Bir uygulama geliştiricisiyim ve bir mobil uygulama yapacağım islami ve her müslümanın telefonunda olması gerekecek bir uygulama yapmayı düşünüyorum , İslami TV kanalları , Radyoları , Kuranı Kerim , bir çok e kitap özellikleri ekleyeceğim , bir isim ve fikir alışverişi yapmak istiyorum , yaratıcı fikirlerinizi beklerim.
İslami bir mobil uygulama yapmayı düşünüyorum, i̇sim fikirleri ve ve özellik fikirleri verir misiniz?
İslami bir mobil uygulama yapmak mantıklı bir fikir. İyi de kazanç sağlayacağı düşüncesindeyim.
Namaz Zamanları: Kullanıcılara, bulundukları konuma göre namaz vakitlerini gösteren bir uygulama yapabilirsiniz.
Kuran-ı Kerim Okuma Uygulaması: Bu uygulama, kullanıcılara Kuran-ı Kerim'i mobil cihazları üzerinden okuma imkanı sunabilir.
Dua Uygulaması: İçinde farklı duaların bulunduğu ve kullanıcılara birçok farklı kategoriye ayrılmış dua örnekleri sunan bir uygulama yapabilirsiniz.
Hadis Uygulaması: İslam'daki hadislerin yer aldığı bir uygulama oluşturabilirsiniz. Bu uygulama, hadisleri konularına göre kategorize ederek kullanıcılara sunabilir.
Ezan Uygulaması: Bu uygulama, dünya çapında birçok farklı şehir ve ülkenin ezan saatlerini kullanıcılara gösterir.
İslami Tatil Uygulaması: Bu uygulama, Müslüman tatil günlerini takvimde gösterir. Ayrıca bu tatiller hakkında bilgi verir ve özel tavsiyeler sunar.
Kurban Uygulaması: Kurban Bayramı sırasında insanların kurban kesimlerini organize etmelerine yardımcı olan bir uygulama oluşturabilirsiniz.
İslami Sohbet Uygulaması: Bu uygulama, kullanıcıların İslami konularda sohbet edebilecekleri ve birbirleriyle bağlantı kurabilecekleri bir platform sağlar.
Hicri Takvim Uygulaması: Bu uygulama, Hicri takvimin kullanımını kolaylaştırmak için bir takvim ve zaman yönetimi aracı sunar.
İslami Film Uygulaması: Bu uygulama, İslami filmleri kullanıcılara sunar. Ayrıca kullanıcılar, filmleri seyretmeden önce filmler hakkında bilgi edinebilirler.
İsim fikirleri ise uygulamanın kategorisine göre değişmek ile birlikte; "İslamLife", "İslamiHub", "İslamFon", "İslamNexus", "İslamConnect", "İslamiyat", "MuslimApp" veya "İslamiZamana" gibi isimler olabilir.
Oha aşırı güzel bir fikir ve neden şimdi görüyorum bunu 🤦♂️ Neyse zamanı önemli değil yine de görüş paylaşayım. Soru cevap tarzı bir bölümü de olsun. Dinle ilgili kafası karışan çok insan var.
Soru sorulunca otomatik cevaplayacak bri bot geliştirebilirsin ya da insanlar buradaki gibi soru sorabilir birbirine. Ateist vs müslüman gibi yarışma tarzı şeyler de yapılmalı. Böylece ateistlerin de islama ısınmasını sağlayabilirsin. Kolay gelsin şimdiden, geliştirdiğinde söyle biz de yükleyelim ¿
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aklima niyeyse rusendil geliyo iran miydi bir ülkede korlere kor denmezmis ruşendil diyolarmıs yani kalp gozu açık dmeekmis bence çok güzel islam dininde kalp gozuyle bakma anlaminda kullanilabiliir bilememdim djdjdn
Kalp gözü açık demekmiis oran olmasi lazım orda gorme yetisini kaybetmis insanlara kör denmiyomus rusendil yani kalp gozu acık diyolarmis bilmedim sacma olabilir ama telafuzu cok hoş
İslami bir mobil uygulama yapmak mantıklı bir fikir. İyi de kazanç sağlayacağı düşüncesindeyim.
İsim fikirleri ise uygulamanın kategorisine göre değişmek ile birlikte; "İslamLife", "İslamiHub", "İslamFon", "İslamNexus", "İslamConnect", "İslamiyat", "MuslimApp" veya "İslamiZamana" gibi isimler olabilir.