Para & Ekonomi 1 ay Sevgilimden para istemem kötü mü? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Sevgilimden para almam kötü mü Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter Sevgilimden para istemem kötü mü? 1611 Görüşünü yaz
SanaNeDerGibi Xper 6 1 ay Bazan sıkışınca tabi ki vermeli fakat aşırısı olmamali. bu kardeşimiz de okuyor sanirim zorlandığı için almıştır. Fakat bunu yapmamaya bak kizim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
ÜyeOldum34 Xper 6 1 ay Kötü tabiki ben sadece eşim olacak insana veririm misal sevgili iki gün sonra gider ayrılır ne veririm ne alırım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Aman sen verme hanzo Yorumla ÜyeOldum34 1 ay Terbiyesiz ve saygısızsın Allah yardım etsin senle olana Yorumla
met96 Guru 1 ay Kötü tabi ki sevgili den para istenmesi hoş değil ben isteyemem siz nasıl istiyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Sen isteme bi zahmet Yorumla met96 1 ay Neden aramızda ki fark ne? Yorumla Soran 1 ay Sen erkeksin senin hakkin yok Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster met96 1 ay Niye erkek olunca parayı yoldan mı süpürüyoruz bende emek harcayıp para kazanıyorum ama sen emek harcamak yerine sevgilin den istiyorsun bu gururlu bir davranış değil Yorumla Soran 1 ay Benim hakkim sus Yorumla
Elmayanak01 Xper 5 1 ay Bende isterim samimiyet varsa ki erkeğim kendi vermek ister zaten Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Antuan-Sovalye 1 ay Birlikte oluyorsa versin yani Yorumla
Bey_NeLmiLeL Yoda 1 ay Para olayını hiç sevmem mide bulandırır...Sen isteme sevgilin versin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
selcukdonmez Guru 1 ay Cinsellik yaşıyormusun? Para istiyormusun yoksa istemeden mi veriyor? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Cinsellik yok para istiyorum Yorumla selcukdonmez 1 ay Yakında o da senden seni ister ve alır. Sevgilin ve sen ne is tapıyorsunuz? Yorumla Soran 1 ay Ben öğrenciyim sevgilim çalışıyor Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster selcukdonmez 1 ay İstemeden vermiyor mu para? Yorumla Soran 1 ay Vermiyo Yorumla selcukdonmez 1 ay İsteyince? Yorumla Soran 1 ay Veriyor Yorumla selcukdonmez 1 ay Yiyişiyormusunuz? Yorumla Soran 1 ay Hyrrrr Yorumla selcukdonmez 1 ay Veriyorsa isteyerek almaya devam ed, ailenden gelen para yetmiyor mu Yorumla Soran 1 ay Yetmiyor Yorumla selcukdonmez 1 ay Ne kadar veriyor isteyince Yorumla Soran 1 ay 70 80 Yorumla selcukdonmez 1 ay 100-200 iste, Yorumla
zeyyalb Xper 5 1 ay Erkek kadın farketmeksizin sevgiliden para istemeyin memlekette başka insan mı yok Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Tolga2021 1 ay Kesinlikle haklısın Yorumla Soran 1 ay Kadın isteyebilir Yorumla Tolga2021 1 ay Her kes isteyebilir Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 1 ay Erkek isteyemez Yorumla Tolga2021 1 ay Kesinlikle Yorumla zeyyalb 1 ay Ya soran kişi mal mısın ne demek kadın ister erkek isteyemez senin ortaçağdan kalma aklına s0kim Yorumla Tolga2021 1 ay Soran sen hangi devirdesin Yorumla Soran 1 ay Senin ananin mina çam kütüğü sokarim yosma Yorumla zeyyalb 1 ay Ya fnfmakfkaldkdlsdkskd küfre bak delirdim Yorumla Soran 1 ay Kalırsın öyle adam ol Yorumla zeyyalb 1 ay Oh rahatladım bunun üstüne bi de engeli basarım sana misss kudur p1ç Yorumla Soran 1 ay Nah engellersin anasinin @mina çam yarmasi soktumun ucuz kaşarı Yorumla Soran 1 ay Nah s1kersin beyinsiz yosma seni kendini erkek mi sanıyon g. t haha Yorumla Soran 1 ay Git sevgiline sen para ver simdi cok merakliysan yosma seni Yorumla
Gizli Üye 1 ay Kotu tabi. Sana bakmak zorunda mı illa okuyorsun diye. Ailenden iste gerekirse. Kendi istegiyle verse tamam ama istemek çok ayıp. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla ÜyeOldum34 1 ay 👏🏻👏🏻👏🏻 Yorumla
Gizli Üye 1 ay elin ayağın tutmuyormu git çalış utanmıyormusun hiç para isterken Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla Soran 1 ay Utanmiyorum niye utanayım vermeli Görüş sahibi 1 ay neden versin kocanmı? Soran 1 ay Niye sevgilim o zaman Hepsini Göster Daha Az Göster Görüş sahibi 1 ay sen onun parasını yemek için sevgili olmuşsun demekki Soran 1 ay Yo hayır Görüş sahibi 1 ay vermek zorunda değil ayrıca para istmekte hoş değil Soran 1 ay Yo en doğal hakkım Görüş sahibi 1 ay hakkın falan değil gir işe çalış para istemem kötümü demişsin kötü değil berbat bir şey sevgiine sırtını yaslama Soran 1 ay Çalışsam da vermeli Görüş sahibi 1 ay eşinse okey ama sevgili zorunda değil hem istemekte hoş bir durum değil
MecaziAdam Yoda 1 ay Ihtiyacin varsa kötü degil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
SasukeGaara Guru 1 ay ben olsam utanırdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Hakkim niye utanayım Yorumla SasukeGaara 1 ay hoş değil kendine yakıştırıyorsan sen bilirsin Yorumla
gece_gibi_ Yoda 1 ay Hayır ama neden alıyorsun ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedeeffss Xper 5 1 ay ihtiyacın varsa ve sorun etmiyorsa değil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ihtiyacim oluyor ogrenciyim Yorumla sedeeffss 1 ay o zaman normal Yorumla Tolga2021 1 ay Sen Peki Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Tolga2021 1 ay Olmayınca ister Yorumla Tolga2021 1 ay Her kes de olacak diye bir şey yok Yorumla
Sudddess11 Xper 5 1 ay Asla istemem ama benim eski sevgilim çalışıyor ben öğrenciydim o benden para istedi ama vermedim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ozii31 Xper 7 1 ay Normal neden kötü olsun ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
SadeceNuray Xper 7 1 ay Ben almazdım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ben alırım Yorumla
ProstatYadaDeğil Xper 7 1 ay Rezillik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Hicte bile Yorumla mina15 1 ay bencede kadının kendi ekonomik özgürlüğü olmalı Yorumla Soran 1 ay Olsa da vermeli Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster mina15 1 ay sevgilin diye sana paramı vermek zorunda sen neyin kafasını yaşıyorsun anan baban yokmu onlar versin ihtiyacın varsa para Yorumla Soran 1 ay Anam babam az veriyo Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1116Bazan sıkışınca tabi ki vermeli fakat aşırısı olmamali. bu kardeşimiz de okuyor sanirim zorlandığı için almıştır. Fakat bunu yapmamaya bak kizim
Kötü tabiki ben sadece eşim olacak insana veririm misal sevgili iki gün sonra gider ayrılır ne veririm ne alırım
Aman sen verme hanzo
Terbiyesiz ve saygısızsın Allah yardım etsin senle olana
Kötü tabi ki sevgili den para istenmesi hoş değil ben isteyemem siz nasıl istiyorsunuz nasıl kabul ediyorsunuz anlamıyorum
Sen isteme bi zahmet
Neden aramızda ki fark ne?
Sen erkeksin senin hakkin yok
Niye erkek olunca parayı yoldan mı süpürüyoruz bende emek harcayıp para kazanıyorum ama sen emek harcamak yerine sevgilin den istiyorsun bu gururlu bir davranış değil
Benim hakkim sus
Bende isterim samimiyet varsa ki erkeğim kendi vermek ister zaten
Birlikte oluyorsa versin yani
Para olayını hiç sevmem mide bulandırır...
Sen isteme sevgilin versin.
Cinsellik yaşıyormusun? Para istiyormusun yoksa istemeden mi veriyor?
Cinsellik yok para istiyorum
Yakında o da senden seni ister ve alır. Sevgilin ve sen ne is tapıyorsunuz?
Ben öğrenciyim sevgilim çalışıyor
İstemeden vermiyor mu para?
Vermiyo
İsteyince?
Veriyor
Yiyişiyormusunuz?
Hyrrrr
Veriyorsa isteyerek almaya devam ed, ailenden gelen para yetmiyor mu
Yetmiyor
Ne kadar veriyor isteyince
70 80
100-200 iste,
Erkek kadın farketmeksizin sevgiliden para istemeyin memlekette başka insan mı yok
Kesinlikle haklısın
Kadın isteyebilir
Her kes isteyebilir
Erkek isteyemez
Kesinlikle
Ya soran kişi mal mısın ne demek kadın ister erkek isteyemez senin ortaçağdan kalma aklına s0kim
Soran sen hangi devirdesin
Senin ananin mina çam kütüğü sokarim yosma
Ya fnfmakfkaldkdlsdkskd küfre bak delirdim
Kalırsın öyle adam ol
Oh rahatladım bunun üstüne bi de engeli basarım sana misss kudur p1ç
Nah engellersin anasinin @mina çam yarmasi soktumun ucuz kaşarı
Nah s1kersin beyinsiz yosma seni kendini erkek mi sanıyon g. t haha
Git sevgiline sen para ver simdi cok merakliysan yosma seni
Kotu tabi. Sana bakmak zorunda mı illa okuyorsun diye. Ailenden iste gerekirse. Kendi istegiyle verse tamam ama istemek çok ayıp.
👏🏻👏🏻👏🏻
elin ayağın tutmuyormu git çalış utanmıyormusun hiç para isterken
Utanmiyorum niye utanayım vermeli
neden versin kocanmı?
Niye sevgilim o zaman
sen onun parasını yemek için sevgili olmuşsun demekki
Yo hayır
vermek zorunda değil ayrıca para istmekte hoş değil
Yo en doğal hakkım
hakkın falan değil gir işe çalış para istemem kötümü demişsin kötü değil berbat bir şey sevgiine sırtını yaslama
Çalışsam da vermeli
eşinse okey ama sevgili zorunda değil hem istemekte hoş bir durum değil
Ihtiyacin varsa kötü degil
ben olsam utanırdım
Hakkim niye utanayım
hoş değil kendine yakıştırıyorsan sen bilirsin
Hayır ama neden alıyorsun ki
ihtiyacın varsa ve sorun etmiyorsa değil
Ihtiyacim oluyor ogrenciyim
o zaman normal
Sen Peki
Olmayınca ister
Her kes de olacak diye bir şey yok
Asla istemem ama benim eski sevgilim çalışıyor ben öğrenciydim o benden para istedi ama vermedim
Normal neden kötü olsun ki
Kötü değil
Hoş değil.
Kötü
Ben almazdım
Ben alırım
Rezillik
Hicte bile
bencede kadının kendi ekonomik özgürlüğü olmalı
Olsa da vermeli
sevgilin diye sana paramı vermek zorunda sen neyin kafasını yaşıyorsun anan baban yokmu onlar versin ihtiyacın varsa para
Anam babam az veriyo