Bazen abimin bilgisayarına girip ne var ne yok kontrol ediyorum. Var ise siliyorum ama hep yakalanıyorum.😅 Hoş ne fayda küçüklük fotoğrafım yedi sülalenin elinde. Herkesten bana ait bir fotoğraf çıkıyor. Hayır fotoğraf çekmeyi seven biri de değilimdir. Küçükken aklımı neyle çelmiş iseler artık.😂 Asıl merak ettiğim ünlüler bu durumda nasıl sessiz kalabilyor😅😂😂
Hayır tam tersi çok severim bakmayı hatta kendimle dalga geçerim benim bir küçüklük fotoğrafım var mesela üstümde mavi fırfırlı bir elbise altımda kırmızı külotlu çorap siyah parlak kayışlı bir ayakkabı. Ne alaka ise ona bakıp kombimimi değerlendiriyorum 😂😂 gülüyorum hiç bir resmimi silmem buyuzden
Ne kadar çirkin çıkmış olursam olayım onlar benim geçmişim ve bir süre sonra istesem dahi ne o zamana ne de o fotoğraflara ulaşabilirim. O yüzden kalsın
Evet bu çok doğru, küçüklükteki gibi kalsaydım şu an güzel olabilirdim küçüklüğümde ne güzel cildim, gür saçlarım vardı şimdi ikisinden de eser yok, kendimi hiç begenmiyorum 😅😬
Kendine haksızlık etme. Varsın onlar olmasın. Herkesin güzellik algısı farklıdır. Ayrıca kimse dört dörtlük deği (parayla evrim geçirenler dışında) burnun güzeldir, gözlerin güzel değildir. Dudakların güzel değildir, çene hattın çok güzeldir. Son olarak kimi erkek güzel göze kimi güzel dudağa aşıktır. Bilemezsin bazen senin fark etmediğin güzel bir yanını keşfeder ve ortaya çıkarır sevdiğin insan😉😊
Çocukluk resimlerim çok tatlı bakınca ne kadar tatlımışım diyorum yabaniymişim o zamanlar insanları görünce kaçıyormuşum, o zamanlar anlamışım insanlardan kaçtığımı
Hayır. Küçüklüğüm o kadar çirkin gelmiyor bana ya. Sadece tipe bak diyip gülerim. Utanmam yani kendimden ya da silmeye çalışmam çünkü onlar benim anılarım
Bilmem başıma gelmedi hiç öyle bişi Zaten daha önce gizli takilmiyodum ama burada etiket olmaya da gerek yok öyle ciddi kahale alınacak bir yer değil burası
Ayy biz o kısımları çoktan geçtik artık ipler onun elinde maalesef😑 Çok uyuz aslında bunu beni daha özgüvenli kılmak için yaptığını söylüyor ama bu saçmalık benim kusur diye takıntı ettiklerimle alay etmesi beni nasıl daha fazla özgüvenli kılacaksa? Bence kısknaıyor beni uyuz😅😂
Ben de öyleydim ama sevmiyorum. Kuzenler falan sürekli "naptın o platin sarısı saçlarına, saçlarının rengi nasıl böyle döndü" diye saçma yorumlar yapınca sinirleniyorum.😤😒