Fikrinizi merak ettim?

20 yaşındayım. Seneye üniversite sınavina girmeyi ve saglik alaninda lisans veya (( önlisans fark etmez )) bir bölüm okumayı düşünüyorum. Ama o zamana kadar da boş durmak istemiyorum artık. Bir tanidigimizin yerinde bir iş buldu annem bana. Hatta firmanin sahipleri teklif ettiler başta, gelsin hem çalisir hem egitimini veririz dedi. Masabaşı bir iş. Yüksek ihtimalle asgari ücret verecekler. Zaten asıl meslek arayışım bu olmadigi icin sıkıntı degil benim için. Ben normalde sadece yazin bir cafede kuaforde falan calismayi planliyordum universite sinavina hazirlanacagim için. Ama eger bu işe girersem tyt ayt birlikte götüremem. O yüzden işten kalan zamanlarda sadece tyt çalışmayı planliyorum, 2 veya 3 saat yeter bana zaten tytm iyi cunku.

Sizce bu işe girmeli miyim? Beraber yürür mü ders ve iş. Ne kadar mantıklı bu durum. Bana kalirsa yuruturum diye dusunuyorum ama yine de sormak istedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aslinda benim kafama cok yatti, cunku hem eve destek olabilicem , hem de universiteyi kazanirsam harçlığımı biriktirmiş olucam
Fikrinizi merak ettim?