doğum günüm yarın ve 1 senedir ilişkimiz var erkek arkadaşıma bu sürede ben hep hediyeler aldım ama o bana hiç hediye almadı 1 senedir ne bir çiçek ne başka bir şey çünkü bana bir şey almak içinden gelmiyormuş. Bir mekana gitsek bile hesabı yediğimi içtiğimi hep ben ödedim ona ödetmemeye çalıştım. doğum günümde normal olarak bir kutlama ve hediye bekledim ama o içinden gelmediği için yine hediye almak istemediğini söyledi ve almadıda (parası falan da var kendisine güzel yatırım yapıyor) bende bu kadar beni değersiz hissettirdiği için bitirdim ilişkiyi ve beni suçladı bu durumda hediye için bitirdiğimden mesele hediye değil bana kalkıpta bu özel günde bir hediyeye bile layık görmeyip açık açık içimden sana hediye almak gelmiyor demesi. sizce bu adam beni seviyor mu amacı ne?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Baska karılara para yediriyor arkadaşlarına yediriyor ailesine yediriyor sokakta ki dilenciye bile yediriyor ama sana gelince cebimde akrep var öyle mi. 1 senedir sabır etmişsin peygamber olsa sabır edemezdi at çöpe gitsin sana 1 TL harcamaya bile tennuzul edip değer vermeyen bi insan İçin 1 seneni heba etmişsin bari geri kalanını heba etme yoksa çürür gidersin degısmez bunlar
ya kendi ailesine dilenciye dahi para vermez. ama kendisine ve arkadaşlarına yedirdiğini biliyorum. ve bana 1 senedir hiç elini cebine atmadı kendi yediğimi bana ödetti. üstüne hediye beklediğim için doğum günümde bana kızıp beni suçladı bunun için
Gerçekten çok yazık. Hala seviyor mi dşye sorup boyle pislik bir insanla birlikte olman senin suçun. Bas tekmeyi gitsin. Arkadaşlarına para yediriyor sana gelince bir Gül bile alamıyor mu yani. Olmz bundan hiçbir s K olmaz
haklısın çok sabrettim belkide bitirmem gerekiyor artık. ama o kadar manipüle ediyor ki beni bu yüzden bile beni suçlayıp kendimi kötü hissettirmeye çalışıyor
Yav s ktrsin gitsin onun parasına mı kaldın ona yedireceğine kendin gez eğlen ye aktivide yap o sırada da ondan daha iyisini bulursun. Bunun gibi toplara ezdirme kendini manipüle ediyorsa sende et çak engeli numaranı değiştir gerekirse. Onu umursamazsan si klemezsen yaptığı manipülasyonlarda canını yakamaz yıldıramaz seni her şey umursamakla ilgili. Bu ılıskıden dersini al ve s ktri çak ona
hadi ordan çakıyorum engellediğimde beni aldattığın için engelliyorsun ulaşmamı istemiyorsun diyor ilişkiyi bitirsem bile bunla suçluyor ve biraz hastalıklı gibi oyüzden de bana zarar vermesinden de korkup engelleyemiyorum
Hastalıklı zihniyetten acilen kurtulmaktasın bi sk yapamaz merak etme
Bitirmekle çok iyi yapmışsın. İçimden gelmiyor nedir ya?
gelmiyormuş içinden annesine bile anneler gününde almıyormuş bana niye doğum günümde bir şey alıcakmış
Hiç muhatap olmaya değmez böyleleri ile, iki gün sonra sana geri dönmeye çalışacak emin ol. Sakın kabul etmek gibi bi hata yapma. Konuyu hediye olarak basitleştitmeye çalışmasına da izin verme
yazma diyorum mesaj atıp duruyor ne yapabilirim
bir de mesaj atmış yarın gel sana çorba yapıp hediye olarak çorap alıyım
Bence seni ikna edicek bu sen de affedeceksin bana öyle geliyo
doğum günümde dahi içinden hediye almak gelmediğini söyleyen birini neden affediyim.
Hala engellemedin içten içe seni ikna etmesini istiyosun. Sonra yine aynı kavgaları yaşayacaksınız ben diyim. Sana hiç önem vermeyen biri ile zamanını boşa harcama
HAYIR engellediğimde beni aldatmakla suçluyor ilişkiyi bitiriyorum sırf mesaj atıp rahatsız etmesin diye engelliyorum kafasında kurup bu sefer bunla suçluyor ve bana buna inanıp zarar vermesinden de korkuyorum hastalıklı biri ama bir yandanda çok yoruldum kurtulmak istiyorum
Ayrıldıktan sonra nasıl aldatmış olacaksın zaten ayrılıyorsun ya ne saçma sapan bi insan bulmuşsun... Her yerden engelle gitsin niye bu kadar uğraşıyorsun
haklısın
Adam seni güzel kullanmis bitirmekle iyi yapmissin. Iliskide daima dengeyi tutucaksin o sana almiyorsa sende almiyacaksin ve icimden gelmiyor ne ya
ama doğum günüm yani seni seviyorum diyor ama nasıl almak içinden gelmez bir de param yok diye yalan söylüyor parasıda var kendisine alışveriş yapıyor
Kizim her söylenene inanma al bende seni seviyorum derim burdan… sorun hediye almamasi degil zaten üzücü olan kisim icinden gelmemesi. Insan sokaktan bir cicek koparir gücüm buna yetti der sarilir yine kutlar ama bu sana deger vermemis kullanmis
bende öyle düşünüyorum
bir de mesaj atmış yarın gel sana çorba yapıp çorap alayım
Yav he he yalandan birde gönlünü almaya calisiyor senden devam otlana bilmek icin
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!