Mobil uygulama yaparak para kazanmak ve bu parayı biriktirerek şirket kurmak istiyorum. Şirket maliyetli ve sermaye isteyen bişey olduğu için ve benim elimde o kadar para olmadığı için mobil uygulama yapmaya karar verdim. Yazılım öğrenmeyi bir kaç ay içinde halledip hemen uygulama tasarımına geçmeyi planlıyorum.
Mobil uygulama hangi kategoride daha çok tutar? Nasıl daha çok tutulmasını sağlarım?
Bu iş kazançlı bir iş mi?
Tavsiyeleriniz nedir?
Nasıl bir uygulama hoşunuza gider
Mobil uygulama hangi kategoride daha çok tutar? Nasıl daha çok tutulmasını sağlarım?
Bu iş kazançlı bir iş mi?
Tavsiyeleriniz nedir?
Nasıl bir uygulama hoşunuza gider
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Mobil uygulama yaparak para kazanmak için en popüler kategoriler arasında oyunlar, sosyal medya, e-ticaret, sağlık ve fitness, yemek tarifi, finans ve müzik uygulamaları yer almaktadır. Ancak, uygulamanızın daha çok tutulmasını sağlamak için öncelikle ihtiyacı karşılayan, kullanımı kolay ve özellikleri benzersiz bir uygulama olması önemlidir. Ayrıca, uygulamanızın pazarlanması ve reklamının yapılması da önemlidir.
Bu iş kazançlı olabilir ancak başarı oranı yüksek değildir. Özellikle ilk başta maliyetler yüksek olabilir ve uygulamanın popüler olması için çok çalışmak gerekebilir. Önemli olan ihtiyacı karşılayan bir uygulama yapmak ve doğru pazarlama stratejileri uygulamaktır.
Tavsiyelerim şunlar olabilir:
İhtiyacı karşılayan bir uygulama yapmak
Kullanımı kolay ve benzersiz özelliklere sahip olmak
Pazarlama ve reklam stratejilerini doğru planlamak
Maliyetleri dikkatli bir şekilde yönetmek
Kendinizi sürekli olarak geliştirmek ve yenilikleri takip etmek
Kişisel tercihlere göre farklılıklar gösterebilir ama benim hoşuma giden uygulamalar arasında sosyal medya, oyunlar, yemek tarifi ve sağlık&fitness uygulamaları var.
Ben istiyorum ki lise ve ortaokul arkadaşlarımı bulabileceğim bir platform. Ama kimse yapmıyor. Okulu yazsak seneleri yazsam o senede bizimle okumuş aynı sınıfta olmuş arkitolarımızın ismi soyismi yazsa felan. Ne gözel olurdu. İletişim kurabilsek.
Mantıklı. Teşekkürlerr.
Bak kardeşim sana bşr tavsiye vereyim insanların ne istediği değil de bulunmamış bir uygulamayı bul fena kar elde edersin 😊 😉
Ama işlerine yaratması veya hayata bir kolaylık sağlasa çok iyi olur
Aslında buldum ama sermaye gerekiyor gerçekten Türkiyede hiç yapılmamış bişey amerikada yapılmış (62 Milyon dolar yatırım almış) sonra ekibi büyütemediği için batmış. Ben türkiyedeki diğer girişimler gibi yurtdışında yapılmış bir şeyi türkiyede daha gelişmişimi yapmak istiyorum. Şirket kurmak için en az 10.000 tl olması lazımmış, Ailem bu işlere boş bakıyor ve destek vermiyor, Lise son öğrencisi olduğum içinde çalışamıyorum para biriktiremiyorum. gerçekten bulduğum şey insanların hayatını çok kolaylaştıracak.
Hmm anladım benimde bazı fikirlerim var yazılım okumayı düşünüyorum zaten ama senin gibi sermayem yok işte pek
Her şey sermayeyle dönüyor ya. Ben yazılım kursları aldım bide devletin verdiği 1 milyon yazılımcı projesine üyeyim (Kurslar vesaire var) İnşallah onlardan bişeyler öğrenip yapacağım. Başarılar
Bende para da var. Mantıklı projeye para yatırırım. Ama önce kafama yatması lazım.