Fikriniz merak ediyorum?

Arkadaşlar erkek arkadaşımla 2 yıla yakındır sevgiliyiz. Ailelerimiz de biliyor. Benim ilk sevgilim kendisi. Ve en başından beri her konuda daha ürkek olduğum için cin*ellik yaşanmadı 8 ay boyunca. Erkek arkadaşımın çok zorlandığını farketmeye başladıktan sonra biraz daha bana yaklaşmasına izin verdim. Sonraki süreçte bende isteklerime engel olamadım ve ileri gitmeye başladık. Başlarda çok dikkat ediyorduk be*karetimi bozmamak için ama geçen cuma günü artık dayanamadık ve bera*ber olduk. Bildiğiniz gibi uzun süre boyunca istekler dışa vurulmayınca insan kendine engel olamıyor beni yargılayın diye yazmadım buraya sadece şu an sevgilime güvenmeme rağmen içimde bir korku oluştu. Her ilişki evlilikle sonlanmıyor bunu bilerek yaşadık bir şeyleri ama eğer sevgilimle evlenmezsek ve ileriki ilişkilerimde sorun yaşarsam ne yapacağım düşüncesi var bende şu an. Tabiki bunları hesaba katıp yaşadık bi seyleri ama her kız sonraki süreçte bunları düşünür. Ba*kirelik iki damla kandan ibaret sadece her kadının bir şeyler yaşamaya hakkı var. Neden bu düşünceyi değiştiremiyoruz? şu an bu korkuları yaşamam bile o kadar ilkel geliyor ki sevdiğim adamla yaşadığım şeyin verdiği güzel hisse bile odaklanamıyorum. Her erkek geçmişi temiz bir kadın ister. Ama bakire olmaması onun her erkekle beraberlik yaşadığını göstermez mevzu tam olarak bu. Burada çok yazı okudum bu konu hakkında sizin bu ilkel düşünceleriniz çoğu kızı intihara bile sürüklüyor. Daha önce iliş*ki yaşayan bir erkeğin baki*re bir kadın istemesi haksızlık.
Fikriniz merak ediyorum?