+1 yılEğer geri vermeyi düşünürsen falan ayıp olmaz bence ama ödememe gibi şeklinde olursa karşı tarafı bilmem ben kendim kötü hissederdim verirdim elime geçince
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBende birinden bir şey isteyemiyorum. İhtiyacım olduğu zaman. Hiç olmasın daha iyi hesabi diyorum. Aslında miktar önemli değil ama. Demek ki herseyi konuşabilecek kadar yakın olamamissiniz demek ki
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin bir mesleğin yok mu çalışmıyor musun veya da çalışmıyorsan ailenden neden para istemiyorsun 120 için nişanlına niye yalvarıyorsun ne alaka 120 lira saçmaladın iyice
09 Yorumla- +1 yıl
Saçmaladın iyice diye arkadaşım gibi kızman WJODKEODKDODKD7DID çok iyii yaa
- +1 yıl
Arkadaşı gibi *
Cevap sahibi+1 yılNapiyim ben seni iyi olmani istiyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılZengin ol inşallah kendi ayakların üzerinde dur
Cevap sahibi+1 yılDestek çıkılırdı ama maalesef.
Soran+1 yılBen çalışmak istemiyorum ve Ben yalvarmıyorum kendisi dedi bir şeye ihtiyacın olursa benden iste ikimiz biriz söylemesen küserim dedi
Ve yedi aydan beri ilk defa kendim istedim ayrıca adamla dini nikahımız var evliyim bir noktada- +1 yıl
Sayın soruyu soran arkadaşım dini nikahın olan bir insandan çekinmene gerek yook ki hem de gerçekten az bir miktar olduğu için rahat olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılDini nikah olması evli olmanız anlamına gelmez asla resmi nikah olmadımi dini bile olsa o kişi sana haramdır
Cevap sahibi+1 yılİnsanların yaptığı en büyük hata dini nikah yapıpta kocası zannetmesi o kişiyi el tut öp dinen yasak böyle şeyler resmi nikah olmadımi eşiniz sayılmaz
- Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yılAy ben de isteyemezdim ya
Alışmışım kendi paramı kazanıp harcamaya
İnşallah birinden para isteyecek duruma hiç gelmem, çok ezik hissederim kendimi.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
120 TL parayı bulmakta zorlanıp ihtiyaç duyuyorsan ailenin maddi durumu o pek kuvvetli değil anladığım kadarıyla. Bunu bilen nişanlın açıkçası sen istemeden sana bir hesap açıp bundan sonra harçlığını karşılamalı kendiliğinden. Kocan olacak sonuçta, ileride tüm mahremine hakim olacak bir erkek sonuçta, anladığım kadarı ile de maddi durumu gayet iyi, eğer bunu halen yapmamışsa istemende utanılacak bir şey yok, hatta bundan o kadar da mutlu olacak ki... Hele ihtiyaçlarını karşıladığında senin mutluluğunu gördüğünde daha bir onure olacak bundan emin ol...
Eşimle nişanlı iken ona güzel bir elbise almıştım, ihtiyacı vardı ve alamıyordu, onun o mutluluğunu ve bana bakışını gördüğümde inan ben de ondan on misli mutlu olmuştum...
14 Yorumla
Soran+1 yılHesabım var atıyorda bayram da bana 500tl verdi hatta çeyrek altın verdi bayramlık olarak
Ama abimin düğünde elbise giymek için aldım birde aksesuar filan öyle gitti annemde üstüne koydu ama sonra elbise çok sade durdu için Nişanlım dedi ki onu da giyersin dedi ama başka elbise de bakalım dedi baktık onun parasını da o ödedi 800tl verdi ayakkabı parasını da vereyim mi? Dedi yok var dedim annem verdi dedim
bir de karttan satın almam gerekiyordu istediğim o yüzden istedim oda sağol olsun 300tl attı
Annem verdi dedim şeyde aylık maaşıydı
Soran+1 yılBendeki parayla ayakkabı alacağımı biliyor
+1 yılNişanlın olmuş artık ayıp olmaz diye düşünüyorum. Şu erkekler saçma sapan tiplere para yediriyorlar sorun olmuyor, nişanlısına 120₺ cik vermek gözüne batmaz bence.
80 YorumlaYo hiçte utanma öyle dediyse ise 120 tl ne ki maddi durumu iyi ise iste hiçte utanma inanma daha değerli olursun ileride demeyecek benden para istemedin istedin de vermedim mi diyecek o yüzden salla gitsin iste valla benden sana arkadaş tavsiyesi.
42 Yorumla
Soran+1 yılKendi işinde çalışıyor cam takıyor camcı her tek işten yaklaşık en ucuzu 15bin lira alıyor
- +1 yıl
Banada arkadaş tavsiyesi lazım senin gibi😥
+1 yılne kadar naif bir düşünce ama siz artık bir yola çıktınız paylaşmak sizin en büyük sorumluluğunuz kız arkadaşım herşeyi benden bekledi elini cebine attırmadım bir gün kendi yemek parasını ödedi diye avm içinde ağzıma sıçmadığı kaldı sonunda ayrıldık bizde bunları gördük işte her şey gönlünüzce olsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an benımde paraya ihtiyacım var ama kimseden isteyemıyorum. Kocamdan istesem vermez , arkadaslarımdan isteyemem kocası var bizden istiyor diye laf ederler. İsteyecek kimsem de yok sonrasında başıma kakmayacak. Bilmiyorum gerçekten bazen insan sıkışıyormuş
30 Yorumla
+1 yılErkekler ihtiyaç duyulduğunu bilmek ister farkındaysanız evli erkeklerin çoğu genelde eve gelirken bişey lazımmı diye sorar aslinda bana ihtiyaç var mı diye soruyor bunu duymak istiyor nişanlın tabiki isteyebilirsin yetismemistir sıkışmışsındır olabilir maddiyatinda sıkıntısı yoksa verir zaten ben e sorun yok isteyebilirsin
63 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
muhtaç olunmasını istiyor işte yumuşatmayın bu durumu
Tabikide iste 120 lira ne sana milyonlar feda olsun böyle konularda sakın çekinme aslında maddiyat erkekler icin önemlidir hicbir erkek masraf yapmadigi bi kadina tam anlamiyla baglanamaz, onlar icin ne kadar masraf o kadar emek demek, ustelik nisanlisiniz yarin bir gun ayni evi paylasacaksiniz cuzdaninizi paylasmissiniz cok mu
412 Yorumla- +1 yıl
Peki çekinmeden nasıl söyleyebilirim bu konularda çok utangacım bende😢☺
- +1 yıl
Var mı yöntemleri falan
- +1 yıl
bu yanlış bir bilgi. masraf yapmadığı kadına bağlanabilir.
- +1 yıl
@Geologicalengineer Dümdük iste, şu ihtiyacım için 120 TL lazım de, ama sen 500-1000 de verebilirsin de gitsin...
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
anladım.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Geologicalengineer Aynen 😂
+1 yılSenin istemen ayıp olmaz... onun vermemesi ayıp olur
12 Yorumla
Soran+1 yılO veriyor verdi de zaten
- +1 yıl
O zaman mutluluklar dilerim 🤗
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurada yazılan yorumların bir kısmını okudum. Çoğu kişi isteme demiş. Haklılar ama nadirende olsa insan gerçekten severse bu asla sorun olmaz. Günümüzde ki evlilikler ve ilişkilerin çoğu sırf evlilik için yapılmış. Aşk yok sevgi yok. Bu durumda isteme ileride söyler yüzüne vurur. boş ver.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim nişanlım öyle biri değil bizim ki para üstünde kurulu değil zaten dün isteyecektim ama istemdim utandım diyince neyde utanıyorsun benden istemeyeceksen kimde isteyeceksen dedi
- Aile & Toplum konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba erkekler maddiyat harcadığı kadına bağlanma olayı gözle görülür şekilde değişir, sonuçta nişanlım 120 TL büyük bir para değil verir merak etme, de ona ya şuna alıcam 120tl eksiğim var hemen yollar
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl120 lira istedin ve tam olarak 120 lira mi verdi? Yani bir tane 100 bir de 20 lira mi verdi😁 kusura bakma da biraz komik geldi madem iyi kazanıyor düz 200 verseymiş ya.
26 Yorumla- +1 yıl
@Valse01 heee istediğim para diyince kafam karışmış 😅 teşekkürler
O zaman evet 120 lira iste bak bakalım gerçekten 120 lira mı verecek yoksa yuvarlayacak mı 😁 - +1 yıl
@Valse01 kesinlikle, onu demek istedim ben de özellikle de 20 lira komik olur yani 😁
- +1 yıl
IBAN at IBAN 🤣
- +1 yıl
Tamam o zaman olur bu ilişki 🤣
Hadi hayırlı olsun
Düğüne çağırırsın artık 😁
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl150 iste.. paramı mk.. ne utanıcan, iste.. hatta hoşuna gider adamsa eğer.150 iste 200 verirse adamdır. kıvırırsa, vermezse at. nişanı.
27 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna mı gider
Cevap sahibi+1 yılbence gider.. erkeklik gururu kabarır havaya girer..
Cevap sahibi+1 yılama 200🤷♂️..20 bin istersen kaçar😂😂😂
Soran+1 yılYok o kadar istemem hiç istemem hemde ihtiyacım kadarını sadece
Cevap sahibi+1 yıliste bence. 🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılbak, dediğim gibi, fazla atmış😀😀adam, adammm
Soran+1 yılEvet adamdır
+1 yılUtanmana gerek yok nişanlın sonuçta para isteyeceğin kişi
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Nişanlınsa ayıp olmaz. Ama elden para almak yerine ne istiyorsan onu almasını söyle, daha iyi bir yol olur.
20 Yorumla
+1 yılZaten 120 tl ele gelecek bi para değil de 300 tl göndererek iyi yapmış. Artık o Kocan sayılır. Isteyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılAyıp olmaz artık nisanlısın sen istemeden onun sorması lazım hatta sormadan vermesi lazım, ihtiyacın var mı diye seninle hep ilgilenmesi lazım
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Görgüsünü test etmişsin. Amma valakin çok tekrarlama derim gururlu, kendine yeten kadın iyidir.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Yorumlarda her kadin bana dogru gelmiyor yazmis. Şu an hayatimda kimse yoksa sebebi sadece cebindeki tomora göre saygi gosteren kadinlardir. Nokta
10 Yorumla
+1 yılniye ayıp olsun iyi günde kötü günde değil misiniz bugün sana yarın onun başına kötü bişey gelse yardım ediceksin oda sana yardım edicek
10 YorumlaTatlım isteme bence evlenmeden önce para istersen yarın bir gün kavga ettiğinizde o paranın lafı edilebilir sıkıştıysan arkadaşından falan borç al ama evlenmeden önce para alma kuyruğu dik tut ona muhtaç olduğunu sanmasın.
10 Yorumla
+1 yılailen bi kere artık seni ona vermiş söz olmuş nişan adımı atılmış bir süre sonra eşin olacak bu kadar kasıp nişanlın en yakının varken başkasına minnet etme (tecrübeyle sabit)
11 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum ama ilk defa böyle bir şey istiyorum ailemden sonra biraz utandım ama istedim
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece 120tl diyorsun ama hiç oturup düşündün mi, o sadece dediğin ihtiyaçini bile henüz kendin karşılayamiyorken sen Aile kurma sorumluluğuna nasıl gireceksin? 😅
21 YorumlaEvleneceksiniz isteyebilirsin 120 liradan kimse ölmez
20 Yorumla
+1 yılNişanlı olmuş artık nişanlı demek yarı evli demek ya tabii isticeksin bunda çekinecek bişey yokk
20 YorumlaNişanlısınız bence bir sorun olmaz ama kendini kötü hissedeceksen isteme tabi
20 Yorumla
+1 yılBence açıkça söyle bunda utanılacak bisey yok senin nişanlin sonuçta olabilir böyle durumlar
10 Yorumla
+1 yılbence olmaz sonucta dugune az zaman kalmis adini koymussunuz
10 YorumlaYa ne demek para en son çekindiği şey olsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYeri geldiğinde sende ona para veriyorsan iste 👍 böyle böyle taniyacaksiniz bir birinizi.
10 Yorumla Direk istemen saçma olabilir ama şunu alacam bunu alacam dersen olmaz sanki tabi nisanlandigin kişinin durumunuda göz önünde bulundur
10 YorumlaO senden istiyorsa, sende ondan işte bir şey yok bunda
10 Yorumla
+1 yıl120 tl artik bir şey degil ki. Disari tek ciksam 200 tl harciyorum bir günde. 120 Tl isteme daha fazla iste isteyeceksen.
14 Yorumla
Soran+1 yılyok şu an sadece bir şey almak istiyorum o kadar fiyatı da 120 TL fazla istemiyorum kendisinden
- +1 yıl
Nişanlın sonuçta iste o zaman bence
- +1 yıl
300 Tl almissin iyi olmuş 😁😁
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılIste güzelim, biz istemedik basimiza bindiler. Artik isteyenler el üstünde tutuluyor
37 Yorumla- +1 yıl
Gizli ve @Gzz00 çok haklısınız valla👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
Erkekler merttir yollar paylaşmayı sever. Kadınlar cimridir herkesi kendileri gibi düşündüğü için para isterken zorlanabilirler😂
- +1 yıl
@Gzz00 nasıl yokdular seni🙂
- +1 yıl
Ha beni mi yolacaklar🙂
Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Aç kal ama isteme. Bu seni ona karşı farklı konuma sokar. Gün gelir haklısın abi dersin.
30 YorumlaKüçük meblağlar sorun olmaz da canısı keşke kendin çalışıp kismeye eyvallah etmesen
11 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an çalışmak istemiyorum
+1 yılAnne, baba, kardeş, olmadı en yakın arkadaş dururken sevgiliden/nişanlıdan istemek.. Yerinde olsam istemezdim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİste çok ihtiyacın varsa, kocan olacak ileride.
20 Yorumla
+1 yılŞimdi burdaki olay seni sinamak ve denemekde olabilir hersey olabilir kim olursa olsun bu kisi eşiniz dostumuz vs. Para işi sıkıntılı bir iş isteme şekli çok önemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ayıp olsun ki. İlerideki eşin olacak insan o senin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Bende sizin gibiydim ama düşündüm ki ciddi yoldayız evleneceğiz her şeyi birlikte paylaşacağız o yüzden istemeye başlamıştim.
00 YorumlaNe kadar abez bir soru nişanlin ama para istemeye utaniyorsun siz daha nelerini paylascaginizi bilmiyorsunuz
00 YorumlaNeden 120 TL? Neden 100 değil, neden 150 değil de 120 TL?
03 Yorumla
Soran+1 yılAlmak istediğim ürün 120tl
Soran+1 yılBir şey demdi zaman verdi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp olmaz ya ben sevgilime hiç mevzusunu açmamama rağmen dışarı çıkacağımı bildiği gün atar 😄
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla utanma 120 tl nedir ki utanılacak bir şey yok.
10 YorumlaKız iste bu yorum yapanlar şaka mı kocası olacak evlenecekler evlenince de mi istemesin eşinden? siz şaka mısınız 120 tlye ihtiyacım var üstümde yok verebilir misin de bu kadar basit yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Erkek arkadaşın da senden isteyince verirsin artık
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBen olsam istemem ama aranızdaki iletişime göre değişir
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Rakam bile söyleme biraz harçlık ver de.. malum gunumuzde en küçük para 500..
11 Yorumla- +1 yıl
Harçlık ne gitsin dilensin
- Aile & Toplum konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılİsteme para önemli değildir nişanlı dan alması sorun yaratılabilir maalesef?
10 Yorumla
+1 yılAbi sana bunun önünü açtıysa iste bu arada, istemeyen kadın kaybeder isteklerinizi söylemekten çekinmeyin
20 YorumlaBir erkek maddi ve manavi yatırım yaptığı kadına bağlanır. Geç kalmişsin. Sonuçta kocan olucak. Şimdiden cimrimi değilmi ögren !!!
20 Yorumla
+1 yılMerhaba benimde nişanlım benden para istedi borç olarak ona 2000 lira verdim sende isteyebilirsin utanilicak bı durum yok ortada
20 Yorumla
+1 yıl120 tl para mı la Türkiyede artık 5 binden aşağısı para niyeti taşımıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİste gitsin ya ben sözlüme acıyorum noldu istemedim bugğne kadar hic nerde uygun varsa onu aldık mobilyada hic pahalı istemedim noldu hep kırıcı hep kırıcı şimdi nişan olcak yarım saat yol gidicez ben ordakileri bilerek beğenmiyip 2 3 saatlik yol daha gçtürtücem pahalı alsın bakalım biraz kırmak kolay öfkeyi artık cıkartma zamanı geldi acıyınca kıymet bilmiyor bunlar
00 YorumlaO kadarcık para için yazma onu bende veririm ne olacakki
00 Yorumla
+1 yılİstemene gerek yok, sadece şunu bunu Alacağım da demen yeterli o gerisini 😉
00 Yorumlaİsteyebilirsin bundan doğal bişe yok seviyorsa zaten çalışmıyorsan eğer harçlığını kendisi verir hiç çekinme
10 Yorumla
+1 yılBunda bir şey yok ki bir gün aynı durumda o olursa sen de ona yardım edersin. Evleneceksiniz sonuçta
10 Yorumla
+1 yılŞunu alcam şukadar eksiğim var direk söyle 😀bişey olmaz utanılcak bi rakam değil ama sebebinide söyle
11 Yorumla- +1 yıl
😀sende mesaj at geriye dön saol yiğidimmm deeee 😀😀😀madem 300 atmış
120tl miii? Bu para mı , yani çok ihtiyacın varsa iste ayıp bir şey değil ama üst üstte zorlarsan para göz oluverirsin
23 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum o veriyordu harçlık olarak ama istersen 7aydan beri ilk defa isterim isteyeceksem
Soran+1 yılBen çalışmıyorum
Bu soruyu buraya yazmana gerek varsa istememen gerekir bence çünkü bi insanın nişanlısı abisi kardeşi arkadaşı fark etmez bir başkasına sorup para isteyecekse arada o samimiyet kurulmamış demektir
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat