Sevgilimden para istesem ayıp mı olur? Abimle tartıştım isteyemiyorum ama yurt ücretimi yatırmam gerekiyor. Sevgilimden de daha önce para istemedim utanıyorum. Sizce ayıp mı olur 400 TL?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence hata olur. Evet verebilir. Ama abin ne kadar tartışmış olursan ol. Canın yansa hemen yanında olur. Sen onun karşılıksız her şeyi yapacağı kişisin. Belki sevdiğin insan bir çok şeyi yapar. Ama sevgi ve sevilen kişi yapısı gereği hep karşılıklı olur. Zira muhabbeti artıran odur. Abin ise seni karşılıksız sever. Bence abin ile barışmışsa olursun. Abinden iste
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani 400 TL fazla bir şey değil. Şu an gitsen o parayla markete 4-5 parça şey alıp çıkarsın, sorun etmemelisin bence durumları izah edip isteyebilirsin. Zaten eline para geçince verirsin hani incelik olsun diye, ki sevgilin borcunu almayı kabul etmez yine de ama olsun sen sorarsın yine. Ki sevgilisiniz aranızda borç verme kavramida olmaz diye düsünüyorum ama olsun dediğim gibi
00 Yorumla
+1 yılBirincisi beni bunun için mi kullanıyor diyebilir ikincisi de yarın bir gün, inşallah olmaz öyle bir şeyde, ayrılsanız yaptığı bu iyiliği başına kakıp geri isteyebilir.
00 Yorumla
+1 yılNezamandir birliktesiniz? Sevgilinin durumu var mı yani çalışıyorsan işte tekrar ödeyeceğini söyle ki seni yanlış anlamasın yani yo yok gerek yok falan derde sende onu yerine Bi hediye falan alırsın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
81
Cevap
82Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayatda vermem sevgiliye ben onu çok seviyordum, Bileziklerimi sattım kendimde yokken sırf ona yardım edebileyim diye, Bileziğinde değilim ama ondan sonra defoldu gitti beni 3 çocuklu biriyle aldattı.. 1 sene sonra aradı helallik istedi, başımın gözümün sadakası olsun dedim birdahada beni rahatsız etme dedim. Çok sevmiştim, karasevdaya düşmüştüm, Ağzımın içi yara bere oldu, Canım yanıyordu her gEce uyurken Allaha hem ağladım hem neden ben diye sitem ettim, değmedi birdahada hiçbir Erkeğe inanmadım hepsini tiye alırım. Aldattığı kadın 3 çocuklu evliydi, ondanda bir çocuk yaptı sonra bütün hayatı kaydı gitti. En son mail attı sen bana nasıl ah ettin sevin hepsi tuttu diye. Cevap olarak ben seni Allaha havale ettim hiç ah etmedim dedim. ben bunları niye anlattım onuda bilmiyorum.. aklıma geldi..
50 Yorumla
+1 yılgeri ödemek üzere bence isteyebilirsin. sevgililer arasında para alışverişi olmasını normal görüyorum. aşağıda bazı yazılarını okuduktan sonra sevgilinizle bu derece yakınlığa sahip olduğunuzu gördüm. durumunu belirtip borç olarak alacağını söyleyebilirsin. kendim de sevgilime çok kez borç verdim. o an başına gelenlerden dolayı ihtiyacı vardı ve onun derdine seve seve çare oldum. sonra hepsini geri ödedi. gözümde de küçülmedi asla. iste bence
10 YorumlaSevgiliden para istemek bana göre acizlik göstergesidir.
En son para istenecek kişi sevgili olmalıdır.
Empati yaparsan ne demek istediğimi anlarsın
Onun senden para istediğini varsayalım!!!
Senin gözündeki değeri bir anda düşmez mi?
Artık ona ezik ve aciz bir insan gözüyle bakmaz mısın?
Gözüne bir bit kadar küçük görünmez mi?
Ona karşı olan duyguların hislerin bir anda değişmez mi?
Soğuma sebebi olmaz mı?34 Yorumla- +1 yıl
Olmaz bunlar nasıl sebepler ya sevgili dediğimiz şey hayatta her şeyi paylaşacağımız eş adayı değil mi? Fakirlikse fakirlik yani
- +1 yıl
Soran+1 yılSaçmalama sevgilimin değeri niye gözümde düssün zor zamanında da yanında olacağım onun hep bolluk olmaz
400₺ para değil aslında verebilir fakat geri ödemek şartıyla alırsan ve verirsen sorun olmaz sonra eğer ki kendisi almazsa almasın
23 Yorumla
Soran+1 yılGeri ödemeyl teklif ediyorum ama buna sinirleniyor benden hiçbir sey istemiyorsun ben bile senden daha çok istiyorum diyor yabancı mıyız falan diyor
- +1 yıl
Isteyebilirsin tabii ki, erkek arkadaşın sana destek olmayacak biriyse neden erkek arkadaşın ki? Sadece önerim şu ki, açık seçik bir şekilde para istediğini belirtmek yerine ihtiyacın olan şeyi vurgula. Mesela "yurt paramı ödemem gerekiyor ama hiç param yok" veya "yurt paramı ödemem için para kazanmam gerekiyor ama buna zamanım yok/gücüm yok". Kısaca içini döküyorsun. Ve erkekler de kahramanlık duygusunu sevdiği için yüksek ihtimalle zaten kendisi önerecek sana yardımda bulunmayı.
01 Yorumla
+1 yılHoş bir durum değil tabi, ama erkekten istenir, sevgilin bu durumu büyük ihtimalle önemsemez hatta mutlu bile olur, biliyorsunuz ki erkekler bu tarz şeylerden çok hoşlanır, hesabı ödemek, bir şeylerin maliyetini karşılamak erkekler için koltuk kabartan bir davranıştır, tabi ki hoş bir durum değil senin için ama gerçekten ihtiyacın varsa bence istemende bir sorun olmaz.
30 YorumlaDe ki çok zor durumda kaldim, kendime en yakin seni hissettim. Boyle böyle bir oara odemem gerekiyor borc olarak verir misin. Cimri değilse verir geri istemez
20 Yorumla
+1 yılTamamen aranızda ki ilişkiye samimiyete ve güvene dayalı bu durum normal şartlarda bir erkeği onure bile eder bu durum hoşuna gider yani.
30 Yorumla
+1 yılSevgilim değil mi zor durumda kalmışsın sevgilinse yardımcı olmalı ama onda da yoksa bilemem aynı durum senin içinde geçerli onda yokken sende yardımcı olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsellik yaşıyorsan veya seni eşi olarak görüyorsa , sorun olmaz ve parayı vermeli. Ama cinsellik yaşamıyorsan ve sevgilinin de seninle evlenme niyeti yoksa, evet ayıp olur diye düşünüyorum. Şayet benimle cinsellik yaşamayan veya cinsellik yaşamayıp da evlilik düşünmediğim kadın, benden para istese; muhabbeti keserim.
00 Yorumlaayip olmaz sevgilinden de para isteyemiyeceksen ayril
20 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBence sorun olmaz başkasından istemek yerine sevgilinden istemen lazım zaten
20 Yorumla Abinden para istemeye yüzün yok ama sevgilinden var. Ben mi abartıyorum bazı şeyleri insanlar mı çok rahat anlayamıyorum bazen.
211 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar rahat rahat sende bende bişey yok aynı şeyi bende sorguluyirdum
- +1 yıl
Demin internetim bitmiş vallaha abimden istedim sonuçta babamın oğlu ama sevgilime paranın p sini dahi açmam onurum gururum önemli bizde sorun yok balım bende seninle hemfikirim
- +1 yıl
Bak en güzelini yapmışsın bravo
- +1 yıl
Ama öyle canoo sonuçta abim annemiz bir babamız bir sevgilim ise sonuçta sevgilim eşim değil ...
- +1 yıl
Ayn
Soran+1 yılAynen biz rahatız sen cok farklı bir kızsın askim💗
- +1 yıl
herkesin abi kardeş ilişkisi seninki gibi olmayabilir. kız böyle bi çözüm yoluna başvurmayı düşündüğüne göre abisiyle o kadar yakın değil demek ki ve sevgilisine daha yakın hissediyor. ben de bilmeden yargılarken utanmamanızı anlamıyorum. dilerim benzer bir duruma düşersiniz
- +1 yıl
İtin dileği kabul olsa gökten kemik yağardı Rabbim'in izniyle insllh düşmem ayrıca ben yargılamadim asla sadece yapmamasını dedim ileride laf yemek istiyorsa yapsın hemcinsim olarak ben uyarmak istedim yapıp yapmaması ona kalmış beni ilgilendirmez...
Soran+1 yıl@halınındesenleri senin gibi hemcinslerimin olduğunu bilmek mutlu hissettiriyor tesekkür ederim
- +1 yıl
borç olarak isteyebilirsin. ben olsam parasal sıkıntıya düştüğüm ama sonra zor da olsa hallettiğimi anlatırdım, onunla sevgili olduktan sonra olduğunu da söylerdim. bu şekil olursa bir ihtiyacın olursa bana söyle diyecektir sek erkek
00 Yorumla
+1 yıl400₺ para mı geçen sene arkadas bershkadan ceket alacakmıs 900 küsür istedi ben anında attim öğrenci olmama rağmen durumu izah et sevgilin anlayısla karsılayacaktir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istedim attı
- +1 yıl
heh sevindim adına 🤗🖐🏻
+1 yılYurt ücretini yatırman gerektiğini abinle tartışığını anlat önce. Sonrada sana verip veremeyeceğini sor. Zaten anlayışlı biriyse sen söylemeden yardımcı olmak isteyecektir.
10 Yorumla
+1 yılDirekt isteme o sorsun sen de söyle verme taraftarı olursa daha sağlıklı ve daha düzgün olur zaten normal bir sevgili böyle meblaları Esirgemez seviyorsan
10 YorumlaNeden olsun hayatı paylaşan insanlar herseyini paylaşabilir bence.
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Ne kadar sevgili olduğunuza bağlı. Sevgilim ihtiyacı olduğu için istese veririm. Şimdiki kafayla veririm ama.
20 Yorumla83 erkek 82 kadın görüşü var
Hemen görüş atıp dengeyi sağlamalıyımm!!
Bi Seferliğine isteyebilirsin ama arkadaşın, tanıdınların varsa sevgili son etap olsun bence
00 Yorumla
+1 yılPart time çalış. O kendini mahcup etme duygusunu çok iyi bilirim. Aranız iyise iste bi de durumu iyi olmalı sonra biliyorsun insanlar zor durumda. Karşılığında çalıştığın zaman ödersin
00 Yorumla
+1 yılAranizdaki samimiyete bağlı bence abimle tartıştım canım yurt ücretini odemem gerek ve param yok bana eğer uygunsa 400 TL borç verir misin dersen bence verir
00 Yorumla
+1 yılBiri elin oğlu senin eşin değil bişeyin değil nolacanız bellisiz sevgili artık çorap değiştirmeye benzedi gel geç yanii o yüzden yne ailen olan abin ne olursa olsun yine ondan isteyeceksin mantıklı ol
00 Yorumla
+1 yılAbinle barış. Büyüğün o ilk adımı sen at. Nereye kadar abinle küs kalacaksın abin de seni naçar bırakmaz gönderir para
02 Yorumla
Soran+1 yılKüs değiliz ama kırgınız elbet çözülür de su an sanmıyorum
- +1 yıl
Paranı gönderiyorsa normalde şu an da isteyebilirsin sonuçta kırgınsiniz kus değil
Sadece 400 TL, utanılacak bir şey yok, asıl vermezse o utanmalı, Çiftler arasında para muhabbeti olmamalı. Onun ihtiyacı olursa da aynı şekilde senden istemeli.
20 Yorumla
+1 yılÖzelden IBAN at fitremi sana vereyim ama namaz kılıyor musun? Birde müslüman olman lazım fitre vermem icin
00 Yorumlaİsteyebilirsin fakat bu süreklilik haline gelmesini.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabi ki asla sürekli para isteyemem bu ilk ve sondu
+1 yılEğer uzun süreli bir ilişkiyse sorun olmaz (geri öde tabiki) ama yeni bir birliktelikse başka bir yerden bul
00 Yorumla
+1 yılPara isteyeceksin ama adamın aklına direkt acaba beni kullanıyor mu diye bir soru gelecek
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum daha önce ondan bir sey istemedim hesap bile ödettirmedim bazen
- +1 yıl
Nerde senin gibi kızlar ya çok şanslı çocukmuş
Soran+1 yıl☺️
- +1 yıl
Kardeşin arkadaşın var mı 😂😂
+1 yılBelki ayıp olmaz seve seve verir ama sen yinede önce abinden ya da babandan iste onlar halleder bu işi seni mağdur etmezler.
00 Yorumla
+1 yılAilen sen istemeden para göndermiyor mu hiç
03 Yorumla
Soran+1 yılPek değil soruyorlar ama hep de atın diyemiyorum sormadan atmıyorlar
- +1 yıl
Nerede ne okuyorsun peki sen
- +1 yıl
Sen istemeden
Düzenli olarak göndermeli ailen paranı
Senin; utanıp isteyemeyeceğini bilmeliler
+1 yılBen sana geri vereyim de hibe değil de borç olarak al ve ileride de vermeye çalış yani
10 YorumlaBacim söyle halledelim. Yeterki egitimini tamamla.
11 Yorumla
+1 yılİste tabi ki, senin bu zor zamanlarında yanında olmayacaksa ne anlamı var, değer verdiğiniz karşılıklı olarak hissettirmeniz lazım
20 Yorumla
+1 yılYurt ücretini ailen ödemeli, sevgiline böyle bir taleple gitmen çok anlamsız olur.
00 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 607 cevap paylaştı. Bence isteme seni ona karşı farklı Duygu ve konumlara sokar
00 Yorumla400 tl büyük para değil isteyebilirsin
Ama bu istemelerin devamı olursa mide bulandırabilir00 Yorumla
+1 yılİste ben sana vericem de bir dahaki ay borç olarak al sonra öde ama
00 Yorumla
s +1 yılSevgilin dışında isteyebieceğin başka birisi yok mu? Arkadaş vesayre..
00 YorumlaArkadaşından istemen daha makul olur. Ben olsam istemezdim
00 YorumlaBen isterdim sevgilim olck kisi massraflarimi karsilamasi gerek iste tabi ne olck
04 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz ayıp olabilir.
Anneden ya da babadan iste..
00 Yorumla Yüzsüzlük seviyem = sen
Dalga bir yana iste sana sahip çıksın00 Yorumla
+1 yılisteme almadan vermek Allah a mahsustur yarın öbür gün oda senden başka şeyler ister
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİste bence. Zor durumdasın, bugünler için var
01 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 509 cevap paylaştı. Niye o senden istiyorken ayıp olmuyor da sen isteyince mi ayıp olacak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerde bunun lafını yapabilir, el oğlu o. Bence sevgilinden isteme, varsa babandan, annenden ya da amca, dayı, kuzen kime çok güveniyorsan ondan iste
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilen sana daha önceden yurt için paranı verdiyse ve bunu sen sorumsuzca harcadıysan sonuçlarına katlanmak zorundasın
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bayadır ailemden para istemedim
+1 yılNe kadar suredir berabersiniz ve aranızdaki samimiyete bağlı
20 Yorumla
+1 yılnekadar süredir cikiyorsunuz?
isteyebilirsin bence, sonucta sevgilin. Geri ödicegini söylersin ve fazla zaman gecmedende geri ödersin. Problem yok bence, ama veremem dersedd üzülme veya kisisel algilama. Belki durumu yoktur00 Yorumla
+1 yılKaç aydır birliktesiniz ve sence verirken laf yapacak biri mi eğer öyleyse isteme derim ama böyle konuları konusmayan anlayısla karsılayan biriyse iste
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır laf yapacak biri değil istedim bile napayım o benden istese verirdim hiç düsünmeden
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp olur bence kimse kimseye karşılıksız iyilik yapmaz bu devirde
01 Yorumla
Soran+1 yılİstedim ama karsılıksız iyilik yaomayacağını sanmıyorum hep eli açık biri
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kız arkadaşıma Aylık 50 bine yakın veriyorum isste
04 Yorumla- +1 yıl
Bro.
Soran+1 yılYuh aylık para atmak ne alaka o kadar da değil
Cevap sahibi+1 yılBizimki biraz farklı
- +1 yıl
Kız veriyor buda parasını veriyor hah anla işte sjsjsjs
400tl bu devirde para değil artık nakit avans çekip halletmeye çalış. Ya da arkadaşlarına sorabilirsin. Hiçbiri olmuyorsa söyle erkek arkadaşına en kısa sürede öde ama ilk fırsatta.
10 Yorumla
+1 yılSevgiliden para ayıbı bırak saçmalık olur farz et üç gün sonra bu heriften nefret ettin ayrılma dönemine girdin seni vuracağı ilk yer ne olacak bil bakalım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi ihtiyaçlarını karşılamayacaksa neden sevgilin ki zatdn zaman kaybı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİsteme ayıp diye demiyorum utanırsın o zaman ilişkiniz zarar görebilir mahcup hissedeceğin için
00 YorumlaSevgilin yok diyemiycek belki ondada yoktur yazik yani bosa strese gerek yok gjt abinden iste tekrar sonucta yurt ucreti her ay odeniyor yok para demez ya
00 Yorumla
+1 yılAilenle tartışsan bile ailenden istemen daha iyidir sevgilinden isteme bence. şu an bişey demiyor olabilir ama ilerde başına kakmayacagini bilemezsin.
10 YorumlaBu parayı verebilecek durumu varsa isteyebilirsin sonuçta sizi diğer insanlardan ayıran bir durumunuz söz konusu
00 Yorumla- Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem