Düşüncelerinizi merak ediyorum bir bakar mısınız?

Öncelikle belirtmek istiyorum yazdıklarımı okuduktan sonra lütfen " bana ulaş yardım edeyim " tarzı şeyler yazmayın çünkü ben buraya dilenmek için değil derdimi döküp fikir almak için yazıyorum. Başlıyorum o halde... ailem bana hiç harçlık vermiyor. Üniversiteye hazırlanıyorum. Okulum ne yazık ki serbest kıyafet. Ve okulda bir sürü zengin züppe kokoş kızlar var. Bir giydiklerini bir daha üstlerinde görmüyorum. Sürüyorlar makyajları her gün farklı ayakkabılar vs. Ben şahsen çok özeniyorum onlara. Onlar sabah kalkıp saatlerce ne giyeceklerini düşünüyorlar benim gibi. ama onlarla aramızda ki fark onların çok seçeneği olması. En yeni kıyafetim bile 1-2 seneliktir. Sınıfında ki kız bugün cüzdanını açtı normalde umrumda olmaz ama o an baktım. En az 500 lira vardı. Bana hiçbir zaman öyle harçlık verilmedi. Aksine bayramda verilen paralarım elimden alındı hep. Hiç üstüme başıma bir iki parça bir şey almaya gönlümde alışveriş yapmaya gidemedim. Ben çok özeniyorum bunları yapabilenlere. Sen neden böyle çirkin geliyorsun dediklerinde " ben uğraşamam rahat biriyim çyle şeyler hoşuma gitmiyor" diyorum ama yalan. Saçlarım çok uzun. Sanıyor musunuz isteyerek uzatıyorum. 3 yıldır kuaföre gitmiyorum. Evde kesmek istemiyorum çünkü yapamam biliyorum sonra bir de buna üzüleceğimi biliyorum. Yaşıtlarım her haftasonu kuaförde saç boyatır manikür yaptırırken saç bakımı yaptıırırken ben kırıklarımı dahi aldıramıyorum 3 senedir. Ne bir cafeye ne bir filme hiçbir yere gide
Düşüncelerinizi merak ediyorum bir bakar mısınız?