1 kez çaldırıp kapatmış akşam 8.30 da onun işi akşam 6 da bitiyor çünkü. Sizce bilerek mi aradı yanlışla mi? Bide ben cv doldururken ağlamıştım artık marketlere mağazalara başvuruda bulundum dedim. İk ben sizinle ilgilenicem dedi bu müdürü çağırmıştı merve senin işin olur dedi bugün mülakat oldu 3 kişilerdi bana sen nasıl 49 kilosun ya bi ayağa kalksana falan dedi sonra işe giriş evrakları verildi. Hani benle mesleki soru sormak için aramaz çünkü başka bina benim çalışacağım yer onlar aracı şirket sadece
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yanlışlıkla aradığını zannetmiyorum ayar vermeye çalışıyor olabilir
Neden çaldırıp kapatmış olabilir acaba bende onu arayim sohbet edelim diye mi bu adam 43 yaşında bende 23 ama çok enerjik ve 33 yaşında gösteriyo
Yani bu tip adamlar çapkın oluyo çaldırıp kapattığı gün seni ilk kez gördüyse bi mesaj olabilir bilemiyorum. işe yeni başlayanları etkisi altına alıp daha sonra götürüyorlar böyle 🤷🏻
Benimde aklıma o geldi acaba dedim iphonelar daha mı hassas yanlışlikla aradı ama mal olmak lazım herhalde yanlisikla aramak için
Sen aramaya geri dönsen muhtemelen yanlışlıkla aradım deyip muhabbet kuracakti bu yüzden olabilir
Çok mantıklı bidaha aramama sebebi belki yaşım küçük diye sanırım hani ben döneyim diye muhtemelen. Bu adamın kızı var bide boşanmış sanırım
Muhtemelen öyle, yine de çalışmaya devam edersen zaten tanıdıkça göreceksin tavırlarından
Ben ise gitmedim iptal ettim başka sebeplerden o yüzden bidahs görmem ama mülakatta falan hoş geldin diyip elimi tuttu selamlasti kendimi tuhaf hissettim
İyi kurtulmuşsun o zaman 😊
Hem ondan rahatsız oldum işe girersem arar eder diye hemde gideceğim yerdeki sorumlu gicikti
Bence en doğrusunu yapmamışsın ya numarasını da engelle gitsin
Bide benim alanım sağlık sektörü radyoloji devlet hastanesinde cihaz elemanı olarak çalışacaktım onlar da aracı taşeron şirketti ve ben kıza cv doldururken ağlamaya başladım uzun süredir işsizim çünkü oda ben sizinle ilgilencem dedi. Sonra bu müdürü çağırdı sen çalışmak mı istiyorsun staj da neler yaptın vs dedi. Anlattım senin işin olur merve dedi ama bak caliscaksin tamam mı dedi. Burcun ne dedi gs dedim gs lileri almiyoruz ise dedi merve senin burcun ne yaa dedi.. Sonra 3 gün sonra mülakata çağrıldım yanında 2 kişi daha vardı teknik soru sordular ilk gittiğimde hoş geldin diyip elimi tuttu Sonra cv de yazanları teyit etti cv de boy kilo yazıyordu 1.60 boyun mu senin nasıl yaa falan dedi 49 kilo musun bi ayağa kalk falan dediler oyleydi
Ya çok değişik bir şey ilk kez tanıdığın kızın yaşındaki birine bu kadar samimi davranması tuhaf gerçekten
Dimi bana da öyle geldi fazla samimi flörtoz birisi ayrıca komik espirituel yönü de var ama bence resmi olmalı
Yani tabii ki ilk görüşmede resmi olması gerekiyor ama fazla samimi yaklaşmış dediğine göre. İşin olmaması senin için daha iyi olmuşa benziyor
Bunlar işe giriş evrakları verdiler saglik raporu aldım 200 TL ye annemlere işe alındım dedim sonra adam beni arayıp kapatınca işkillendim ve mülakatta samimi oluşu da aynı şekilde. Ertesi gün gitmeme kararı aldım annemlere işe başkasını almışlar mesai saatleri dengesizmiş arayan kadın öyle söyledi çıkacak arkadaş çıkmaktan vazgeçmis dedim. Annemler delirdi seninle dalga mı geciyo onlar en azından evrak parası verselerdi vs dediler
Ailen de haklı tabi bu zamanda iş bulmak çok zor bir de çalışacağın ortamdaki insanlar da çok önemli senin de tecrübe ettiğin gibi
Bilsem evden çıkmış gibi yapar anne iptal ettiler işi ama para verdiler iade olarak derdim ilk kez böyle bisi yasadim
Sonraki başvuruların için tecrübe olur sana
Artık iptal oldu orası kadına da mesaj attım başka yerden haber geldi gelemicem kusura bakmayın diye
Sonra düşündüm demek kadınlar böyle böyle yoldan cikiyo
Yani bu devirde biraz maddiyat ağır bastığı için genç kızlar çabuk aldanabiliyor
Bence o beni bilerek çaldır kapat yaptı ki ben dönüş yapıp siz mi aradınız vs diyim şimdi düşündüm de koskoca müdür adam mal mı beni arasin yanlışlıkla
Aynen öyle yani yanlışlıkla aramış olması mümkün değil
Ya insan soka uğruyor adam 78 doğumlu ben 99 hiç mi utanma yok ama çok enerjik hayat dolu konuşkan sempatik şeytan tüyü var ben tam tersi ahaahahahah
Ne bileyim valla hahaha. Seni de merak etmedim desem yalan olur
Aslında bi özelliğim yok ya haahahaha bende şaşırdım mkk ilk defa böyle bisi yaşadım normalde özel hastaneler de ik görüşme yapıyor burası aracisirket
Burayı şişirdik dmden yazsana hdhdhy