Fikrinizi merak ettim lutfen okuyun?

annem hergun odama girip topkuyor ben de toplamamasini rica ettim. Yaklasik iki aydir odama girme diyorum hepte giriyor hic dinlemiyor beni. Bugun de odama girmis camu acmis hava da buz gibi. Anneme dedim ki (bagirmadim zaten her seye asiri tepki veren bi insan) odama girme orasi benim ozel alanim. Bi anda ciglik atti (inanmasi guc biliyorum ama boyle oldu) senin ozel alanin diye bisey yok nasil odama girme dersin dedi ve ciglik atmaya baskadi sakasiz soykuyorum. Hani 15 yasinda bi ergen degilim ve odami affedersiniz de hok ta goturmuyor acikcasi tek dagibijligin yerde oantolubym omuyor bazen. Bi anda ciglik atinca ben de dakin ol haklisin dedim onu sakinlestirmeye calistim daha cok delisrdi. Dedi ki ben kendi oz abinle bile gorunuyorum sen kimsin ki lan cocugum olmadan suratina bakmazdim (tuk bublar SADECE odama girme dedim diye yasaniyo bi arada) Ben de haklisin sakin ol falan dedin surekli ozur dilerim flaan dedim. Oyle. u olay hakkibdaki dusuncelerinizi merak rdiyorun. Bi de ger disari ciktigimda surekli aratip haver verdittieiyorkar diyo ki sen veni aramsiyosun. Cikartttim gosterdim daha bugun uc kere aramisim het gub disari cikinca konum bildirimi yaoiyorum saka gibi:) bi de dedi ki sadece vugub aramissin cikardim tekefibu abktik her gub uc firt kere nerde oldugumu haver vermisim kadina. Hos sanki nerde oldugumu bilmiyor. Neyse sizin dusunceniz ne ben cok abarti ve gereksiz bir tepki oldugubu duusnuyorum. Sonuc olarak istedigi oldu ben ozur diledim idama girme dedigi icin🤡

Fikrinizi merak ettim lutfen okuyun?