Güncellemeler
+1 yıl
Annesi anneme bile küfür etti ama sesimi çıkarmadım. Bu seferde gülseydin dedi bana benden tiksinmiş gibi konuşuyor. Sizce haklı olduğumu anlarda pişman olur mu? Gerçekten çok üzgünüm
1 yıllık çok güzel ilişkimiz var ama annesi biraz değişik bir yapısı var çok küfür ediyor ne zaman benden bahsetse onu ben... Diye sövüyor sevgilim hep onun yapısı bu böyle seviyor dedi alınma diyince hep gülüp geçtim. Dün aynısı oldu artık sordum benimde zoruma gidiyor diye ve ağzımdan bi söz çıktı "Biz ilerde boşanırsak annen yüzünden olur" diye kavgamız büyüdü benimle böyle bi tartışmaya girmicektin dedi böyle birisi olduğunu bilmiyordum dedi çok üzgünüm ne yapmam lazım sizce haklı mıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Alışmış bunlar. Birak bu karaktersiz insanlari. Anasi küfrediyorsa yarin öbur gün oglan da anana babana sana kufreder. Kalırsın öyle. Terbiye öğrensinler önce. Herkes haddini bilecek. Ahlaksiz kadın... o kim ki senin annene küfür edecek madem küfürlü konusmak hoslarina gidiyor onlar öyle insanlar sen de onun anasina küfretseydin keske bakalim ne yapacakti? Birak bunlari bunlardan sana hayır gelmez mutsuz olursun.
Sende küfür etseydin kimse kimseye küfür eeez hayırdır durduk üzere je küfür ediyor o kadını psikolojik sıkıntısı var ayrıldığın iyi olmuş ilerde sana izdirap cektirir
Çok iyi yapmışsın. Sokmuşum anana lanorcccgu da diyeydin... "Bundan böyle benim adımı anarken besmeleyle başlayacak", diye de ekliyeydin keşkem.
Kusura bakmasinlar ama kimseye öyle ağzına geldiği gibi konusamazlar. Bence 1sene dayanmak yanlış olmuş.
Sence pişman olur mu, haklı olduğumu anlamasını istiyorum..
Bence pişman olsa da afda dilese sen iyi düşün bu 1seneyi hatırla
Benim gorumcem de oyle agzından kufur eksik olmaz ama bende hıc gulup gecemem yanı bence ıyı etmıssın
Sende anasına şov benim yapım artık bu anan alttan alsın de.
Hayır asla geri dönmek gibi bir hata yapma çok üzülürsün sakın sakın
küfür yani bide sana hemcinsinden gelince etkisi daha ağır oluyo değil mi
Evet ama sorunum sevgilimle ayrılmamız oldu ve cocuk sana yazarsam en adiyim dedi.. ben haklıyım bir kere.
haklısın tabi ya insan sövse bile hiç olmazsa kişiye değilde boşluğa sövsün. niye dert ediyosun ki hem yine biri çıkar karşına. haklı sebeple ayrılmışsın. güzel konuşmak varken..
İyi yapmışsın