Tabiki feministler saçmalıyor. Kadın göğüslerini kamuya sunmuş, ona bakan erkek sapık oluyor ya da etkileşime geçmeye çalışan. O kadın robot değil herhalde bunu yapması karşı cinsin ilgisini çekmek ve diğer dişilerden farklı görünmek değil mi? Evrimsel biyoloji var. Tamam buraya kadar doğru katılıyorum. Ama bunun da cıvkını çıkarmamak lazım. "Yaşasın kadın düşmanlığı" bu noktaya getirmemek lazım. Neticede kadınların tek amacı kendini sergilemekse erkeklerin de tek amacı çoğalmak. O yüzden buradan erkek kadından üstün gibi zırva çıkarımlar yapmak da çok absürt.
Öyle değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kadınların tek amaci kendini sergilemekse derken? Elbette böyle bir durum yok. Bazı kadınlar fazla abartılı giyiniyor, buna katılıyorum ama gene de gözlerimizle yememiz gerekmiyor. Tacizin bahanesi bu olmamalı ki zaten şort/etek vs giymeyen de taciz ediliyor. Tek fark, diğerini giyenlerin daha çok taciz edilmesi.
Merhaba.
Buna katılıyorum. Kadınların tek amacı kendini sergilemek değil. Ama dekolte söz konusu olduğunda "bizim ülkemizde" veya "doğu ülkelerinde" muhabbeti yapılıyor doğu ülkesinde, Afganistan'da zaten doğaya ihanet ediliyor. Dekolte kadının şovudur, dişiliğini sergilemenin bir yoludur ve evrimsel erkek arayışının bir sonucudur. O yüzden erkekler dekolteli kadına aranıyor gözü ile bakar ki öyledir zaten içgüdülerimiz bizi yönlendiriyor. Fakat kadın arıyorsa erkek de arıyor o yüzden burada hunharca yargılamanın manası yok diyorum. Sonuçta erkeğin aradığı bir ortamda kadının aramasını suç göremezsiniz.
Bunlar gelenek değil aslında geleneğe de aykırı. Fakat insanın evrimsel kodları işin içine girdiğinde geri kalan hiçbir şeyin önemi kalmıyor; din, gelenek, feminizm, anayasa, hukuk vs.
İnsan ilkel içgüdülere sahiptir. Bu yüzden kadın ne kadar ilkel ise erkek de o kadar ilkeldir. Kadın erkekten üstün değildir ancak erkek de asla kadından üstün değildir.
Kadınlar dekolteleri ile erkekleri çekiyor. Evet bunu bu amaçla kullanıyorlar.
Ama erkekler de saçlarını babalarının hayrına yapmıyor ya da daha iyi arabalara boş yere binmiyorlar. Onlar da dişileri bu amaçla çekmeye çalışıyor onlar da beden veya mallarını kullanıyorlar.
Diyorum ya ikisi de ilkel.
Hiç katılmıyorum diyebilirim. Her dekolte giyen kadın "sevgili arıyorum ya da sevişmek istiyorum" mesajı vermez. Kendimden örnek vereyim; Genelde kapalı şeyler giyen biriyim ama zaman zaman süslenmek istediğimde biraz açık giyindiğim oldu sayılı kez. Ama asla bir erkeği azdırmak ya da tanışmak için gelmesini sağlamak gibi bir amacım yoktu. Acık giyindiginde hatların belli olur ve daha cekici olursun. Iyi gorunmek de iyi hissetmeye yol acar. Her etek vs giyene "araniyorsun" demek, iftiradan fazlası olmaz.
Her etek giyene demedim ki ben.
Dişilik özelliklerini ön plana çıkarıyorsan amacın bu olmasa da niyetin budur. Sen bunu inkar etsen de budur çünkü içgüdü bu. Senin suçun değil. Aslında istek duymaları da erkeklerin suçu değil. Doğal bir mekanizmadan dolayı cinsiyetlere küfretmek yanlış. Bir tarafta erkekleri sapık ilan eden feminist kesim, diğer tarafta neredeyse kadın düşmanlığı yapan Andrew Tate tayfası...
İki taraf da uçta.
Yani kadın ve erkek nasıl düşman oluyor bunu anlamıyorum. Düşmanlaştırıyorlar. Aslında asla düşman olamayacak iki cins. Anlatabiliyor muyum?
Tabiki senin böyle bir amacın yok.
Ben genel söylüyorum.
Iki cinsiyette birbirine düşman olmasın tabii ki ama ikisi ayrı şeyler. Amacım o olsa zaten bana çıkma teklif edenleri kabul ederdim ya da incelediklerinde rahatsız olmazdım. İyi görünmek psikolojiyi düzelten bir şeydir. Ayrıca birisi seksi diye de onu göz tacizine maruz bırakma hakkımız da yoktur. Kaslı erkekleri gözlerimle yemiyorsam, erkekler de ben crop giydiğinde beni gözleriyle yiyemez. Umarım anlatabilmisimdir..
Lütfen tacizi normalleştirmeyelim.
Taciz diyorsun neye göre taciz kime göre taciz?
İstemediği erkek bakınca taciz, istediği erkek bakınca "kanka beni kestii" istemediği erkek temas edince "taciz" beğendiği erkek dokununca "kanka alev çıktı ya"
O yüzden bu meseleleri taciz üzerinden değerlendirmek doğru değil çünkü söz konusu kadınların beden üzerinden istediği erkeği bulması olunca taciz meselesinde de inanılmaz çifte standartlar uygulanıyor hali ile. Söylediklerim sadece örnek.
İyi görünmek konusunda dediklerine katılsam da dişiliğin sergilenmesinin iyi görünmekten öte olduğunu biliyoruz. Öyle olsaydı kız yurdunda da dekolte giyerlerdi.
Crop tek başına bahsettiğimi karşılamıyor bence. Ben crop giymekten bahsetmiyorum.
Bence birbirimizi anlayamıyoruz. Ters noktalarda değiliz fakat ben içgüdüler bağlamında baktığım için sana farklı geliyor olabilir.
Bunu kabul etmek gerekiyor bence. Bu doğamız. Çok masum değiliz fakat şeytan da değiliz. Bu erkekler için de geçerli...
Dün gece askılıyla uyudum ve odada yalnizdim. Dekolteyi erkek azdırmak icin giyiyorsak dün neden giydigimi aciklayabilir misin? Sicak vs diyeceksen de tsort de giyebilirdim ama askilinin icinde daha guzel hissediyorum ama sonucta kimse gormedi o halimi. Birinin dokunmasina gelince de bu herkes hatta her sey icin gecerli. Kediyi bile sevdiginde senin enerjini severse sevdirir, sevmezse mrr diyip tıslayıp kacar. Birinin dokunmasina izin veriyorsak herkese mi izin vermeliyiz? Mantigini anlayamadim.. Bakislarimla hoslanmadigimi belli ediyorsam, bakislarini cekmek ZORUNDA
Aynn