan dolayı ayrıldım ileride karışırlar diye
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah bildiği gibi yapsın bunları ya
Cevap sahibi+1 yılAynen aile çok önemli eğer sevgilinde ses çıkarmıyorsa ileride hep ezilirsin benim ki ses çıkarmıyor du
Soran+1 yılBenim ki ses çıkarıyor ve onu seviyorum çok üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılSes çıkarıyorsa sahipleniyorsa güzel benim ki susuyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin sert olmasını birazda bu yüzden istiyorum.
00 Yorumla
+1 yılYa tabiki hakaret etmesi tamamen yanlış ama burdan erkeklere tavsiyem sizin annenize değer vermeyen birinin ilerde sizede deger vermemesi çok muhtemel
010 Yorumla- +1 yıl
Ayrı evde oturmak istyorum demesimi değersizlik
Soran+1 yılAyni evde oturmak istemiyorum demenin neresi değersizlik? Lütfen saçmalamayın ya bu benim en doğal hakkım
- +1 yıl
Demek istediğim bu değil zaten bu devirde aynı evde oturmak olmaz
- +1 yıl
Ama genelde şu anki kizlar kaynanalariyla pek anlaşamaz ama oğluyla iyi anlaştığını düşünür bu bi kızı sadece bedeni için seven bi erkeğin durumu ile aynıdır
Soran+1 yılBenim durumum öyle değil ben annesine çok saygılı davrandım ama o kadın bana çok büyük terbiyesizlik yaptı
- +1 yıl
Ya sen saygılı davrandiysan bu onun terbiyesizliği boş ver takılma sen
Soran+1 yılTamam ama sevgilim de üzülüyor bak mide bulandiriyor ne yapicam ben
- +1 yıl
Sen yinede saygını bozma onun kötülüğü kendine
Soran+1 yılNe yapicam peki ben? Nasıl yol izlicem
- +1 yıl
Mesafeli davran bu durumdan rahatsız olduğunu da eşine söyle
Şimdiden böyle ise evlenince düşünemiyorum sevdiğin adam arkanda durabilir ise eğer sıkıntı olmaz onun dışında hep üzülürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılArkamda duruyor sağolsun ama o kadının yüzünü görmek istemiyorum çok sinirliyim
Soran+1 yılSorma canim ya
Kabul edersende etmezsende İlerde size sorun çıkarcak gibi her şekilde, boyun eğersen çok daha kötü olur tavrını koymalısın
00 Yorumla
+1 yılÖzür dileyene kadar dönme sınırların olsun yoksa da kestir at
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilese de gönlüm el vermiyor çok ağır konuştu ama ne yapicam bilmiyorum özür de dilemiyor yuzsuz
- +1 yıl
Dönme o zaman bırak ya tahmin ettiğin kadar zor değil birilerinden vazgeçmek. Hayatının güzelleştiğini farkedeceksin kendine saygını asla yitirme
+1 yılAllah kurtarsın zor bi durum ama bunu kabul eden ilk başta sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılBen bir şey kabul etmedim ki
Evlenmeden çocuktan da ayrıl , bu kaynana evlensen de ayrı evde yaşasanda seni er geç boşatır, kocana başka kadın bile bulur evliyken , cahillik işte
00 Yorumla
+1 yılHemen ayrılırım çünkü bir kişiyle evlenmiyorsun sadece aileyide hesaba kat bırak gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılDur sakin ol müstakbel kaynanan için böyle söyleme.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞaka misiniz siz ya sıktır gitsin serefsiz karı o bana neler söyledi ne hakaretler etti o benim hiç bir şeyin olamaz
Bence yol yakınken bir daha düşün sonuçta eşinle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun kendini düşün
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet sevgilim arkamda duruyor ama. utanmadan yaptığını savunuyor ve özür bile dilemedi, asla yüzünü görmek istemiyorum
Soran+1 yılÇok üzgünüm ya...
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiline durum ortada fazla konuşmaya gerek yok, annen bir tercih yapmanı istiyor belli ki sende yaparsın de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç altta kalma lafını söyle o çocuk da ayrılcaksa evlenmeden ayrılmanız daha hayırlı olur. Evlenicekseniz de o kaynana haddini bilsin baştan.
00 Yorumla
+1 yılSende hala sevgilimisin o çocukla yuh
012 Yorumla
Soran+1 yılÇocugun günahı yok annesi pislik
- +1 yıl
Çocuk neden bişey yapmadı benim sevgilime annem bile öyle konuşamaz gerçek bir erkekle sevgili değilsin maalesef
Soran+1 yılÇocuk yaptı tabii ki bağırdı çağırdı benim yanımda oldu
- +1 yıl
Sonuç peki yine devam eder annesi evlenince çok çekersin kaynanadan
Soran+1 yılNe yapicam ben sevgilimi çok seviyorum
- +1 yıl
Ama böyle. seyleri alttan alırsan ilerde daha büyük sorunlar yasarsin
Soran+1 yılAlttan almadım ama sevgilimi de üzmek istemiyor7m
- +1 yıl
Üzmeyen üzülür
Soran+1 yılÇok mutsuzum
- +1 yıl
Mantığıni dinle knka
Soran+1 yılSeviyorum ama..
- +1 yıl
O zaman yapacak bir şey yok umarım mutlu olursun senin hayatın sonuçta
Gizli Üye(30-35)+1 yılSerfsz o... pu o kimde sana hakaret edip kovuyor o sevgilinde adamim diye gezmesin hanzolar ailesii
03 Yorumla
Soran+1 yılŞerefsiz adı karı ya inan ki pislik, sevgilim benim yanımda oldu ağzının payını verdi ama çok gerginim hala
Cevap sahibi+1 yılSakın yüz verme sicccc agzna bak nasil sayar seni iyilik yaramaz
Soran+1 yılO kadar haklisin ki o kadar iyi oldum ki adla hak etmedi
+1 yılEvlensen kim bilir neler yapar yanmışsın kızım sen
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirliyim, böyle karaktersiz bir kadın sevdiğim adamın annesi olduğu icin
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok ayrıl yoksa huzurun kalmaz
00 YorumlaHerifin ne düşünüyor peki?
00 YorumlaSevgilinle tatlı bi dille konuş
00 Yorumlaboş ver inadına daha da uzerıne git
00 YorumlaDaha resmi bir şey var mı aileler arasında
00 YorumlaSevgilin ne düşünüyor
00 YorumlaHak etmişsindir, kendini düzelt
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılSaygı bitmişse her şey bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsen niye şimdiden o toplara girdin ki
04 Yorumla
Soran+1 yılBen bir şey yapmadım ki sadece yani durup dururken girmedim kendisi eşinden ayrıldı bizim evlenince yaşayacağımız evi kapatsın oğlum gelsin yanıma hep beraber yasayalım dedi bende hayır dedim
Cevap sahibi+1 yılsen hayır deme sevgiline de o hayır dedim
Cevap sahibi+1 yıldesin*
Soran+1 yılKadın bahane yaptı resmen inan ki kötü bir şey demedim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiline de annesine de büyü yaptır
00 Yorumla
+1 yılya ayrıl ya da sevgilinial turt dısına gidin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 306 cevap paylaştı. Ayrıl tabi ki
00 Yorumlaayrıl
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 480 cevap paylaştı. ayril
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ayrıl ayrıl
00 YorumlaAyrıl
00 Yorumla
+1 yılSen de ona et ayrıl
00 Yorumla
+1 yılEvlenme
00 YorumlaAyrıl knk
00 Yorumla
+1 yılBirak sen de onu
00 Yorumla
+1 yılZormuş
00 Yorumla
+1 yılorta parmak salla
00 Yorumla
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSabret biraz
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sevgilimin annesi bana hakaret etti, evlenince yaşayacağımız evden kovdu. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler