Az önce yaklaşık 10 yıl önceki fotoğrafımı gördüm.. O kadar derin çektim ki içimi, kaburgalarım çatlayacaktı.. :/

Az önce yaklaşık 10 yıl önceki fotoğrafımı gördüm.. O kadar derin çektim ki içimi, kaburgalarım çatlayacaktı.. :/

Evet çok duygulanıyorum, acısıyla tatlısıyla o anlar o yaşanılan günler beni çok etkiliyor ister istemez. Geçmiş o foğraflara bakınca geçmemiş oluyo...
Sen hep bebeksisin 💕
Teşekkür ederim...😄🥳
Rica ederim.. :))
Bazen geçmişe anlık özlem oluyor.
Rica ederim..
Cevap
20Cevap
Hayır ben duygulanmıyorum.. yine mi geldi diyorum.. :D sdfsd zaten eski fotoğrafım da yok hepsini sildim ya da imha ettim.. sadece günceller duruyor ki foto çekinmeyi de hiç sevmem zaten...
Evet kendime bir üzülüyorum ki 😅 o zaman akıl yokmuş güzellik varmış diye
Duygusuz bi m*l da değilim ama hiç etkilemiyo beni eski fotoğraflar. Ama bazı farkındalıklarım oluyor geçmişe dair. Yeni yeni bazı şeyleri doğru yorumluyorum. Haksızlıklar, adaletsizlikler ya da ertelenmişlikleri düşündüğümde içim burkulsa da üstünde durmuyorum.
Yoo şu an daha güzel ve daha aklı başındayım. Daha oturaklı kararlarım ve daha net bi kişiliğim var yani duygulanacağım bişi yok her seneme bin maşallah diyeyim bari 😌
Çok kötü oluyorum çook.. O günleri öyle özlüyorum ki burnumun direği sızlıyor özlemden.. Umarım ileride de bu zaman ki fotoğraflarıma bakıp aynı şeyleri hissetmem.
Bazı hayatını kaybetmiş aile büyükleri olsun, arkadaş ya da hatıra karelerim olduğu için o fotoğraflara denk gelince duygulanırım. Diğer türlü duygulanmam evrim geçirmişim derim.
Hayır… en çok vefat etmiş yakınlarımın resimlerine baktığımda oluyor bu durum…yoksa öyle ya da böyle yaşlanıyoruz zaten yaşanmışlıklarımızda bizimle beraber kaybettiğimiz bişey yok aslında
Çok duygulanıyorum. Ağlamak istiyorum. Eski ben ne kadar tatlıymış. Ne kadar genç.. porselen gibiymişim. :// Çok özlüyorum.
Zaman ne hızlı akıyor.
Beklemediğim zamanlarda gelen eski fotoğraflar hem şaşırtıyor hem de hüzünlendiriyor.
Evet. Fotoğrafa bakınca duygusal değilim ama o anıları hatırlayınca o zamanları hatırlayınca insan duygusallaşıyor.
Geleceğe biraz his taşımam gerekiyordu haliyle fotoğraflarımı arşivliyorum.
Duygulanmıyorum da saçlarım döküldüğü için sinirleniyorum
Kendi fotom değilde kardeşlerimde yaşıyorum bunu. İçim gidiyor arada giden yıllara.
Büyütüp buz dolabına asıyorum, her geçtiğim de dolabin önünden iç çekiyorum...
Evet yaa. Çocukken sarı sarı çok tatlıymışım. Üni de iken de 64 kiloymuşum. Vah geçmişim 😀
Zaten duygusal bir insanım. Bence daha fazlasına hiç gerek yok.
Kimi zaman duugulanıyorum, eski resimlerim bana eski kendimi gösteriyor.
Bazennnn, bide yaşlandımmi düşüncesi sarıyor beni sonra hayatı sorgulamaya başlıyorum 😄
Ayy evet yaaa... Ah ulen diyorum ne vardı da büyüdün.
Çocuklarımın bebeklik videolarına baktım ben de az önce. Ne ara büyüdü keratalar 😊
Evet nerde o eski ben ve şu an ki ben diyorum
Benim de gözlerim doluyor. Hatta bebeklik fotomu gördüğümde ağlamıştım :D
O fotoda duygulanacağım başka biri varsa daha zor
Duygusal biri olmama rağmen bu konuda fazla duygulanamıyorum
Çünkü o yıllar çok daha zor yıllardı
Geçmişi ve tüm çocukluğumu unutmak istiyorum...
Nostaljik hissetmek mutluluk türü gibi hissettirir ama asıl hissedilen özleme duygusu.
Bakmıyorum çünkü imha ediyorum
Evet oluyor ama 10 yıl değil 2 3 yıl
evet gerçekten kötü oluyorum
Ahh yazık yaşlandın mı çennn.
Hayır şimdiki halimi daha çok seviyorum
Evet, zamanın ne kadar hızlı geçtiğine üzülüyorum.
Evet. 3 yılda çok çökmüşüm
Duygulandım vay be dediğim olur kimi zaman
Ay evet ya bide eski mahalleden geçerken
Hafif bir burukluk oluyor, evet.
Duygularımı kaybettim
Duygulanmıyorum.
Yok zaten çok fotoğrafımda yok
Hüzünleniyorum
Duygulanmamak için bakmıyorum 😀
Ebet yia
Bu senmisin
Hayır