Yaşadığım şeylerden sonra anladım mi bu dünyada sadece insana kendisinden fayda var insanlar çok acımasız paraya ihtiyacım vardı kafe market gibi yerlere başvuru yapmıştım beni bahane uydurarak almadılar işe insanları sindiremiyorum ağzını burnunu dağıtasım geliyor şu insanların pısırık mıyım sizce ben
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu pısırıklık değil aksine ortaya atılmadır sadece hayatta bunları yaşayan herkes gibi sende yaşamışsın
Beni görür görmez yok eleman alımlarımız durmuş evrakları geç getirmişim onları bahane ederekten almadı kafede de yok elim yavaşmış Gittim ağzıma ne gelirse sövdüm kadına 400 lira masrafım oldu onun cebinden mi çıktı kimse kimseye bedava biley vermiyor bacım çıkardığı evladı ağzıma ne çıkarsa mesaj yolladım personel sorunlusuna
Dusenin dostu olmaz. Düşmeyeceksin acımasız ve bencil olacaksın. Toplum bunu istiyor artık.
daha hoş görülü anlayışlı olmayı denemelisiniz bence elbette
Pısırık olunca da ezerler ama
pısırıklık ve hoş görü ayrı şeyler gereğinde elbette tırnaklarını çıkartacaksın
Birisi senin başını eğmemiş demekki
Evet böyle olan tek ben miyim ya
Neyi bahane ettiğini anlayamadım işverenlerin
Beni görür görmez yok eleman alımlarımız durmuş evrakları geç getirmişim onları bahane ederekten almadı kafede de yok elim yavaşmış
Açıkçası kafeteryalarda patronlar El çabukluğu bekler Ona bir şey diyemem yaştan sebep de olabilir
Ama daha ilk günden işe almamaları bahane gibi geliyor bana sence ben pısırık birine benziyor muyum
Yani pısırık gibi değil de daha çok seksi duruyorsun
Bilmiyorum insanlar çok kötü ya hayat acımasız sen hep dik kafalı olacaksın kimseden kimseye fayda yok okusaydım kendi mesleğim olurdu icra edeceğim milletten iş dilenmezdim böyle ama okumadık yani
Ne diyeceğimi bilemiyorum açıkçası Sonuçta okumuş olup da mesleğini icra edemeyen üniversiteli gençler de var Örneğin ben okumadım lise bitti üniversite hayatı falan olmadı kafamda pek basmıyordu açıkçası ama kesinlikle işsiz kalmadım özel güvenlik kimlik kartı çıkarttım 2012 yılında o yıldan bu yıla ala çalışıyorum güzel de para kazanıyorum para da biriktiriyorum kimseye muhtaç değilim Tek başıma yaşıyorum İstanbul gibi bir yerde düşün yani
Güvenlik görevlisi bende olabilirim karışan yok başında insan yok devlet veriyor maaşınızı değil mi
Devlet değil hayatım Özel sektörde çalıştığım için şirketler veriyor bizim paramızı ha devlet işinde çalışmış olsan devlet veriyor da ben özel sektörde çalıştığım için bizimkisi özel Ama iyi parası var yani bugün asgari ücretten en az 2.000 3.000 yüksek ya
Özel güvenlik kadın istihdamına çok ihtiyaç var yani bugün özel güvenlik kimlik kartını çıkartmış olsan iş bulamama gibi bir sorun olmaz mutlaka bulursun Garanti veriyorum yani en az 13 bin lira maaşı var 8 saatlik iş bulabilirsin yani çektiğiniz sıkıntıya değmez
Güvenlik görevlisi olup devlet işine nasıl giriliyor bilgin var mı
Genellikle İŞKUR'dan istihdam ediyorlar Örneğin Daha bir hafta önce sağlık bakanlığı Özel Güvenlik müracaatı yaptı şte 400 tane İstanbul'dan özel güvenlik alımı yapıldı Belki de 800'dü tam olarak hatırlayamadım
Devlet işi daha güvenceli insanlar için hayattan böyle bir ders aldım pısırık olmıcam dik başlı olucam dertlerimi başımdan geçen kötü olayları kinseyle paylaşmıcam insanlar cidden kötü niyetli
Belediye parklarına ya da belediyenin istihdam edeceği yerlere güvenlik atamaları yapılıyor Özel sektör maliyeti düşük tutuyor ama böyle hani üçlü kurumlar İyi para veriyor bankalar olsun belediyeler olsun hastaneler olsun yani Kurumu büyük olan
Maaşı kim veriyor
Devlet işi her zaman güvenceli haklısın ancak atamalar öyle sanıldığı gibi kolay değil ya nerede çalışırsan çalış devlet kurumları illaki her zaman garantilidir bir devlet hak diyemez Devlet güvenliğin hakkını layıkıyla öder ama Özel kurumlar öyle değil özel kurumlarda şirketler kar edeceği için güvenliğe verilmesi gereken parayı bir şekilde iç eder
Yani devlet kurumlarında çalışıyorsan Devlet ödüyor dedim ya Sağlık Bakanlığı güvenlik alımı yaptı bunun parasına Devlet ödüyor hastanelere atanan güvenlikler kamu çalışanı gibi maaş alıyor bütün haklardan yararlanıyor
Aferin
İyi domal da bir fal bakalim