Bugün sabah birlikte onu evinden alıp işyerine gittik. Pazartesi günü onun doğum günü. Bugün işyerinden kendisiyle birlikte 3 kişi ve onun yakın kız arkadaşı ile birlikte cafede doğum gününü kutladılar. Akşam çıkışta da konuştuğumuzda yarın teknede kızarkadaşlarıyla birlikte doğum gününü kutlayacakları için hazırlık yapacağını söyledi ve iş ile ilgili bikaç şey yapmamı istedi benden. Az önce normalde kapalı olan durumunu bana da açtı ve işyerinden bikaç kişiyle fotoğraflarını gördüm. Ben olsam en yakınım dediğim insana da bir çıtlatırdım dedim kendime. İşyerinde değildim bugün fakat yakın bir yerde tüm gün çalışıyordum. Kendi ev arkadaşı da bizimle çalışıyor ama o da birime gelmiyor farklı bir firmada. Onu da çağırmamıştı doğum gününe. Konuştuk, işyerinde bugün ofiste bulunan kişiler organize etmiş aralarında. İşyerinde olmadığım için beni dahil etmemişler sanırım o an. Kendisinin de haberi yokmuş. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim ona. Son mesajımı görmedi, sanırım ona trip yaptığım için o da bana tripli şu an 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
haklısın seni kale alıp davet bile etmemiş ben olsam numarasını silip engellerdim ne uğraşıcam böyleleriyle
Öyle değilmiş, kızın doğum gününü kutlanacağından haberi yokmuş. İşyerinde bugğn bulunan bikaç kişi aralarında organize etmiş. Ben birimde olmadığımdan muhtemelen beni dahil etmediler. Bende bunu bilmiyordum tabiki. Ona "insan bşraz çıtlatırdı" dedim. O da haberi olmadığını yoksa bu kıyafetle mi giderdim dedi. Bnde sağlık olsun, yapcak bişey yok dedim. Son mesajımı görmedi. Aslında onun mutlu gününde yanında olamadım. Buna üzüldüm
Sonuçta bu da bir anı olarak kalacak
Orada olmayı isterdim
üzülme başka bir zaman kutlarsın sende
Bana yardım et o zaman, bu kızın doğum günü pazartesi günü. Koz benle dışarıda buluşamıyor. İşyerinde de bu şekilde aralarında bir kutlama oldu biraz spontane. Diğerleri pek katılmaz dolayısıyla da pazartesi kutlama olmayacak muhtemelen. Ben nasıl kutlayabilirim onu 🙄
yarın işiniz yoksa buluş derim
Yarın kız arkadaşlarıyla organizasyon yapacaklar. Pazar günü de seçim var ve yine arkadaşlarıyla olacak
pazartesi günü kutlarsın işte tam gününde olur hem de
İyi de pazartesi kutlama muhtemelen olmayacak işyerinde. O benden daha önce çıkıyor işten de. Diğerlerinin arasında da yapamam bunu. Pazar günü seçim olacak. Yarın akşam ona mesaj yazıp 15 dksını ayırmasını isteyeceğim benim için. Küçük bi pasta alıp kutlamayı düşünüyorum. Belki kafede veya gerekirse evine gidip kapısında kutlamayı düşünüyorum. Sence nasıl olur bilmem ama aklıma bu geldi şimdi
evet evet çok mantıklı
Saolasın yardım için, o kişi sen misin diye bir an düşündüm varya 😅😅
kim
Doğum günü olan kız
degilim kac yasına giriyo o kız
24 olacak
sen kaçsın 31 mi
Evet maalesef
niye kötü değil yaşın
Bilmem 27 olmayı daha çok isterdim o yüzden dedim
ben daha 27 bile olamadım
Nasıll, 18-24 gösteriyo profil ama 🙄 eklesene bi bişey sorcam
19
Daha 27ye çok varmış, boş ver neden 27 olmak istiyorsun ki hayatını yaşa bnce kıymetini bil. Bu yaşlar geri gelmez 😉
sence ben genç miyim
Baya gençsin hemde, daha nolsun 15 yaş mı olsun istiyorsun. Böyle düşünmen tuhaf açıkçası
gençliğimi yaşayamamış gibi hissediyorum
Öyle düşünme, daha gençsin. Asıl gençlik zamanların bu yılllar ve daha yeni başlıyor. Böyle düşünmelisin bnce
teşekkür ederimm şu sınavı bi kazanıyım bol bol gezicem valla
Hangi sınav?
Üniversite?
üniversite
Hayırlısı olsun, umarım iyi yerlere gelirsin. Hayata bu yaşta bu kadar kötümser düşünme önüne bak daha yeni başlıyor hayat senin için 🙂
sağol
Rica 😉
Bişey daha sorabilşr miyim? 😊
sorun tabi
Pazar günü belki evine küçük bi pasta alıp gitmeyi düşünüyorum. Ama nasıl vereceğimi bilmiyorum. Dışarı çağırıp mumları yakmış olarak mı kutlasam, yoksa o geldiğinde kutusundan çıkartıp yakıp mı kutlasam bilemiyorum hiç yapmadım. Öneri alabilir miyim? 😊
o geldiğinde anlamsız olur direk kapıyı çal pastayıda yak iyi ki doğdun tezahüratı yap mutlu olur
Ya şu var evde arkadsşları da olur muhtemelen, ben yalnız olmak istiyorum onunla. O yüzden dış kapıda beklemek istiyorum ya
arkadaşları gittiğinde gidersin sende
İyi de arkadaşları var mı yok mu nasıl bilebilirim ki evde? Py kullanacak ve sonra çıkacak evden muhtemelen. Ben 15 dklığına uğramayı düşünüyorum
dışarıya ayakkabı koyar öyle anlarsın ya da ağzını arıcan
Ya varya çok soru soruyor gibi olmak istemem ama dış kapı kilitli oluyor genelde. Kapıyı açmasını isteyeceğim. İçeriye girilen kapıda ayakkabılar oluyo ama onu göremem ben
ağzını yokla
Nasıll?
🙄🙄
sana bi uğrayacaktım da müsait misin de
rasgele yazdım onu da sen düşüncen kızı tanıyan sensin
Valla onu evde yakalamak çok zor, ben dicem yarım akşam ertesi gün için bana 15 dk ayırmasını isteyeceğim. Ertesi gün naptın vs derken sorcam bakalm. Ona göre hareket edicem. Bunu anlatırken bile acaba çok sık boğaz etmiş olurum dedim kendi kedimme şuan🙄Evine gittiğimde pnu nasıl karşılasam geldiğinde mi pasta mumunu yaksam bilemiyorum.
için içini niye yiyo yoksa o kızdan mı hoşlanıyosun sen
Yok ya, benim amacım doğum gününü kutlamak. Onuj bugğn mutlu anında yanında olamadım ya, o yüzden zoruma gidiyo
Bence evet hoşlanıyorsun yeter artık itiraf ett