Nişanlımdan para istesem ayıp olur mu?

Utanıyorum çünkü o yüzden ayıp olur mu diye sordum
bana dedi ki bir şey ihtiyacın olursa bir şeye lazım olursa bende iste diyor benim istediğim para da 120tl sadece
Eğer geri vermeyi düşünürsen falan ayıp olmaz bence ama ödememe gibi şeklinde olursa karşı tarafı bilmem ben kendim kötü hissederdim verirdim elime geçince
Bende birinden bir şey isteyemiyorum. İhtiyacım olduğu zaman. Hiç olmasın daha iyi hesabi diyorum. Aslında miktar önemli değil ama. Demek ki herseyi konuşabilecek kadar yakın olamamissiniz demek ki
Senin bir mesleğin yok mu çalışmıyor musun veya da çalışmıyorsan ailenden neden para istemiyorsun 120 için nişanlına niye yalvarıyorsun ne alaka 120 lira saçmaladın iyice
Saçmaladın iyice diye arkadaşım gibi kızman WJODKEODKDODKD7DID çok iyii yaa
Arkadaşı gibi *
Napiyim ben seni iyi olmani istiyorum 😂
Zengin ol inşallah kendi ayakların üzerinde dur
Destek çıkılırdı ama maalesef.
Ben çalışmak istemiyorum ve Ben yalvarmıyorum kendisi dedi bir şeye ihtiyacın olursa benden iste ikimiz biriz söylemesen küserim dedi
Ve yedi aydan beri ilk defa kendim istedim ayrıca adamla dini nikahımız var evliyim bir noktada
Sayın soruyu soran arkadaşım dini nikahın olan bir insandan çekinmene gerek yook ki hem de gerçekten az bir miktar olduğu için rahat olabilirsin
Dini nikah olması evli olmanız anlamına gelmez asla resmi nikah olmadımi dini bile olsa o kişi sana haramdır
İnsanların yaptığı en büyük hata dini nikah yapıpta kocası zannetmesi o kişiyi el tut öp dinen yasak böyle şeyler resmi nikah olmadımi eşiniz sayılmaz
Ay ben de isteyemezdim ya
Alışmışım kendi paramı kazanıp harcamaya
İnşallah birinden para isteyecek duruma hiç gelmem, çok ezik hissederim kendimi.
Cevap
71Cevap
İste çok ihtiyacın varsa, kocan olacak ileride.
120 TL parayı bulmakta zorlanıp ihtiyaç duyuyorsan ailenin maddi durumu o pek kuvvetli değil anladığım kadarıyla. Bunu bilen nişanlın açıkçası sen istemeden sana bir hesap açıp bundan sonra harçlığını karşılamalı kendiliğinden. Kocan olacak sonuçta, ileride tüm mahremine hakim olacak bir erkek sonuçta, anladığım kadarı ile de maddi durumu gayet iyi, eğer bunu halen yapmamışsa istemende utanılacak bir şey yok, hatta bundan o kadar da mutlu olacak ki... Hele ihtiyaçlarını karşıladığında senin mutluluğunu gördüğünde daha bir onure olacak bundan emin ol...
Eşimle nişanlı iken ona güzel bir elbise almıştım, ihtiyacı vardı ve alamıyordu, onun o mutluluğunu ve bana bakışını gördüğümde inan ben de ondan on misli mutlu olmuştum...
Hesabım var atıyorda bayram da bana 500tl verdi hatta çeyrek altın verdi bayramlık olarak
Ama abimin düğünde elbise giymek için aldım birde aksesuar filan öyle gitti annemde üstüne koydu ama sonra elbise çok sade durdu için Nişanlım dedi ki onu da giyersin dedi ama başka elbise de bakalım dedi baktık onun parasını da o ödedi 800tl verdi ayakkabı parasını da vereyim mi? Dedi yok var dedim annem verdi dedim
bir de karttan satın almam gerekiyordu istediğim o yüzden istedim oda sağol olsun 300tl attı
Annem verdi dedim şeyde aylık maaşıydı
Bendeki parayla ayakkabı alacağımı biliyor
Yo hiçte utanma öyle dediyse ise 120 tl ne ki maddi durumu iyi ise iste hiçte utanma inanma daha değerli olursun ileride demeyecek benden para istemedin istedin de vermedim mi diyecek o yüzden salla gitsin iste valla benden sana arkadaş tavsiyesi.
Kendi işinde çalışıyor cam takıyor camcı her tek işten yaklaşık en ucuzu 15bin lira alıyor
Banada arkadaş tavsiyesi lazım senin gibi😥
Nişanlın olmuş artık ayıp olmaz diye düşünüyorum. Şu erkekler saçma sapan tiplere para yediriyorlar sorun olmuyor, nişanlısına 120₺ cik vermek gözüne batmaz bence.
şu an benımde paraya ihtiyacım var ama kimseden isteyemıyorum. Kocamdan istesem vermez , arkadaslarımdan isteyemem kocası var bizden istiyor diye laf ederler. İsteyecek kimsem de yok sonrasında başıma kakmayacak. Bilmiyorum gerçekten bazen insan sıkışıyormuş
Erkekler ihtiyaç duyulduğunu bilmek ister farkındaysanız evli erkeklerin çoğu genelde eve gelirken bişey lazımmı diye sorar aslinda bana ihtiyaç var mı diye soruyor bunu duymak istiyor nişanlın tabiki isteyebilirsin yetismemistir sıkışmışsındır olabilir maddiyatinda sıkıntısı yoksa verir zaten ben e sorun yok isteyebilirsin
Teşekkür ederim ☺️
muhtaç olunmasını istiyor işte yumuşatmayın bu durumu
Tabikide iste 120 lira ne sana milyonlar feda olsun böyle konularda sakın çekinme aslında maddiyat erkekler icin önemlidir hicbir erkek masraf yapmadigi bi kadina tam anlamiyla baglanamaz, onlar icin ne kadar masraf o kadar emek demek, ustelik nisanlisiniz yarin bir gun ayni evi paylasacaksiniz cuzdaninizi paylasmissiniz cok mu
Peki çekinmeden nasıl söyleyebilirim bu konularda çok utangacım bende😢☺
Var mı yöntemleri falan
bu yanlış bir bilgi. masraf yapmadığı kadına bağlanabilir.
@Sinirlicoksinirli bagalanamaz demedim tam anlamiyla dedim
@Geologicalengineer Dümdük iste, şu ihtiyacım için 120 TL lazım de, ama sen 500-1000 de verebilirsin de gitsin...
@Sinirlicoksinirli Virgüllerde duraksayarak oku, dümdük okuma :)
@Sinirlicoksinirli , dümdüz iste, ihtiyacım var 120 tl ama sen istersen daha fazla da verebilirsin demek istemiş
anladım.
Senin istemen ayıp olmaz... onun vermemesi ayıp olur
O veriyor verdi de zaten
O zaman mutluluklar dilerim 🤗
Burada yazılan yorumların bir kısmını okudum. Çoğu kişi isteme demiş. Haklılar ama nadirende olsa insan gerçekten severse bu asla sorun olmaz. Günümüzde ki evlilikler ve ilişkilerin çoğu sırf evlilik için yapılmış. Aşk yok sevgi yok. Bu durumda isteme ileride söyler yüzüne vurur. boş ver.
Benim nişanlım öyle biri değil bizim ki para üstünde kurulu değil zaten dün isteyecektim ama istemdim utandım diyince neyde utanıyorsun benden istemeyeceksen kimde isteyeceksen dedi
Merhaba erkekler maddiyat harcadığı kadına bağlanma olayı gözle görülür şekilde değişir, sonuçta nişanlım 120 TL büyük bir para değil verir merak etme, de ona ya şuna alıcam 120tl eksiğim var hemen yollar
150 iste.. paramı mk.. ne utanıcan, iste.. hatta hoşuna gider adamsa eğer.150 iste 200 verirse adamdır. kıvırırsa, vermezse at. nişanı.
Hoşuna mı gider
bence gider.. erkeklik gururu kabarır havaya girer..
ama 200🤷♂️..20 bin istersen kaçar😂😂😂
Yok o kadar istemem hiç istemem hemde ihtiyacım kadarını sadece
iste bence. 🤷♂️
bak, dediğim gibi, fazla atmış😀😀adam, adammm
Evet adamdır
120 lira istedin ve tam olarak 120 lira mi verdi? Yani bir tane 100 bir de 20 lira mi verdi😁 kusura bakma da biraz komik geldi madem iyi kazanıyor düz 200 verseymiş ya.
IBAN at IBAN 🤣
Tamam o zaman olur bu ilişki 🤣
Hadi hayırlı olsun
Düğüne çağırırsın artık 😁
ne kadar naif bir düşünce ama siz artık bir yola çıktınız paylaşmak sizin en büyük sorumluluğunuz kız arkadaşım herşeyi benden bekledi elini cebine attırmadım bir gün kendi yemek parasını ödedi diye avm içinde ağzıma sıçmadığı kaldı sonunda ayrıldık bizde bunları gördük işte her şey gönlünüzce olsun
Utanmana gerek yok nişanlın sonuçta para isteyeceğin kişi
Nişanlınsa ayıp olmaz. Ama elden para almak yerine ne istiyorsan onu almasını söyle, daha iyi bir yol olur.
Zaten 120 tl ele gelecek bi para değil de 300 tl göndererek iyi yapmış. Artık o Kocan sayılır. Isteyebilirsin
Ayıp olmaz artık nisanlısın sen istemeden onun sorması lazım hatta sormadan vermesi lazım, ihtiyacın var mı diye seninle hep ilgilenmesi lazım
Görgüsünü test etmişsin. Amma valakin çok tekrarlama derim gururlu, kendine yeten kadın iyidir.
Yorumlarda her kadin bana dogru gelmiyor yazmis. Şu an hayatimda kimse yoksa sebebi sadece cebindeki tomora göre saygi gosteren kadinlardir. Nokta
niye ayıp olsun iyi günde kötü günde değil misiniz bugün sana yarın onun başına kötü bişey gelse yardım ediceksin oda sana yardım edicek
En İyi Cevap