Erkekler evlilik düşündüğü kızı bir kenarda tutup o sürece kadar gizliden gizliye başka görüştüğü kişilerde olabiliyor mu olsa da o evleneceği kıza ilgisi azalır mı?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cok takıntılısın sen, adam senden alcagını almıs gıtmıs o kızla beraber Şu an ılgılendırmıyo senı naptıgı napcagı karsındakı senın gecmısınle senı vurmus neyını dusunuyosn
Takıntılı olmasıyla ne alakası var ben merak ettiğim bir soruyu soruyorum çünkü supheleniyorum karşıdaki kız ben değilim ama üzülsün de istemem ve eğer evlenirse senden alicagini almış dediğin kişi benimle beraber olduğu o yatağa evlendikten sonra evleneceği kişiyi sokacak beni ailesinin karşısına çıkartıp herbiriyle tanıştırdı ben o evden yemekte yedim suda içtim birçok animizda var kim öyle biriyle bilmeden evlenmek ister ne kadar çok kadınları kötülemeye meraklisiniz ya boş yapma ayrıca benleyken hiç değilse hayatında biri olduğuna dair tüm belirtiler vardı uğraşı vardı anı olarak kalsın diye paylaşımlar yapıyordu profillerinde falan biz vardık ve kız takip ettiği yoktu ama o kızla birlikte takip ettigi bir çok kişi var ve sadık bir yapısı yok zaten ben ayrıldığımız sureclerde çok şahit oldum benden önceki hayatında ben o kişiye çok şeyde katmisligim var merak etme azcik adam olduysa benim kattigim şeylerden olmuştur ama bana karşı öyleydi ve ayrildigimizda da bana inat o kişiyle olacağını söylüyordu
Erkeklerde bir şey sorgulamayip hemen kıza pislik atmanız yok mu insallah aynıları başına gelir ya valla size sizin gibi olunur hic gocunmuyorum da
Kızda zaten kapalı falan ama sonuçta herkes bizim birlikte olup evlencegimizi yüzük taktigimizi biliyordu askerliğe gidip gelip benimle evlenecekti bunları bile bile benden bile ayrılmasını beklemeden bu kişiye yüz veren biri
Sadık yapısı yoksa senıde bırlıktelıkten sonra terkettıyse hala dusunuyosan evet takıntılısın sanane sımdıkı kızla naptıgından mesela? bu artık o kızın sorunu sadık ya da degıl sana sa sadık kalmamıs neyı kovalıyosun? kendı rızanla yasamıssın sonucta zorla bısey yok o kızla evlensede aldatsada senı baglamaz bu durum benı sevıyo bana ınat yapıyo dıye dusunuyosun sen muhtemelen oyle duymak ıstıyosun demek kı resım paylasmaylada olmuyomus ınat bıle olsa ınat ıcın bunu yapanı kabullenceksen yıne senın sorunun bu da dengesızsınız kardesım
Okuduğunu anlamama gibi problemin mi var senin adam kendi ağzıyla bizzat söylüyor bana inat olacağını kendim mi uydurcam kendimi niye tatmin edeyim burada zekası geri insan
Kes kıvırma adam kızla resım oaylasmıyo dıye kendıne durumdan pay cıkarıyosun sanane kıme ınatsa ınat Senı kandırıyo ıste sana ınat dıye belkı sanane senın derdın mı kızı dusunuyo sankı bıde ayak yapıyo zekası ılerı ınsan bırakmıs gıtmıs ne dolanıyosun gotunde sanane gurursuz
Gerek duymadım eşim varken sevgiliyken veya nisanliyken öyle bisey yapamdim
Gerek yok bence bir kişi yeter
Benim eski sevgilim 20 yaşına yeni girecek ve benimle ciddi bir yoldaydi yeni yaşında askerlikte geçirmiş olacak büyük ihtimalle 3 ay sonra benim korktuğum şey öncesinde beni terk etmesiydi terk etti ve başka kapalı bir kız ile birlikte şu an büyük ihtimalle onunla da bunu düşünüyor düşünmese bile bana inat yapicagini söylemişti zaten öncesinde böyle birine fikrin ne peki
Evlilik düşüncesi yani bende de vardı normalde de isteyen biri zaten büyük ihtimalle o kıza da düşünüyor ama başka kızlara da kapısı aralıklı gibi o sürece kadar onlarla vakit geçirip o kıza mi yoksa bana mı daha daha yoksa da başkasına mı bilinmiyor kafamda soru var onunla ilgili ve zaten beni heryerden engelledi görüşüp konuşma olmuyor da o kızla birlikte başka kizlarida takip edip duruyor bendeyken profilinde biz vardık storylerde hep bizi paylaşıyordu ve hiç kız yoktu kuzende dahil ben algilayamiyorum artık sanırım neyi doğru nesi yanlış
Kafa yapınız uymuyor anladığım kadarıyla
Bu arkadaş Behlül mu 🙃
Yok özel bir sebep hassas olduğu bir konu var benimle ilgili bunu yediremiyor kendi içinde geçmişimi sürekli karşımıza çıkarıyor problemler çıkarıyordu kıskançlıklar kisitlamalar tartışmalar oluyordu bussuru yoksa ben onu sürekli alttan alan ne istiyorsa yapan biriydim
Durum böyleyken nasıl evlenicektiniz zaten
Ve evlenmeden önce yaşanan bir şeyler oldu ben bu özel konulara bağlıyorum daha çok bana saygısı kalmadı bundan dolayı ben çok yüz ve fırsat verdim pişman da oldum ama ben bu kişiyi çözemiyorum
O evlilik değil de mevzu belliymiş almış anladığım kadarıyla
Evlilik değiştirir diye klasik ve yanlış bir mantık vardı ben aslında sadık biriydim alttan alırım baş edebilen bir karakterim var ama olay benden çıkıyordu kendisi sürekli git gel yapıyordu kendisi kaçan biriydi yani ondan dolayı olmayacağı varsa olmuyodu benlik sıkıntı yok yoksa
Zaten şenlik bişey yok onu anladım önlük sıkıntı varmış
Şöylee ki hata benden kaynaklı elimi bile tutmaya çekinen biriydi Siirt'li yani Kürt dindarlar bu konuda hassas olduklarını herkes bilir çok dikkat ederler ve evleneceği kişilere de aynı şekilde dikkat ederler ben yaptım başta yanlısı yapmamam gerekiyordu ama bir geri kafalı eski bir arkadastan öneri almıştım bu daha çok bağlıyor daha çok bir şeyler hissetmesini sağlar demişti normalde asla yapmayacaktim ama kendim yaptım da bilmiyorum
Hata değil ki birlikte olduğum insanla herşeyi yaşarsın yani gayet normal bişey bu ki karşındaki doğru kişi değilmiş ama üzgünüm 🙃
Böyle olsun benden istemezdim zaten bu yaşanılandan sonra oldu tüm kötü şeyler ben o iş olduktan sonra bunun pişmanlığını yaşayacağımı ve tüm bunların olacağını o andan sonra tepkisinden anlamıştım zaten ben bundan önce 2 senelik bir ilişkim olmuştu onda oldu durum
Bizde yaşadık bunları yani
İlk olmadığı için ve düşüncem şu ki büyük ihtimalle ilk olan kişi bu olsaydı yine yasanacakti çünkü sadık biri değil
Çok takiliyosun boş ver et boş ver
Kesinlikle öyle
Ya ama yinede normal değil ya ben yaşamış olmama rağmen söylüyorum gerçekten sevgi aşk varsa çok yakıyor ilişkiyi duyguları mahvediyor insanı sonraki azabı çok kötü yani
Arkadaşım kafa yapısına bakın yaa ne hismis arkadaş takılmayın bu kadar 😂😂 karşındaki kaybediyor burdan düşün ya
Ben kendimi suçlayıp duruyorum sürekli ama evlilik isteyen biriyim o kişide sadece bu olsun istemiştim 2 senelik ilişkimde bile o düşünce yoktu gençlik bahar hevesiydi diyim belkide sadece libido olarak ilgimi çeken biriydi ama bu farklıydı
Peki senin düşüncen böyle ne diyebilirim 🙃
Kaç yaşındasın sen
Karşımdaki insan niye kaybedesin ki son sorum bu sonra gitcem
23..
Aynaya bak anlarsın 🤞daha gençsin fıstık boş ver
Altın mı bu zor zamanda seni kurtarsın
Nasıl yani anlamadım
Kişiden kişiye değişir