Bence olmaz. Bak benim sevgilime de lazımdı asla istemedi ama verdim zorla verdim hatta. kac defa verim dedim istemedim ayrı olmamıza ragmen ona iki kurusun lafını yapmam yine veririm. Geçen konuştuk bana sana vereyim bi miktar kendine araba lirdin demişti ama ben asla alamam o kadar paranın altına girmem
Lazım di bi ama benden istemedi zorla 2 ay peşinden kostüm vermek için. Iş yerine satmak istiyor satarsam sana vereyim dedi ben de hayır gerek yok almam şimdi dedim.
Ben daha önce öyle birsey yaptım. Verdi de. Biraz fazlaydı. Sanırım geri ödemeyeceğimi dusundu. Bir süre sonra yaklaşımı ve tavri değişti. Anla işte. Hoşlanmadım o tavrından. Ama parasını aldım diye mi yoksa ilişkimiz ilerledi diye düşünüp o samimiyetten mi anlayamadım yani. Fazla yakınlaşmak istedi. Tabi bir süre sonra geri verdim parasını. Iliskimiz de biraz daha devam etti sonra ayrıldık zaten. Bence isteme. Varsa yakın bir arkadaşın git ondan iste. Yine de sen bilirsin. İlla isteyeceksen de bunu göz önünde bulundur.
Sakin isteme.. ben cok zor durumdayken istemiştim üstelik sevgilimin maddi durumu çok iyiydi nazar boncuğu dağıtır gibi herkese para dağıtıyordu herkese yardım ediyordu.. ben o kadar zor durumda kaldım muhtaç oldum borç istedim bana halledeceğini söyledi, üstelikte ben 800 TL istemiştim.. baktım parayı ödemem gereken tarih geçiyor bana yardımcı olmadı yine aileme muhtaç oldum ailem yardım etti.. telefonum kırılmışti telefon alicak param yoktu, hergun sırf laf olsun diye telefon alacağını söylerdi onu bile yapmadi elimde kırık telefonla kaldım.. demem o ki ailene muhtac et ama elin oğluna muhtac etme kendini.. belki yardım eder belki etmez ama yardım ederse günün birinde yüzüne vurur yardım etmezse de yüzsüz olursun boş ver en iyisi aile...
Sevgilinle ne kadardır birliktesiniz ve samimiyetiniz ne bunlar önemli şeyler bir de belli ki daha önce hiç para muhabbeti geçmemiş aranızda o yüzden daha o kadar samimi olmadığınızı düşündüm yani hiç borç alacak arkadaşın falan yoksa bir de erkek arkadaşının kişiliğine bağlı bu durumu kötüye kullanmak isteyebilir
Çok zor bir durumdaysan, bunu karşılayacak hiçbir imkanın yoksa sana en yakın olan kişiden "minnet edip, başına kalkmayacaksa" borç alıp en yakın zamanda ödemelisin
maddi durumu iyiyse verebilir ama bu hareketinizin sizi onun gözünde hangi konuma getiriceni bilemezsiniz
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
11 gü
Bence hiç minnet etme. Yakın arkadaşın akraban varsa onlardan borç al ama sevgilinden alma. Yani ben bugüne kadar çok zora düştüm ciddi anlamda 1 dolmuşa binmeye param olmadığı zaman oldu kimseden istemedim üstelik uzun ilişkim olmasına rağmen. Dediğim gibi bence minnet etme, isteme. Sonuçta sevgilin yani eşin değil.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş