konum tabanlı amaç tanışmak isteyenleri iş, arkadaşlık, flört, evlilik, gecelik ilişki gibi ama kurumsal ve ciddi bir uygulama olmasını
Diyer uygulamalardan farkı ciddi bir platform ve ücretsiz olması. ve aradığı kişi filtreleme özelliği yani erkek arıyorsan aradığın kişi özelliklerini belirleyeceksin ve sonuçları göreceksin.
bu konuda düşünceleriniz nedir. teşekkür.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kral tinderdan farkı ne olacak? üzerine ne özellik ekleyeceksin yani
iş, arkadaşlık, flört, evlilik, gecelik ilişki gibi ama kurumsal ve ciddi bir uygulama olmasını.
Diyer uygulamalardan farkı ciddi bir platform ve ücretsiz olması. ve aradığı kişi filtreleme özelliği yani erkek arıyorsan aradığın kişi özelliklerini belirleyeceksin ve sonuçları göreceksin.
bu söylediklerinin hepsi tinderda var zaten. uygulamayı indir bi bak. hatta tinderda keşfet diye bir bölüm de var orada grup eşleşmesi veya farklı amaçlar için eşleşme seçenekleri mevcut. etkilerle filtreleme vs. var hepsi. sadece eskort profilleri çok fazla ama yine de eşleşiyorsun.
senin uygulamadaki mantık nasıl olacak? swipe atıp eşleşme gibi mi?
yaş ve mesafe filtresi var.
ben kişinin tüm özellikleri diyorum, ücretsiz. ve tinder ciddi bir platform değil.
yaş ve mesafe filtresi de var yediğin içtiğinden tut evcil hayvanına kadar tüm filtreler var. ücretsiz de kullanıyorsun. platformun ciddiyetine bir şey diyemem kullanıcıların takdiri. ciddi amaçla kullanan profil de gördüm tek gecelik arayanı da.
meraktan sorguluyorum amacım hevesini kırmak değil. yeni bir fikir mi var diye merak ettim
park ta oturuyorsun en yaknındakileri filtreleyip görebilirsin.
ve wahtsp gibi vazgeçilmez bi uygulama olacak.
anladım reis ama bu bahsettiğin özellikleri tamamı bir çok uygulamada mevcut zaten. senin üzerinde yeni bir özellik koyman gerekiyor ve uygulamayı atıyorum 10bin dolara yaptırsan bile en az 50bin dolarlık reklam bütçesi ayırman gerekiyor.
yani ilk etapta 50 biraz uçuk bir rakam oldu ama :D rekabet seviyesini ifade etmek için söyledim
yazdığınız rakamlar çok fazla bu uygulama için.
bu yıl içerisinde 2 adet uygulama yaptırdım başka bir alanda.
700 bin fiyat teklifi vardı 150 bin e yaptırıdım 50 binde rekleme verdim.
şu an bahsettiğim uygulma türü 100-150 dolar civarında aylık server maliyeti hariç.
zaten satılıyor.
valla çevreden alacağınız çoğu tavsiye motivasyonunuzu aşağı çeker. çok dinlemeyin çevreyi. benim amacım da aşağı çekmek değil merak ettim sordum sadece. fikrinize ve bütçenize güveniyorsanız yaptırın bence de
Reklamını iyi yapmalısın
Yaptır gözüm
istek ve öneri nedir.
İstediğin gibi yaptır işte
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!