Eşimle kavga ettik, ailem yüzünden beni evden kovdu. Ne yapmalıyım?

Eşimin memleketinde yaşıyorduk Bi senelik ewliyiz. Bende çıktım beş gece hotelde kaldım. iki gün sonra aradım annesini dedim geliyim konuşalım. İstemediler gittim kapıya içkiliydim onlarda içiyordu bahane ettiler içkili mi gelinir dediler. Bende beş gece hotelde kaldım ses seda çıkmayınca memlekete ailemin yanına döndüm. ama ilk evlendiğimizde burada oturuyorduk burada bisürü anımız var ve ben onsuz yaşayamıyorum 46gün oldu ewi terk edeli keşke çıkmasaydım diyorum onada diyorum hata yaptım diye barışmak istiyorum benim sennle hiçbir problemim yok ailen yüzünden bu ewlilik bitecek ya git anlaşmalı boşanma davası aç diyo anlaşıp boşanalım diyo ya da ben gidip çekişmeli açıcam diyo. Seviyomusun diyorum seviyorum diyo hayatımın en zor günlerini yaşıyorum. Her yerden engellıyim sesini bile duyamıyorum bazen instagram dan yazıyor tekrar geri gidip sonkez de olsa Bi çıkar yolu bulmaya ailesiyle konuşmaya boşanma dan geri çevirmeye çalişcam alıştım yalnızlığa diyo sadece benim ailem yüzünden boşancaz nr kadar acı kafayı yemek üzereyim ewden çıktığım günden beri kendi memleketimde iş bulamadım maddi sıkıntılar Bi yandan Bi yandan ayrılık özlemi sizce ne yapmalıyım. Karımı çok seviyorum onunda boşanalım derken sesi titrıyo farkındayım aramızda 1000km yol var Bi kç güne gidicem zaten annesinin APARTMANI kovsalarda içimde kalmaz en azından gitttim derim ömür boyu vicdan azabı çekmekten iyidir SİZCE NE YAPMALIYIM?

Eşimle kavga ettik, ailem yüzünden beni evden kovdu. Ne yapmalıyım?