- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan bu zamana kadar bildiklerinin yanlis buna bağlı olarakta düşündüklerinin ve yaptıklarının yanlış oldugunu farkına varmasına rağmen bunu göstermek istemedikleri için hayatlarında birinin olmasını istemez.
Herkese desteksiz bahane ile uzaklaşır.
Oturup konuşma gereği bile duymaz.
Kimse ateşe çıplak elle yaklasmadigi sürece yanmaz.
Hatalarınızı kabul ederseniz yanlış yapmanin önüne geçerseniz.
Tabi siz yanlış yapmayı seviyorsaniz ona da benim diyecek bir şeyim olamaz.12 Yorumla- +1 yıl
Yapabileceğim kadarını yaptım, gerisi benim dışımda gerçekleşiyor
- +1 yıl
Tabi böyle bir durum da söz konusu.
Herkes gibi davranilmadiktan ve herkesin kurduğu cümlelerin aynısı soylenmedikten sonra her şey mümkün
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır ben her zaman kendimi bildim bileli yalnızdım bunun yaş ile ilgisi yok ama herkes elinde sonunda yalnız öleceği için evet hayat yalnızlık demektir
22 Yorumla- +1 yıl
🙂🙂
- +1 yıl
😊✨
Bence tecrubelestikce gereksizleri hayatimizdan ya cikariyoruz ya da dahil etmiyoruz akabininde Sadeligi Seviyorsan Yalnizliktan Yana Olmalisin...
217 Yorumla- +1 yıl
Sadelikten yanayım ama daha farklı yalnızlıklar da gördüm. Arkadaşım diyorum seviyorum ama arkadaşlığa dair bir şey kalmıyor ama sorsan yakınız veya aile içi birkaç sıkıntı.
- +1 yıl
Bunca yillik atkadas dost tecrubemden sonra artik herkese ederi ve gerektigi kadar deger verir oldum. Bana bir adim gelene bende bir adim gidiyorum. Cok kisinin yardimina kostum ettim eyledim ama menfaat bitince sirt cevirenlerden dolayi az ve öz arkadas dost yeterli gelir oldu
- +1 yıl
Bende çok şeye anlayış gösterdim karşılık beklemedim. İnsanca yaklaşıp anladım ama bu sefer de kıymetin olmuyor. Ne de olsa hazırda bekliyorsun
- +1 yıl
Artık takılamıyorum bile o aşamaya geldim de sadece yalnızlık üzüyor
- +1 yıl
Kisilik olarak takintili ve ince dusunen biri olarak ilk baslarda yalnizlik beni cok kotu etkiliyordu. Kendime yeni aktiveler hobiler edindim. Bu sekilde psikolojik olarak rahatladim yeni kisiler tanimaya basladim ama mesafeli ve aradaki dengeyi bozmadan basarir oldum. Sanada bu sekilde aktiveler ve hobiler oneririm
- +1 yıl
Ben motivasyon noktasında sıkıntı çekiyorum yoksa birçok uğraşım var
- +1 yıl
her şey saçma hissiyatı gün içinde çok geliyor ondan yarıda bırakıyorum
- +1 yıl
Kendimden ornekleme yapayim biraz;
Haftada 4 aksam spor antremanim var. Bazen gitmek istemiyorum modum dusuk oluyor ya da enerjim olmuyor gun icinde yasadigim sorunlar sikintilar alikoymaya calisiyor. Ama kendimce diyorumki gidip 10-15 dk kardiyo yapip cikarim. Salona girdigimde o agirliklar o gunki antremanimi oyle hirsla hincimi alircasina yapip dujjumu alip cikiyorum ki salondan rahatliyorum.
Cumartesi gunu sozlestik rafting e gidecez diye bogazlarim agriyordu yinede gittim. Dun ve bugun hastaligim artti ama yinede ise gidip calistim 1 saat oncede spordan eve geldim 😊
Eger raftinge gitmesem duygularimda soz verip tutamamam beni yer bitirirdi, bugun işe gitmeseydim yine kotu hisserdim kendimi. İs cikisi spora gitmesem daha kotu hisserdim kendimi. Şu an hastayim ama ruhen psikolojik olarak huzurluyum. Bu benim ya da kisinin elinde olan seyler sen yeterki iste gerisi gelir muhalkak - +1 yıl
Kalkasım geldi yerimden yeminle, gerçekten güzel anlatmışsınız hep öyle oluyor😂 teşekkür ederim 🌸😊
- +1 yıl
İnşallah yaşarım o hazzı
- +1 yıl
Çok sevindim söylediğinize inşallah vardır 🙂🙂🙂🙂
- +1 yıl
Evet bu konular üzerinde düşünüyorum uzun zamandır
Her sey menfaat ve cikar olmus vefa yok. Kan bagin olan insanlar senden uzaklasiyor tanimadigin etmedigin insanlar tipki buradaki gibi seninle oluyor asiri ilginc. Yalnizlasmayi cogu zaman tercih ediyoruz cunku samimiyet yok.
32 Yorumla- +1 yıl
Kan bağı bile yetmiyor haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
- Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılBunu söylemek için henüz yaşın çok genç Ama ileri yaşlarda insan çok seçici oluyo daha doğrusu sorun yaşamak istemiyor o yüzden uzak kalıyor birbirinden
15 Yorumla- +1 yıl
Bu yaşta başladı demek ki
- +1 yıl
Yanlız kalmazsın sen bu çeneyle 😎😎😎
- +1 yıl
Çokta çenem yok açıkçası
- +1 yıl
Var var maşallah
- +1 yıl
Nerden çıkardın bunu
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü tahammül sınırların sürekli ihlal edildiği için artık kaldıramıyorsun ve bunlarla uğraşmak yerine sakin huzurlu bir sessizliği tercih ediyorsun.
21 Yorumla- +1 yıl
Silip attıklarım değilde benim iradem dışında gelişen yalnızlığa üzülüyorum
+1 yılBir söz var sagopa kajmerin acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız diye
33 Yorumla- +1 yıl
Hangi şarkıda
- +1 yıl
24 şarkisinda
- +1 yıl
Hiç dinlemedim dinleyim
Yalnizlasmiyoruz ama yalnızlığı tercih eder hale geliyoruz. Kafa dinlemek misali
31 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılEvet ve insanın bunun farkındalığına vardıkça hem tarifsiz bir haz duyuyor hemde üzülüyor tuhaf bir ikilem
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle
Farkındalık artıyor, tecrübe denilen şeyi kazanıyorsun, duyguları hor kullanıyorsun belki böyle böyle yalnız kalmayı güvenli buluyorsun 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılÇevre ne kadar kalabalık olsada insan yine yalnız hissediyor içten içe
21 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bunu yaşıyorum
+1 yılMeslek sahibi olunca evlenince şehir değiştirince...
24 Yorumla- +1 yıl
Bunlar oldukça mı yalnızlaşıyoruz
- +1 yıl
Duydugum yasagidim böyle evli arkadaşlar bekarla pek takilamiyor memur olunca ıssız arkadasina ya da farklı meslekten bir arkadaşına zaman ayiramiyorsun şehir dehistirince hepten sictin ama şahsen şehir değiştirmek istiyorum
- +1 yıl
İnşallah gönlüne göre olur
- +1 yıl
Seninde hepimizin
+1 yılYaşın önemi yok da insan tanıyan yalnızlaşıyor, bunu öğreniyorum.
23 Yorumla- +1 yıl
Kimseden fayda yok gibi...
- +1 yıl
Kendimize olsa kâfi
- +1 yıl
İnşallah
Bu aslında çevrene bağlı. sen bekarsan çevren evli ise o zaman yalnızlık oluyor.
225 Yorumla- +1 yıl
Evet herhalde bu yüzden ama evlensede insan yalnız hisseden çok oluyor
- +1 yıl
Kendim gibi arkadaşlar edinmem gerekiyor. Bekar da çok çevremde evli de ama bir şey yapalım desem kimse yok etrafımda herhalde ondan yalnız hissediyorum
- +1 yıl
Ya anlatsam o kadar farklı şey anlatırım ki bir dışarı çıkmak için bile onlarca dil dökmem gerekiyor. Tek başıma gidemiyorum gitmek istediğim yerlere. Yeni kafa dengi arkadaşlar edinemiyorum bende de var galiba sıkıntı😂
- +1 yıl
Bana biri dese buluşalım diye beş dakikaya hazırım.
- +1 yıl
Millet çıkarcı olmuş😂 arabası olanla geziyor benle gezse yürüyecek hanımefendiler. O yüzden pek tercihleri arasında değilim
- +1 yıl
İkizler 😂
- +1 yıl
Yalnızken olmuyor artık yaşlanmışım
- +1 yıl
Evet çok mu belli 😂
- +1 yıl
Tek başıma çıktığımda birkaç tehlikeli durumla karşılaştım ondan beri bunu göze alamıyorum. Ondandır arkadaş aramam, bir kafa dengi arkadaşım vardı aynı benim gibi. Ne yapmacıklık ne fesatlık kızın yanındayken sanki evimde gibiydim. Öyle arkadaşlıklar istiyorum
- +1 yıl
Aile evinde döndü
- +1 yıl
Millet çıkarcı yapmacık öyle insan bulmak zor. Ondan bu üzüntü 😭
- +1 yıl
İnşallaaahh 🤲🏻
- +1 yıl
Dıştan da söyledim ne kadar lazımsa düşünün artık
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim için evet. Neredeyse hiç arkadaşım kalmadı ve aşk desen zaten bana yıllardır uğramıyor sanırım yalnız ölüp gidicem
23 Yorumla- +1 yıl
Dur bakalım inşallah göreceğimiz güzel şeyler vardır öyle deme
Cevap sahibi+1 yılHiç ümidim yok ama inşallah bir gün bizim de yüzümüz güler dediğin gibi, hasretini çektiğimiz şeylere kavuşuruz ne diyeyim...
- +1 yıl
İnşallah kavuşuruz
- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılBoş beleş yaşamamissa insan öyle oluyor daha yalın daha sade ve daha sağlam ilişkiler kurmak istiyor çünkü zaman ayırmak istemiyor gerekmeyen şeylere tercihlerinde daha bilinçli oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet etrafımdaki kalabaligi azaltiyorum sağlam birkaç kişi yeterli
25 Yorumla- +1 yıl
Bende çok azalttım da şu anda biraz fazla yalnız kaldım gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ama insanın bir süre sonra tahammülü kalmıyor kimseye hiç bişeye kafam rahat olsun istiyor
- +1 yıl
Benim gibi biri olursa tahammülüm azalmaz, susması ve konuşması gereken zamanı bilirse sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılEvet taş yerinde ağırdır herşeyin zamanı yeri var
- +1 yıl
Öyle
+1 yılBen bu yalnızlığı da rızık katagorisine koyuyorum bazıları bu konusda şanslı bazılar hoyer neiylersin ruubem öyle istemuş
10 YorumlaBünye kaldırmıyor artık birşeyleri. idare etmekten biliyoruz kendi adıma en azından sahte insanlara hayatımda yer vermeyeye az ve öz olsun çabasına düşüyoruz onun için sayılı ve seçili yalnızlık diyorum. Ve herkese mutlu hayatlar diliyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlaşmıyorsun gereksiz insanları hayatından çıkarıyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Gereksiz insanların çıkmasından daha farklı sorunlarım da var
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşım büyüdükçe evet yalnızlastigimi farkediyorum ☺️
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlaşıyoruz ancak bunu kötü bir olay olarak düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılYaşlandıkça insanları ve sahteliğini anlıyoruz. Haliyle de kimseye dokunasımız gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılGaliba evet. Çünkü birer ikişer dökülüyor yolda, eş dost tanıdık... İlerledikçe..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikçe, insanları tanıdıkça..
10 Yorumla
+1 yılYalnızlık tercih değil zorunluluk ama daha sonrasında ölmeyi ismeyi istemeye başlıyorsun.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evet. Sahte insanlardan ayıklıyoruz kendimizi
10 Yorumla
+1 yılYanlızlık sevdiğim için bu bana sorun değil şimdilik 🥀
10 YorumlaDuygusal ilişki açısından öyle olabilir ama arkadaşlıklarda tam tersi oluyor benim açımdan. Yaş aldıkça çevrem genişliyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Sırrı nedir?
- +1 yıl
Yani arkadaş çevresinde iyi olmanın
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸
+1 yılyalnızlaşma sebebimiz yapmacık içten gelmeyen samimiyeti göremediğimiz için görsek neden yalnız kalalım ya da olalım ki
22 Yorumla- +1 yıl
Yapmacık insanların gidişini düşünmüyorum bile
- +1 yıl
öyle..
Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yalnızlaşmayı seçiyoruz sadece.
Çünkü kuru kalabalığın bir faydası olmadığını anlıyoruz.
00 YorumlaAklımız başımıza geldikçe gereksiz insanlardan uzaklaşıyoruz az insan kalıyor etrafımızda yani yanlızlaşıyoruz
10 Yorumla
+1 yılEvet. Insanlardan kaçıyorsun. Ancak ilginçtir çok ilerleyince tekrar insanlara yöneliyorsun. Garip bir döngü var.
20 Yorumla
+1 yılHuzura eriyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
Yalnızlaştıkça mı
+1 yılKeyif almak zorlaşıyor artık.
23 Yorumla- +1 yıl
Kimse kimsenin umrunda değil gibi
- +1 yıl
Kendine yetebilmek, yeterli olacaktır bence.
- +1 yıl
İnşallah
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen ve şahsım yalnız değiliz 😅
22 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle kalabalığım çok şükür 😂
- +1 yıl
Daha kalabalık olmayı düşünüyor musun?
Kişiye göre değişir ama şahsım adına hayır
24 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Ay inşallah 🙂🤲🏻♥️
+1 yılBende değişen bir şey yok. Aynıyım
21 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlızlaşmıyorsun. Sadece gereksiz olanları yolda indiriyorum
00 Yorumla
+1 yılYooo daha da kalabalıklaşıyorum
17 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Pp neresi
- +1 yıl
Pinterest sağ olsun
- +1 yıl
😃😃
- +1 yıl
Bu siteye tırnağımı bile koymam 😂
- +1 yıl
Yoksa var böyle fotoğraflarım
- +1 yıl
Hımmm merak ettim şimdi
Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Ben zaten hep yalnızım ama yaşlandıkça kendimi daha da yalnız hissediyorum
10 YorumlaTam ordayım depresyonun gobegindeyim
13 Yorumla- +1 yıl
Çok kalmayında orada
- +1 yıl
Çıkar inşallah belki yalnız da olmazsınız
Ben bu zamana kadar hep yalnız hissettim kendimi zaten
22 YorumlaHemde nasıl mesela 100 arkadaşın bile olsa zamanla bu sayı 5 6 dan yukarı çıkmıyor
10 Yorumla
+1 yılİleriki yaşlar yani 50 den sonrası için evet, İnsanlar sosyal ve güzel arkadaşlıklar kurdukça yanlızlık yerine neşe oluyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Bende 25 inde başladı
- +1 yıl
Çok erken, senin en üretici yaşın, sosyal etkinlikler ve beyin gelişim yaşın, salma hayatı
+1 yılYalnızlığı tercih ediyorum desem daha doğru olur..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılben mutluyum bu halim ile
20 Yorumla
+1 yılEvet öyle oluyor
31 Yorumla- +1 yıl
Ne yazık ki
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılboş kalabalıklar azalıyor diyelim
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAcı ama gerçek bu
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle oluyor biraz
10 Yorumla kalabalık kaldırmıyo kafa
10 Yorumlabu yaşta bile yalnızım
10 YorumlaBana öyle oldu bilmiyorum
10 YorumlaYalancılar olunca en doğrusu bu diyoruz.
10 YorumlaYoo hep yalnızdım
10 Yorumla
+1 yılDemekki yalnızlık bize yakışıyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Herkes evleniyor ya o sebepten.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Kişiden kişiye göre değişir.
10 Yorumla
+1 yılEvet, daha da seçici oluyoruz.
10 Yorumla
+1 yılHayır, en baştan beri yalnızız sadece bunu yeni fark ediyoruz
00 YorumlaEvet öyle oluyor, birer birer masadan eksiliyor dostlar
00 YorumlaYalnız olmak güvende hissettiriyor, bu duruma alışınca da geri dönüşü olmuyor
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç yalnız değilsin ki. Allah var o hep yanında
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler