• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Feministlik aşırı saçma değil mi ya?

britishshorthairr
britishshorthairr Takip Et
Xper 4 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bi kadın olarak çok saçma buluyorum ve ülkede malum kesimin güdümünde zaten ve feministlerin çoğu özgüvensiz.
Feministlik aşırı saçma değil mi ya?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Meralsevim0707
    Meralsevim0707 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    5 ay

Kesinlikle saçma değil. Aslında bakarsan gerekli de. Bunu söylerken elbette insanları iyice kutuplaştırmak cinsiyetler arası ayrımcı sözler sarf etmekten bahsetmiyorum. Esasında kadınların toplumda hak ettiği değeri görmesini ve hayatlarının korunmasını erkeklerle hukuki ve sosyal açıdan eşitliğini savunuyorsan zaten sen de bir feministsindir. Elbette her ideolojinin içinde çeşitli kollar daha radikal taraflar oluyor ancak özüne bakıldığında son derece topluma faydalı bir ideolojidir feminizm. Bir Müslüman da feminist olabilir bir ateist de bir hristiyan da. Bu hususta insanlar dinlerine aykırı bir şey söylendiğini sandığı için bu örneği verdim. Esasında öyle bir şey yok. Ben toplum içinde erkekler ve kadınların eşit şartlar içinde yaşamasını ve eşit muamele görmesini arzu ediyorum ve ideolojimi bu şekilde olması için savunuyorum. Bunun neresi özgüvensizlik veya gereksizlik oluyor anlamadım ki. Erkeklerin toplum içerisinde duygularını belli edememe erkek adam şöyle olmalı gibi erkekleri de zor duruma sokan, insanları cinsiyetine göre değil de insan olduğu için anlamamız gerektiğini feminizm ile sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Kadınların çektiği sıkıntıları zaten tarih boyunca anlatmaya kalksak buraya bir romandan fazlasını yazmam gerekir. Bu gibi problemlerin aşılması için gerekli olan bir ideoloji olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle gereksiz değil

1
    10 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Hayır kardeşim milliyetçiler feminist olamaz diye siz ayrıştırma yapıyorsunuz, pkklıları yüceltiyorsunuz. Bir ara feminist diyordum kendime ama artık istemiyorum çünkü hepsi pkklı

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Kadınların çektiği sıkıntı şey olabilir mi mesela turistlerin bile kürtler tarafından t@ciz edilmesi ama feministlerin inatla onları aklaması falan

Yorumla
    • Meralsevim0707
      Meralsevim0707
      5 ay

Görüşümde de belirtmiştim ideolojiler içerisinde yozlaşma olabilir ayrıca ne ilgisi var türkçü bir insan da feminist olabilir. Ben Atamı seven Sayan ve bölücülere karşı çıkan birçok feminist arkadaşımı tanıyorum. Kendi fikirlerini maskeler ardına saklayan insanlar yüzünden bir ideolojiyi karalamak doğru değil bence.

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Evet biliyorum, ama çok azınlıkta kalıyorlar milliyetçi feminist olamaz yürüyün gidin faşistler diye konuştukları için acayip soğudum ben niye faşist olarak damgalanıyorum? Türkler ne yapmış da faşist oluyor bunlara göre çok merak ettim zaten bazıları tecavüzcü apoyu destekleyip atatürk gibi birine laf ediyor işte ben bunlardan bahsediyorum maalesef bu tipler çoğunlukta olmaya başladı normal feministler azınlık

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

feminizim, erkeğin şiddeti , kadını ezmesi, söz hakkı vermemesi köleliştirilmesi sonucu ortaya çıktı, tabi kritik soru şu; erkek neden böyle yapıyordu, ve bu doğal mıydı? erkeğin doğası bu değildi, erkek sistem tarafından baskılanınca bu öfkeyi zayıf olan kadına yöneletti. peki sistem erkeği nasıl bastırıyor? reklamlardan sonra...

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

İdeoloji benim eleştirmemle karalanmaz merak etme, feminizm adı altında saçma sapan tiplerin korunmasından ve tecavüzcü aponun övülmesinden bıktım, zaten feminizm böyle bir şey değil. Kadınlar gününde atatürk övdüğümüzde vay efendim erkek övemezsiniz şöyle böyle diyolar apoya methiyeler düzüyorlar asıl kürtlerin değil milliyetçilerin daha feminist olması lazım kürtler yapısı gereği tam aksine erkekçi

Yorumla
    • Meralsevim0707
      Meralsevim0707
      5 ay

Bak ne güzel söyledin dediğin gibi kadınlar gününde elbette Atatürk’ü öveceğiz biz Türk kadınları olarak. Hakkımızı olan bize teslim eden seçme ve seçilmemizin sağlanması için elinden geleni yapan ve bu konuda Avrupalı devletlerden bile ileriyi gören bir lider. Cumhuriyetin kurulmasında kadınları da kendi safında tutan ve onlara değer veren bir lider. Atamızı övmek en büyük ve doğal hakkımız, kendi ideolojilerini feminizm altında maskeleyerek karalamaya çalışan insanlar yüzünden feminizme sırtını dönme bence. Özünde savunduğun şey aynı. O insanlara layığı ile cevap verebilirsin zaten bir durum olduğunda.

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Cumhurbaşkanı vs olsaydım yapacağım ilk icraatlerden biri şu tecavüzcü apoya övgü düzen ortalık karıştıran feminist maskesi takmış tipleri ters kelepçeyle alırdım. Şaka gibi aklım almıyor bizi cariye, yunan olmaktan kurtaran atatürk gibi birisine eril zihniyetli patriarkacı faşist diye hakaret ediyorlar sonra apo selo övüyorlar komik

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Maalesef savununca yediğim damga faşist türko falan oluyor bizim gibi milliyetçi atatürkçü vatansever insanları susturmaya çalışıyolar avrupadan yedikleri fonlar kesilir diye tırsıyorlar

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

@britishshorthairr uç noktalara savruluyorsun, bunu bilmen lazım.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• UykucuHilal u
    UykucuHilal Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 830 cevap paylaştı.

Ben feministim. Feminizme komünizmin alt dalı demişsin. Anti komünist bireyci feministler de var. Feminizm bir çok alt dalı olan geniş bir felsefedir. Feminizmi böyle yaftalamak yanlıştır. Feminizm sayesinde biz kadınlar bir çok haklarımızı kazandık. Feminizme düşman olmak anca kadın düşmanı ataerkil erkek egemen zihniyete hizmet eder.

1
    3 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Sen kesin atatürk sırf erkek diye ıyyyy hiç sevmem diyorsundur buna eminim ismin de islamcı olduğunu açıklıyor zaten

Yorumla
    • UykucuHilal u
      UykucuHilal
      5 ay

Atatürk kadınlara haklar verdiği için ona saygı duyuyorum. Fazla önyargılı birisin ve yanlış bilgilerin var. Komünizm diyorsun ama liberteryen feministler de var, gerçi sen liberteryen ne demek onu da bilmiyorsundur. En iyisi hiç muhatap almamak

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

arkadaşlar insanların bilinci zayıf, o yüzden sistem istedği gibi insanları şekillendiriyor, kadınlar eziliyordu, hakları verildi doğru, ama çoğu kadın bunu "bizde erkekleri ezelim, cinselliği bu anlamda kullanalım" gibi algıladı ve bu kez erkekler "pasifleşti" (hiç olamaması gerekendi) gelinen noktada ne erkek doğal, ne kadın doğal. bunu bilinç sevyiseni yükseltmekle aşabiliriz. şu var; kadın ve erkek eşit değil, doğası eşit değil zaten.

Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.

özgüvensiz değiller, erkekler eskiden çok şiddet, kadını ezme, söz hakkı vermeme gibi durumlar yaratıyorlarmış, şimdi bu kalktı , o yüzden saçma geliyor. ama bu kezde erkeklerin, kadınımsı olması kadınlar tarafından eleştiriliyor.

0
    2 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Ben atatürke ıyyy diyip apoya slogan atan kadın görmek istemiyorum kardeşim olay bu

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

konuyu o kadar sığ düşünürsen yanlış noktalara varırsın bence

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    5 ay

Benim dikkatimi şu olay çok çekiyor feministlerin çoğu eril burçlardan çıkıyor. yani hava ve ateş grubu kadınlar daha fazla meyilli feminizme zira bunlar özgürlüklerine aşırı düşkün, erkeğin emrine girmek bunlara çok koyuyor

0
    4 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Hayır yatakta dominant olurum da, feminizm ideolojik bir şey. Solculuk resmen.

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Gerçi tam dominant da olmam dönüşümlü olmalı kesinlikle.

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Eril etkili kadınlardan iğreniyorum maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Hangi burçsun bilmiyorum ama yatak olayını kastetmedim ben. Erkeğin sözünü dinleme anlamında demiştim. Eril kadınlar kendi kafasına göre yaşamak istiyorlar kocasını takmadan.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
5 ay
  • Feministlik, kadın ve erkek arasında eşit haklar sağlayarak toplumsal cinsiyet eşitsizliklerini ortadan kaldırmayı amaçlayan bir duruştur. 🌸 Zaman zaman yanlış anlaşılabiliyor, bu yüzden çeşitli ön yargılar oluşabiliyor ama özünde özgürlük ve eşitlik arayışıdır.

Bazı bireylerin davranışları ya da ifadeleri, feminist hareketi yanlış temsil edebilir. Bu insanlardan bağımsız olarak feministliğin ana fikrini değerlendirmek çok daha sağlıklı. 🌟 Hepimiz farklı düşüncelere sahip olabiliriz ama empati kurarak anlamaya çalışmak önemlidir. 💕 Unutma, herkesin inandığı değerlere saygı göstermek güzel bir toplumsal iletişim zemini sağlar.

0
    2 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Hayır bro feminizm komünizmin alt dalıdır

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Hayat
      Hayat
      Fenomen
      5 ay

Bu düşünce oldukça yaygın yanlış anlamalardan biri aslında. 😊 Feministlik, herhangi bir ideolojinin alt dalı değil, toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan bir duruştur. 🌸 Farklı bakış açılarına sahip olmamız normal, önemli olan karşılıklı anlayış ve saygı göstermek. 💕

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

4

Cevap

• flawsome25
    flawsome25 Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Feminizim hakkında hiçbir şey araştırmamış ama kulaktan dolma bilgilerle feminizmi bildiğini sanan bir kişi daha. Bu arada şu an yaşadığın bazı koşullar feminizm sayesinde :)

0
    3 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Tip 2/10 çene 9/10 maşallah

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      5 ay

Seni de gördükten sonra yorum yaparım. d konuyu saptıramazsın hiçbir şekilde.

Yorumla
    • flawsome25
      flawsome25
      5 ay

Ay sorulara bak milletin cmni merak ediyor nxnsjzjs

Yorumla
  • _rOmeO__
    _rOmeO__ Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    5 ay

Feminizm bir balondu ve söndü canım. Fransada bile feminizmin başını çeken teyzeler birer birer itiraf ediyor hata ettiklerini hayatlarını kararttıklarını pişmanlıklarını

0
    7 Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Solculuk adı altında her bku yapmalarından tiksiniyorum kadın c1nayetlerini konuşmak gündeme ayrı bunu politik yöne çekmek ayrı bir iğrençlik

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

balon değildi, sen her erkeği femboy yaparsan tabi feminizim kalmaz

Yorumla
    • _rOmeO__
      _rOmeO__
      5 ay

maalesef kadınların sırtından ve acılarından politik çıkarlar gözetiliyor , kadıblar her alanda sömürğlüyor bu konuda. Reklamlarda bile kadınların bu amaçla kullanılması normalleştirilmiş durumda. Ve kadın cinayetleri konusu da politikleştiriliyor. Bu ülkede gördüğüm kadarıyla erkekler çok daha bğyğk tehlike altında. En öok öldürülenler de erkekker en çok ezilenler de hor görülenler de. Orana vurduğumuz zaman bambaşka bir yablo çıkıyor. Ama gündeme sadece kadınlara yönelik sistmeli bir şifdet var mı gibi gösteriliyor. Adalet karşısında bilr kadın erkek eşit değil , artık asansöre bile bir kadınla binmeye korkar oldu erkekler..

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

evt bir başka gerçek kadınların acılarını sözüm ona bahane edip , bundan çıkar sağlanıyor, ama kadınların zararını gerçekte tam olarak sistem yaratıyor, yani kadına feminist ol diyen sistemdir, erkeğe kadını ez diyen yine sistemdir, sonra kadın erkeksi olunca erkeğe kadınımsı ol diyen yine sistemdir, sonra dönüm kadına "bunlar ne biçim erkek" diyen yine sistemdir, peki insanlar sence ne?

Yorumla
    • britishshorthairr
      britishshorthairr
      5 ay

Türkiye 3. dünya ülkesi gibi olduğu için kadınlar daha çok hor görülüyor bu bir gerçek. Benim amacım feminizmin kürtlük ideolojinin olmaması, kürtlere en ters şey aslında

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      5 ay

türkiye ile ilgili değil, çoğu gelişmiş ülkede kadınlar "erkeksi" oldu, yani s. eksi erkek gibi yaşıyorlar, bu kadının doğası değil, sistem feminizimle kadına "sen ezilmemelisin" dediğinde, aslında olmaması gereken çok uç bir noktaya taşıdı, kadın yatakta dominant olmasıda böyle bir şey.

Yorumla
    • _rOmeO__
      _rOmeO__
      5 ay

Frminizmin etnik bir milleyle ne alakası var? Bunlar birbirinden apayrı şeyler. Bu aralar birçok videoya denk geliyorum ingilterenin göbeğinde bir kadın gece rahatlıkka sokakta yürüyemiyorken türkiyede İstanbul'da kendini daha güvende hissedip dolaşabiliyor. 3. Dünya ülkesi gibi yakıştırma pek uygun değil , bu bağlamda avrupanın bir çok büyük şehrine 3. Dünya ülkesi demeniz gerekiyor.

Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Özgüven yokluğu insanı farklı görüşleri savunmaya itiyor olabilir

0
    0 Yorumla
  • KinkyFurky7
    KinkyFurky7 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı.

Bencede abartıldığını düşünüyorun

0
    0 Yorumla
  • egoadamm
    egoadamm Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Saçma gerçekten de

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Feministlik aşırı saçma değil mi ya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Feministliği saçma buluyormusunuz? 3 cevap verildi
Feministlik yapmanın anlamı yok? 7 cevap verildi
Feminizm saçmalığı? 12 cevap verildi
Feminizm iğrewç bir şey değilmi sizce? 9 cevap verildi
Bırakın artık şu saçma feministliği? 8 cevap verildi
Feministler her şeye burunlarını sokuyor mu? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Paraguay, Türkiye karşısında 2026 Dünya Kupası'nın en erken golünü attı! Sizce maç nasıl biter?
  • Paraguay 1 Türkiye 0 sonrası bu rezil dünya kupası performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Türkiye'nin Dünya Kupası'na veda etmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Mesafeli davranan erkeğe nasıl yaklaşılır?
  • Türkiye maçını izlediniz mi?
  • Kim sabah kahvesi içmek ister?
  • Sabah uyanınca yapmaya üşendigin şey nedir?
  • Dünya Kupası elenmesi sonrası Montella: ‘Nasipten de ötesi yok’ dedi! Sizin en sevdiğiniz söz hangisi?
  • Hangi SUV otomobil daha mantıklı, siz hangisini neden tercih edersiniz?
  • Aşık olmak sizi korkutuyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨