Ateizm'e ve Hadisciliğe Karşı Animasyon / Kolay Kullanışlı Bilgilendirici Uygulamalar Çıkarmayı Planlıyorum Sizce?

Cevap verilmiş çoğu şeyin ateizm tarafından hala kullanıldığına ve müslümanların bu sorular karşısında cevapsız kaldığına şahit oldum.

Bununla birlikte ateistik oluşumun inanç şeklinde değerlendirilmesi gerektiği ve ateizmin içindeki karanlığın tam olarak yansıtılmadığı bariz.

İslami değerlerden öte

1. Tanrının neden var olması gerektiği ile alakalı en geniş çaptaki sorular ve cevapları ayrıntılı incelenmeli ve Albert Einstein'in tabiriyle çocuğun bile anlayabileceği şekilde anlatılabildiği uygulama ve animasyonların olması gerektiği kanaatine vardım.

2. İslamofobiye neden olan 2 etken üzerinde çalışmalı.

Siyaset ve Hadisçilik.

Din ve Devlet birbirinden ayrıdır ve devlet yönetiminde din sık sık dile getirilmemeli ve din ile parti oluşumlarının birbirinden uzak olduğu anlaşılmalı

İslam'ı geriletmeye neden olan hadislere karşı daha akılcı çözümler üretilmeli kanaatindeyim.

Çünkü kaynağı belirsiz, Kur'an-ı Kerimle alakası olmayan hadisleri sahiplenen müslüman kimliğindeki insanlar dini kötü yansıtıyor ve zarar veriyor.

Bu arada İslam'ın Türkler'e zorla kabul ettirildiği gibi yanlış iddialarda ne yazık ki ortalıkta dolaşıyor.

Daha bir çok bilgi kirliliği Yapay zeka destekli uygulama ve yayınlarla temizlenebilir.

Acaba bununla alakalı birtakım fikirlerimi projelere döküp bakanlığa göndersem ciddiye alınır mıyım?

Ateizm'e ve Hadisciliğe Karşı Animasyon / Kolay Kullanışlı Bilgilendirici Uygulamalar Çıkarmayı Planlıyorum Sizce?