Müdürümle yakınlaştık?

Ben bir firmada çalışıyorum ilk geldiğimden günden beri müdürümle aramda bi etkileşim var hep gözgöze gelirdik açık giyinirim bakardı ama havada kalırdı kendisi nişanlı bu arada başbaşa çalışma fırsatımız oldu bugün beraber güzel zaman geçirdik ayrı bi oda var ofiste orada uyudum elbise vardı üstümde geld içeri gitmedi oturdu had kalk gidelim evlere dağılalım dedi neyse o sırada kamera yok dimi elbisem açıktı dedim kamerayı ters çevirmiştim dedi neyse o sırada gözlerine bakarken bir anda sarıldım oda sarıldı belimden tuttu olmaz ben bu yoldan evlilikten dönemem dedi dudak dudağa kaldık ben onun boynunu kokladım öptüm sarıldım dudağımdan öpmedi yapamam bu seni kullanmak olur dedi ama ellerini belimden çekmedi yanlış yer yanlış konum ben seni üzmekten korkuyorum sonu yok dedi ellerini öptüm yüzünü ömdüm o belimden tutarken sonra da işine odaklan sadece dedi konustuk sohbett ettik eve bıraktı böyle bitti pazartesi ne olur ne biter bilmiyorum. O kadar yakındık ki bugün ben evlilikten dönemem sonra sen bana umut verdin yarı yolda bıraktın diceksin ben seni üzmemem dedi ama dudaklarıma bakarak elleri belimde sürtünüyorduk resmen ama hiçbişry yaşamadık öpüşmedik bile üzmekten korkuyomuş sizce devamı gelirmi?

Müdürümle yakınlaştık?