Herkese selam, öncelikle ciddi cevap istiyorum.
Şimdi ben 4 aylık hamileyim, ancak eşimle boşanma kararı aldık. Anlaşamadık. 9 aydır da evliyiz (evliydik). Çocuğum elbette babasını da benide görecek, ama biliyosunuz ki bazı şeylerin önüne geçemiyosunuz. Kader sizi nereye götürmek isterse ordasınız. Her neyse bizim bu durumumuz annem ve kayınvalidemi de cok etkiliyor, baskı yapıyolar ancak biz kararımızı verdik, sizce baskılarından nasıl kurturabiliriz?
Şimdi ben 4 aylık hamileyim, ancak eşimle boşanma kararı aldık. Anlaşamadık. 9 aydır da evliyiz (evliydik). Çocuğum elbette babasını da benide görecek, ama biliyosunuz ki bazı şeylerin önüne geçemiyosunuz. Kader sizi nereye götürmek isterse ordasınız. Her neyse bizim bu durumumuz annem ve kayınvalidemi de cok etkiliyor, baskı yapıyolar ancak biz kararımızı verdik, sizce baskılarından nasıl kurturabiliriz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Boşanma kararını hamile olduğunuzu bilirken mi verdiniz yoksa ayrılık sonrasi mi öğrendiniz? Ve bir bebeğe bakacak gücünüz var mı bosanirsaniz bebek küçük olduğu için yüzde 80 sorumluluk sizde olacak. ileride yeniden biriyle bir iliski kuracaginizda ( benim bir çocuğum var bunu da kabul edeceksin diyebilcek misiniz ) eğer evetse dogurun tabi
ya şöyle bakma gücümüz elbette var, hamile oldugumu bosanma karari aldigimizda biliyoduk.
Valla bilmiyorum ya eğer şiddet aldatma falan yoksa çocuk için tekrardan birlesseniz güzel olmaz mı? Veya bebekten sonra tekrar bir araya gelirsiniz. Bence bosanmayi erteleiyin
ikisi de var desem şaşırır mısın..
Eğer bu adamla mecburi olarak hayatın boyunca görüşmeyi kabul ediyorsan doğur ne diyim. Valla işin zor Allah kolaylık versin.
aldirmam mumkun degil ki 4 aylık cunku
Boşanmanızımı istemiyorlar bu konudamı baskı yapıyorlar
Büyüklerini dinle senden daha tecrübeler her evliliğin başında bu tarz terslikler olur kararı tekrar gözden geçir bu durumdan en çok çocuk zarar görür
Çocuk için evli kalmak daha kötü olur sonucta anlasamiyorsunuz maddi yönden destek vereceğinden emin ol çoğu sorumluluk sende olur ama babası da çocuğuna ilgi göstermeli eksikliğini hissetmemeli
aynen sonucta biz mutlu degiliz bebegimiz nasil mutlu olsun dimi.
Aynen kavga ortamında buyutmektense ayrı büyütmek daha mantıklı benim ailem ben çocukken çok kavga ederlerdi psikolojimi çok etkilerdi keşke ayrilsalar bile derdim o zamanlar
İlk bosanan siz değilsin herkes karariniza saygi gostermeli
bencede.
Kendini üzme canim
o kadar üzgün ve baski altindayim ki, boyle giderse erken dogum riskiniz var dedi doktorum, en az 1 ay stresten uzak durun da dedi, bu halde nasil uzak durabilirim bilmiyorum.
Seni çok iyi anlıyorum senin psikolojini
ne yapacagim cidden bilmiyorum ve gercekten yoruldum artık..
Balım kendini yorma kendine eziyet etme güzel dusun
aşırı stresli günler geçiriyorum güzel düşünmekte istiyorum ama hayırlısı artık.
Güzel dusun kendini motive ett
Karar sizin, iyide olsa kötü de olsa arkasında dik gibi durun. Şimdiden hakkınızda hayırlısı olsun.
Bir müddet konuşur susarlar hayat sizin.
bende öyle düsünüyorum inşallah öyle olur.
Diyecegin anne biz karar verdik nokta
nasıl bi baskı tam olarka. neden hamile kaldın
ya iste bosanmayin diye baski yapiyolar ama cidden esime karsi bisey hissetmiyorum artık, neden hamile kaldim cunku o zamanlar anlasiyoduk.
ne alaka be
Cocuk ne olcak
cocuk ikimizi de gorucek olay zaten cocuk degil ki bizim anlasamiyor olmamiz
Ne zaman dır var bu durum
1 aydir falan
Hayırlısı olsun
Yas kac
23 niye
Gecmis olsun umarim barisirdiniz
teşekkürler.
Asil sebebi ne
Kurtulamazsınız