Sitedeki "bazı" feminist geçinen kişiler için söylüyorum). Hoşlandıkları çocuk yüz mü vermiyor, sevgilileri mi aldatıyor ne oluyorsa artık; gelip buraya erkekler şöyle erkek böyle diye ağlıyorlar. Cahillikten baska bir sey degil, tüm erkekleri genelleyerek canınızın istedigi gibi hakaret ve eleştiri yapma hakkını kendinizde buluyorsunuz, kimse de bir sey demiyor bile; aynısını erkekler kadınlara yapsa ama bildiginiz en iyi is olan magduru oynarsınız. Sizin de artisliginiz koca bulana kadar zaten. Okudugunuz icin tesekkurler, bu bir sorudan ziyade iç dökme idi, bir cinsiyeti genelleyip dünyanın yarısını zan altında bırakmak ırkçılıkdan daha cahilce bir hareket bence.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde yanlış anladıkları içindir
Feminizm, kadınların eşit haklara sahip olmaları gerektiği inancını savunan bir toplumsal ve siyasi harekettir. Feminizm, kadınların siyasi, ekonomik ve sosyal eşitliğini savunur ve kadınların erkeklerle eşit koşullarda yaşamasını hedefler.
Feminizm, kadınların tarih boyunca maruz kaldığı ayrımcılık, baskı, şiddet ve sömürü gibi sorunlara dikkat çeker. Feminizm, kadınların haklarını savunurken, erkeklerin de cinsiyet ayrımcılığına karşı mücadele etmelerini gerektiğini vurgular.
Kanka chatgpt misin sen ne diyon
Açıkçası haklısın. Bazen gerçekten karaktersiz ile karşılaşınca verilen tepkiler ama çoğunlukla kendisine yüz vermemiş ya da GERÇEKTEN BAZEN onuru kırmış oluyorlar kizin sonra o da diğer kötü olaylarla kendininikini birleştiriyor ama günün sonunda yine erkek arıyoruz.
Konunun asıl hedefi aslında eşitsizliğe ataerkillige ve ölümlere son vermek.
çok güzel özetlemişsiniz, çok teşekkürler değerli yorumunuz için 🙏
Ne demek rica ederimm
Ya Mesela benim sevdiğim biri oldu hayatımda da biri olduğunu bilmiyordum ama bu süre zarfında arkadaşlığında da hani bilmeme rağmen hep bir soğukluk hissediyordum ve Hani günün sonunda Hayır öyle bir şey yok demesine rağmen ben aynı şeyleri hissetmeye devam ettim çünkü hani ilgisini ve sevgisini gösterdiği birine karşı davranışlarını görünce ve arkadaşlarına olan davranışlarını görünce açıkçası yani bir değer duygusunun olmadığını fark ettim Hatta şey Normalde kimsem yok deyip bana derdini anlatan biriydi Hani değer verdiğini de söylemişti ama hani 3 gün sürüp 4 gün hiçbir şekilde beni yanıtlamadı ve Yani bu değer değil Anlatabildim mi mesela bazen böyle şeyler yaşayıp da şey olabiliyor Allah erkeklerin belasını versin diye biliyorsun ama kısa sürüyor
Mesela ben bu konuyu bir soru da sordum Hatta sorum süper soru seçildi Hani ilk Sorduğum soru zaten O yüzden bir bakabilirsin istersen Hani bunu Biz de hissediyoruz bazen işte onu söyledikten sonra abartıyor muyum acaba da dedim yani günün sonunda sadece vazgeçtim ama bugün mesela aklıma tek gelen şey arkadaş olarak bile değer vermemesi oldu ve ben bu kişiyle bunu yüzleşmeme rağmen hala aklıma geliyor Hani arkadaş olarak bile değer vermedi ile ilgili görüşüm bir şeye tam emin ve net olduğunda ya da ikna olduğumda Normalde ben bunları kafama takmam ama iddaa olmadım o çocukta hiçbir şekilde
Mesela hani sevgilisiyle barıştıktan sonra profillerini falan komple değiştirdi birlikte olduklarını koydu 2 defa durum attı Normalde hiç gönderi atmayan kişi ve 7/24 vakit geçiriyor şu an onunla yani birazcık Öncelikle meselesi var o yüzden kızlar Genellikle bu tarz onur kırıcı durumlarda Allah uzun ömür versin diyor ama hani her yüz vermeyene de değil yani gerçekten hani değer verdiği ve karşı tarafta Güya hani yanında olduğunu düşündürüp Aslında olmayan insanlar da yapıyor bunu
Allah uzun ömür versin i uygulama çevirmiş sen anladın ne olduğunu sksks
Sevgilisi olduğunu bilmiyordum 3. Ayda öğrendim ****
Arkadasligimizin
Anlıyorum, siz de kendinizce haklısınız tabi. Umarım size gerçekten değer verip seven erkeklerle karşılaşırsınız, çünkü onlar da varlar :')
Yani ben gerçekten mutlu olmasına mutluyum çocuğun ama zamanla gerçekten sadece arkadaşlığına değer vermediğini gördüm sevgilisini hayatının merkezine koyuyor.
Bak bunu ben yaşadım ve hayatım dağıldı hala toparlanamiyorum. Eğer yorduğum gibi değilse de çok üzülürüm. Sanırım numarasını silsem ve engellesem iyi olacak
Bana özelsede allah gerçekten...
Gerçekten aşırı gerginim. Hep kendimce şans verdim. Harbi beyinsizim ya 🙁
Bence de artık unutup yolunuza devam etmeniz lazım. Erkeklere karşı güveninizi zedeleyecek insanlarla umarım bir daha karşılaşmazsınız. Üzücü bir durum..
Feministleri adam yerine koyuyormusunu gerçekten ben bot olarak görüyorum