Tüm sevdiklerime yalan söyledim ne yapmalıyım?

Her şey üç yıl önce başladı. Ben üniversite sınavına girdiğimde yapamadım annem bunun üzerine hep baskı yapıyordu bana o yıl mezuna kalıp tekrardan sınava girecektim maalesef tacize uğradım ailem çok dindar olduğu için söyleyemedim. Dedikodu olur diye korktum annem eğer kazanamazsam evlendirecegini söyledi ve o gün bana vurmuştu. Sınavda başarısız oldum ve ben uzun süredir psikolojik tedavi görüyordum tek başıma annem bana destek olmadı babam da zaten vefat etti yıllar önce. Tek basinaydim ve yalan söyledim hemşirelik kazandığımi söylemek zorunda kaldım. Benim tek destekcim bir kişiydi onu utandirmak istemedim. DGS ile sınava girip hemşirelige geçerim diye düşündüm. Ve geçen yıl yapamadım çok zor günler yaşadım hem de çok zor ailemden para almadim çünkü bir gün yüzüme vururlar diye benim bir destekcim yoktu çaresizdim. Okurken geceleri çalışıyordum öğlenden gece üçlere kadar bulaşık yıkıyordum. Garsonluk yaptım ama yine de içim rahat değildi bir gün olsun mutlu olmadım şimdi mezun oldum ve sınava gireceğim ve ne yapacağımı bilmiyorum benim bir torpilim yok kazansamda ya da yapamazsam özele de ya da indirimli üniversitelere de gidemeyecegim bazen diyorum o kadar şanssızim ki. Ailemdeki insanlar hep o kadar nefret ettim ki herkes ogolu bilmem ne dislandim intihar etmeyi düşündüm okurken kaldığım ev sahibim bana şunu dedi benim evimde intihar edip başıma bela olma dedi ben yaşamaktan yoruldum Allah'ım. Evet suç işledim bunu diyerek ben gitmeseydim bana taciz eden kişinin her zorbalığına sessiz kalacaktım ben belki hayatımdan vazgeçecektim. Torpilden ve bu ülkenin her şeyi den o kadar yoruldum ki benim bir arkadaşım yok kimle dertleşmek istesem safligimi kullanmaya çalıştı. Şimdi siz söyleyin ayağa kalkacak gücüm kalmadı çünkü ben yeri geldi sokakta yattım devlet yurdu çıkmadı otogarda uyudum calistigim tüm parayı ev kirasina verdim yeri geldi aç kaldım okula giderken her gün yürüdüm anlıyor musunuz o yürürken kaldırım taşlarını ezberledim.
Tüm sevdiklerime yalan söyledim ne yapmalıyım?