Sevgilim arkadaşıyla tatile çıkacak, ayrılmak üzereyiz. Sizce haksız mıyım?

Sevgilimin arkadaşı uçuk kaçık hareketleri olan, arabayla son ses müzikle Cadde'de piyasa yapıp camı açıp millete bağırıp çağıran kızlara laf atan, mekanlarda içip içip dağıtan biri. Üstelik ben arabayken bir kaç kez sevgilime yoldan geçen başka kızları gösterdi. Şimdi biz sevgilimle ayrıyken bayramda Marmaris planı yapmışlar. Yeniden başladık. Bu planı öğrenince bende geleyim dedim. Sevgilimin arabasıyla gidiyorlar zaten. Zaten arkadaşın bekar o takılacak belki birini bulacak mekandan senin masana da kızlar gelmek zorunda kalacak belki, ya da o biriyle takılabilirken senin neden sevgilin yanında gelmesin dedim. Arkadaşına sormuş arkadaşı istememiş. Ben rahat edemem öyle ben tatilde don külot takılıyorum demiş.
Ben erkek arkadaşımın ben olmadan mekana gitmesini vs istemiyorum. İstemediğimi söyledim istemiyorsan ayrılırsın dedi. Gidecekmiş ben kısıtlıyor darlıyormuşum. Seviyorum kıskanıyorum diyorum. Ama dünden beri bide haksız benmişim gibi davranıyor. Haksız olduğumu düşünmüyorum ama insanların fikirlerini almak istedim.
ben ona güvenmiyormuymuşum. O kendini biliyormuş arkadaşından sorumlu değilmiş. Arkadaşına diyorum ki mekana gitseniz ordan bi kızla tanışsan alıp otele götürmeyecek misin? Götürürüm diyor. Ee ben neden gelemiyorum diyorum. Beni suçluyorlar. Konuşma yapacağız son kez bu soruya gelen yanıtları da göstereceğim. Lütfen akıl verin ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Soru soranların profiline bakıp takip atmak yerine sorusunu cevaplasanız yeterli aslında.
Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Sevgilim arkadaşıyla tatile çıkacak, ayrılmak üzereyiz. Sizce haksız mıyım?