Ben küçükken, ilkokul dönemlerimdeyken annem ve babamın büyük bir kavgasından sonra annem bana "Boşanayım mı?" diye sormuş. Ben de annemle babamı çok seviyorum, küçüğüm tabii bir de. Ağlayarak hayır demişim. Hala arada annem bunu bana hatırlatıyor. Senin yüzünden boşanmadım diyor. Şakasına dediği de oldu ciddi de. Hala kavgalı dönemleri oluyor. Ama azaldı. Beş yıl öncesinde falan çok daha kötüydü. O zamanlar ben de ergenliğimin zirvesindeydim, işler daha da kızışıyordu. Eskiden babamın çok hatalı hareketi olmuş, yeni öğreniyorum. Ama babam hepsinden pişman. Eskisine göre daha dindar bir insan oldu. Hala kavga ettikleri oluyor. Ama birbirlerine sarılarak çok tatlı anlar geçirdikleri de oluyor. Bunu yapmaya utanıyor gibiler onca şeyden sonra. Ama birbirlerini sevdiklerine eminim.
Burçlara inanıp yorumlamak isteyen varsa da annem yengeç babam oğlak. İki dönence yani. Annem çok alıngan babam ise kırıcı şaka yapabiliyor. Ben şaka olduğunu rahat anlıyorum ama annem çok alınıyor.
Burçlara inanıp yorumlamak isteyen varsa da annem yengeç babam oğlak. İki dönence yani. Annem çok alıngan babam ise kırıcı şaka yapabiliyor. Ben şaka olduğunu rahat anlıyorum ama annem çok alınıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Pişman olması annenin bu durumu yaşamadığı anlamını değiştirmez. Hayat arkadaşının yaptığı kötülükleri kimse içinde kolay kolay sineye çekemez. Çekmesi de istenemez zaten.
Haklısın. Her küçük kavgada gündeme geliyor bu olaylar zaten. Daha önce duymadığım olayları da duyduğum oluyor. Zamanında annem çok çekmiş. Babam da gönlünü almaya çalışıyor ama senin de dediğin gibi bir kere yaralanmış. Ne kadar geçerse geçsin unutmak zor bunu.
annenin kendi iradesi vardı aklı vardı fikri vardı gözü kulağı eli kolu vardı kararı vereceği yerde vermemiş yıllar önce ki bu kararı hala alabilir ha madem alamıyor sana neden yıllar önce olan bir şey için laf söylüyor otur tek tek de
Haklısın. Ben de öyle düşünüyorum. Birbirlerini seviyorlar ama emin olamıyorlar gibiler annem de babam da. Babam içinde yaşıyor. Annem ise bu kararsızlığını bize çok vuruyor. Anlatmaya çalışırsam da suçlanıyor gibi hissedecektir, olay büyüyecektir gibi hissediyorum.
Şimdi boşansin
O kadar kolay değil. Sevmiyor değiller. Bence aile psikoloğu daha yararlı olur.
Boşansin ne uğraşacak salla gitsin
Seviyor?
Kim seviyor bagimliliktir o sevgi degildir
Nereden biliyorsun
Sevseler bibirini uzmezler
O her zaman öyle olmuyor. Benim de çok sevdiğim insanları istemsizce üzdüğüm oluyor
Boşansin bosonmsk iyidir resetlrt insan