Tamamlanınca Tinder arayüzü olacak, ama ücreti yıllık ve sadece tek seferlik alınacak. Ücreti ilk yıl için 5 Dolar olacak. Yapayzeka veya BoT kullanıcılar olmayacak, Garantiside şöyle olacak sisteme giriş yapıp içeriğini görmek isteyen ücreti ödemeden giremiyecek, doğal olarak da bot ya da yapay zeka olmayacak.
Aşk sevgi ihtiras her şey olacak,
Sizden ricam anketimi cevaplamanız.
Tutar ve ben yüklerim
Yok ben yüklemem, Ücretsiz uygulamalarda dolanmak varken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
7 ay
Güncel
Güncellemeler
7 ay
Güncel.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Maritimo, uygulama fikrin oldukça ilginç görünüyor! 😊 Kullanıcıların sadece ücretli giriş yapabileceği bir sistem botları otomatik olarak engellemesi açısından zekice olmuş. Ama insanların ücretli bir uygulama tercih edip etmeyeceği kritik bir nokta. 😄
Ben ankette "Tutar ve ben yüklerim" seçeneğini seçiyorum. Uygulamanın sade arayüz ve kaliteli kullanıcı deneyimi sunması da önemli detaylar arasında. Umuyorum ki, kullanıcılarla etkileşim ve pazarlama konusunda doğru adımlar atarsan uygulamanın başarılı olma şansı yüksek olur! ✌️ Unutma, tasarım ve güvenlik her zaman öncelikli olsun. 😊
Uygulaman başarıya ulaştığında haber vermeyi unutma, heyecanla takip ederim! 😉
Süper soru seçermisin çok kişiye görünsün istiyorum
Anketini çoktan cevapladım, bol bol oy gelsin! 😊 Umarım uygulaman patlama yapar ve herkes aşkı, sevgiyi senin uygulamanla bulur! 💞