Bu durumu resmen gelenek hâline getirdi büyükler. Ama rahatsız edici bir durum. Sizde de böyle yapılıyor mu?

Bu durumu resmen gelenek hâline getirdi büyükler. Ama rahatsız edici bir durum. Sizde de böyle yapılıyor mu?
Maalesef bu iş hep böyle
Haksızlık uber 😑
Cevap
10Cevap
Hayır ilgisi yok aralarında anlaşıp yapabilirler yani bir kişi küçük diye sırf hizmet etmesi gerekmez :D
Ben yapmazdım. Ozellikle annemin akrabaları gelince, babam odandan çıkma oğlum annenin gıcık akrabaları geldi derdi.😂
Kızların kaçışı yok ama 😂😂 gıcıkta olsalar gene hizmet başındayız
Haahhahah😂 Ben de geliyorum, sade bir americano rica edeyim😂
İstediğin kahve olsun yeterki minnacık bardaklarda sürekli bana çay koy deme 😂😂😂
Çay sevmem 😂
Öyle bir şart yok yetişkin hatunlar da koşturup duruyorlar. Bilakis küçükler özenip yapmak istiyorlar 😃
Harbi ya bi de ben tek olduğum için her şeyi de yaptırabilirler de neyse ki her şeyi istemiyorlar djdkdd
tamam haklısın pekala senin fikrin nedir? her misafir kalkıp kendisi mi alsın ya da anneniz ablanız?
Ablam yardim edebilir. Şöyleki biz misafirliğe de gitsek orada da hizmeti bize yaptırıyorlar. Söyle nerde adalet :)
adalet aramaya gerek yok işte bu olmadı gttiğin yerde hizmeti sen yapıyorsan gitme olay kapansın bu çok saçma had kalk çay servisini yap @mrscanselll-_bu ne ya konukmusun o evin kızı gelinimi? saçmalık
Bizim evde 3 erkek aynı anda hizmet ediyor :D
Erkekler de ediyorsa ne mutlu 😂
Yoo biz anneme bişi yaptirmayiz kurar kaldırır toplar yıkarız :D
Evlen benimle sen 😛😂😂
He sende her eve lazım 3 tane erkek çocuk istiyorsun anladım :D
Yok 3 tane erkekle uğraşamam 1 tane yeter 😂
He ya.. Bildiğin misafir gelince her iş bende.. Deliriyorum..
Hayır ama genelde en ufaklara kalıyor..
Şimdi aklıma gelince o günler sıkıntı bastı. :D
Ben mi yapim 😀
Evet sen yap hıh 😒
Evet öyle oluyor
Eveettt😂😂
Evet Beyza.
Tamam gizli hayranım. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar