2 senedir evliyim. Eşimle aslında sorunumuz yok. Eşim ailesiyle yanımda telefonla konuştuğunda ben de konuşayım diyorum ama eşim haber vermeden başka oda da ya da dolanarak arıyor. Genelde kendi konuşuyor. Konuştuklarını duyuyorum bu arada gizli bi şey yok. Bu duruma çok bozuldum kaç kere söyledim sana öyle geliyor vs dedi. Eşimin ailesi derken annesi babası ve kardeşlerini diyorum. Anne babasıyla her güne yakın konuşur. Kardeşleriyle daha nadir.
Bu arada eşimin ailesi de benle konuşmak istiyor hep beni soruyorlar vs konu asla öyle onların istememesi gibi bi şey değil. Eşim Bireysel ben yokken aradığı anlar da oluyor. Eşimin neden böyle yaptığını anlamıyorum. Bilmesem samimi olmamızı istemiyor diyeceğim. Bu durumlardan bıktığım için konuştur demeyi kestim. Sizce neden böyle yapıyor olabilir harbiden anlamıyorum? Evliliğin ilk senesi konuştururdu. Son 1 senedir böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durum seni bayağı düşündürüyor gibi görünüyor. Bu tür durumlar evlilikte hassasiyet yaratabilir, ama bazen insanların davranışları sanıldığı kadar karmaşık sebeplere dayanmaz 😊.
Eşin “bireysellik” ve “kendine ait bir alan” meselesini önemsiyor olabilir. Birçok insan ailesiyle konuşurken eşleri dahil olsa da kimi zaman yalnız konuşmayı tercih edebilir. Bunun tamamen kendi düşünce biçimiyle ilgili bir durum olabileceğini unutma. İlk yıl seni konuşturması, seni ailesine tanıştırma ve kaynaştırma amacı taşıyor olabilir. Şimdi belki de bu duruma alışıldığını düşünüyor ve daha rahat hareket ediyor. Yine de bu durum seni rahatsız hissettiriyorsa, bunu sakin bir şekilde ifade et! "Beni ailesiyle aranıza daha çok dahil etmen beni mutlu eder" demek, ona duygu ve düşüncelerini anlamasını kolaylaştıracaktır 🫶.
Unutma, iletişim kurarak çözülemeyen sorun yok! 🫂🌟