Kullanıcıya para kazandıracak mobil uygulama yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olsun?

Merhaba,
Google Play'de şu anki uygulamalarım ile iyi gelirler elde etmekteyim. 3. Uygulamamı ise kullanıcıya da para veya hediye kazandıracak şekilde yapmayı planlıyorum. Eski WinAt9'u herkes duymuştur. Fakat reklam verene olumlu geri dönüşü olmadığı için kapanmak zorunda kalmıştı. Şu anki uygulamamda ise kullanıcı çeşitli görevler yaparak hem eğlenip hemde para kazanabilecektir. Uygulama için 3 farklı reklam sitesiyle anlaşmam başarılı şekilde onaylanmıştır. Türkiye'ye verilen teklifler az olduğundan dolayı her kişiye kazandırmak yerine çekilişle kazandırmayı düşündüm. Örneğin: Çekilişe katılabilmek için her kullanıcı 100 puan'a ulaşmak zorunda kalacaktır. Çekiliş 100 kişiyle sınırlı olup sadece 10 kişi kazanacaktır. Bu puan'a ulaşmak içinse 10-30 saniyelik 5 videoyu izlemek zorundadır. Her kullanıcıya para verilsin derseniz bir kullanıcı video başına 0.05-0.10 kuruş anca kazanabilecektir.

Önerilerinizi bekliyorum...
Çekilişli olsun (Şanslı olan kazansın)
Kuruş kuruş olsun. Hepimiz kazanalım (Damlaya damlaya göl olur)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Uygulama mayıs ayında Google Play'e eklenecektir. Onaylandığı zaman linkini paylaşırım. Kuruş sistemli olacaktır. Yorumlarınız ve oylarınız için teşekkür ederim :)
Güncellemeler
+1 yıl
Uygulamanın gelmesi biraz daha uzayacaktır. Şu anda üzerinde çalıştığım bazı uygulamalarım mevcut. Onlar bitince bu uygulamaya geçeceğim. Uygulama kuruş bazlı çalışıp ödemeler her hafta tarafınıza eksiksiz yapılacaktır.
Kullanıcıya para kazandıracak mobil uygulama yapmayı planlıyorum. Sizce nasıl olsun?