Bu yıl üniversiteye gidicem mezun senemdeyim ama işler beklediğim gibi gitmedi hastalığa yakalandım vs. (korona virüs değil) sonuç olarak da tabi ki puanım yüksek gelmicek hayalim yazılım mühendisliğiydi ama olmucağı için dgs ile geçebileceğin aynı zamanda da sevebileceğim bir bölüm arıyordum karşıma başlıkta gördüğünüz bölüm çıktı. Çok sevdiceğimi düşünüyorum ilgi alanım ama emin olamıyorum bana bu bölümü okumuş ya da birinden duymuş kişiler bilgi verebilir mi dgs yapamazsam iş imkanları veya okullar ve eğitimleri hakkında vs. Çok iyi bir okula gidemicem maalesef bu bölümde de.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Grafik tasarım gibi çizim yapan animasyon yapan bölümler var zaten kullanilan programlar var 3d max 4d cinema vray blender zbrush after effect maya bunlarla cizim yaparsin after effectte animasyon haline getirirsin bir de photoshop var onda da cizdiklerini renklendirirsin güzel bölümlerdir yapabilirsin bu kadar ağir programları ogrenebilir misin yazılimdan zor degil ama bunda da gece gunduz demeden calisman gerekiyor kendini gelistirmelisin yapabilir misin emin misin? Şimdi Türkiye de hic bir sekilde is olanaklari dersen bos sen ne kadar iyi olursan ol degerini goremezsin senden her zaman daha fazlası beklenir ama karsıligı verilmez alamazsın bir film var diyelim ona bir seyler cizeceksin filmlerde gorduklerinin %50sinden fazlası çizimdir bunu biliyorsundur herhalde dizide de var ama film kadar degil gerci degisiyor şimdi filmden filme diziden dizieye gore film neyse de mesela bir diziye cizim yapacaksin zamanin kısıtlı gun veriyorsun o gune kadar bilgisayar basindan kalkmamak uyumamak demek yaptın ettin bir baktin olmadi bu isin revizyonu geri otur duzenle et yazılım daha ağırdır ben bir ara öğreneyim dedim yok olmadı ingilizcem yok zaten o kodları ezberliyecem de bilecem de gece günduz onunla ugrasacam 3 sene sonra tam yazılımcı olacam algoritma var bunu bilmek lazım öncelikle bir türlü anlamadığim bir seydir kendisi bir prpgram yazacaksın yazdın yazdın çalısmadi ondan sonra otur kodlar icinden hatayi bul buldun bir de baktın bir harfi yanlış yazmışsın bir harf yanlış yazarsan o kod çalışmaz asla boyle bir sey var ama animasyon yazilim her turlu iyidir eglenceli zevkli güzel istir yazılımi ögren silikon vadisine git tamamdıe senin ondan sonra sırtın yere gelmez
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet kolay değil tabi ki zor yazılım ama başka hiçbir meslekte kendimi ait hissedemiyorum. Bu yüzden tüm sorunları kabul ediyorum uğraşırım sorun değil dediğin silikon vadisine gitmek de kolay değil çok zor. Sen bu bölümü mü okudun?
- +1 yıl
Ben Radyo Televizyon bölümü okudum tabi bu işi yapmiyorum Allah izin verirde kısmet olursa bakacam iste İstanbul'da degilim bir de zaten bazı sorunlar var onları halledebilirsem yapacam Acun Medyaya girmeye çalışacağım olmazsa başka yer olur farketmez yeter ki kendi isimi yapiyim sinema sektörüne gireyim Silikon Vadisi ne kadar zor bilemem ama giden çok varmış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Merhaba acaba hangi bölümü seçtiniz seçtiyseniz dgsye girdinizmi oldumu yazılım
00 Yorumla
+1 yılHiç anlamam
00 Yorumlaaklına takılan herşey için dm açık sayın gizli
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı