Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Dilan Polat paylaşımlarını daha çok beğeniyorum 😅❣️
KS platformu hariç hiçbir sosyal mecra platformuna üye değilim 🤭
Hiçbirini tanımıyorum. Hiçbir influenceri takip etmiyorum
😅 güzel mantık
🤣
Yılın annesi kesinlikle @_Elyise öz teyzem olmalıydı
Dilan hanım çocuklarına çok şefkatli yüreği güzel kadın kendi annesinden ayrı olduğu için onu göze alarak çocuklarına bi yaklaşımda bulunuyor buradan onu tebrik ediyorum hem iş ev hem çocuk süpersiniz💕
Çünkü anneliği çok iyi yapıyor hani li laf varya kariyerde yaparım çocukta işte dilan polat o şafın vücut bulmuş hali nettt işinde de çok iyi evinde de anneliğide çok güzel yapıyor pırlanta gibi iki evlat büyüttü maşallah 🤲🌸🫶🏻
Çok iyi bir anne cunku, çocuğuyla Cook ilgileniyo ya her anne öyle tabii ki de Seda ablanin farklı bi enerjisi var. Çok samimi bi kadın ve de çok eğlenceli. Nisan abi cok kusursuz ve mükemmel bi kadın ve anneyle evlenmis
Çok uzun zamandır takipteyim sadece çok iyi bir anne değil çok güzel bir insan bir insan merhametini kaybetmedigi sürece herşeyi kazanır başarır Dilan polatta bu hayatta idol olarak kendime hedef koyduğum bir kadın
Hemde adaşım 😍
Çünkü tek sevdiğim ve takip ettiğim influencer. Hem çok tatlı çok başarılı hemde çok sevecen insanlara saygı gösteren bı kadın. Çok başarılı bı kadın aynı zamanda çok güzel bı anne ve gördüğüm kadarıyla çok güzel de bir eş. 🥰🥰
Anne şefkatini çok erkan yaşta kaybetmiş olmasına rağmen hazıra konmak yerine tırnaklarıyla kazıyarak savaştığı bu yolda evlatları için verdiği savaş mücadelesini izliyorum takdirde ediyorum. Seviyorum seni DP 🖤
Hepsine yetmeye çalışan ve en önemlisi bakıcı desteği olmadan her anlarına şahitlik eden anne ve baba Hepsinin ayrı hayal dünyalarını geziyorlar ve gerçekten çok iyi iki ebeveyn olarak düşüncelerine saygı duyuyolar Tebrik ediyorum sizi 😘😍👏👏👏
İnsanlara zayıflatici ıcecek diye kanser edici ilaclari kakalayip zengin olan... kişisi xjdjfjjfj
burada Ayşe halil celil yani halilişkonun annesi olmalıydı, kırıldım yani
Özden özdoğan'ı tanıyorum bence o hem sempatik hem güzel bir kadın cana yakın ve çok yardımsever depremzedelere yemek dağıttı ✌️💫💫
Kendisi desteksiz zor bir süreçte annelik serüvenini bizimle paylaştı en azından diğerleri gibi mükemmel annelik ya da parayla bir şeylerin olduğunu göstermedi!
Gerçekten anneliğin influencerların çoğunun mutlu yönlerini gösterdiği gibi göstermeyip aynı zamanda yorucu olduğunu ama her şeye rağmen güzel olduğunu gösteriyor foreverEva
İlginçtir, hiçbirine oyumu veremeyeceğim.
En çok annesizliğe açken görmediği bilmediği anneliği kardeşine yapmaya çalışarak anne olmaya çalışan, çocuklarına olan çırpınışları ve naifliği samimiyeti
Tabiki Seda ne kadarda geç keşfetsemde eva ve ailesi hem favori çiftim hemde anneliğini en çok beğendiğim bir ebeveyn diğerlerine bakmadım bile seda hanım favorim
Her anne çocuğuyla ilgilenir ama dilan hanım çok çok başka anne sadece kendi çocuklarına annelik yapmıyor kardeşine çalışanlarına sevenlerine ona ihtiyaç duyan herkese annelik yapıyor
Dilan Polat ❤️ Çoçuklarını sosyal medyaya prim kasmak için sunmayan gerçek hayatını yansıtan bir anne 🥰 Çocuklarına olan ilgisine ve kendisine hayranım.😍
Dilan Polat ya 11 yaşında kardeşi can a anne olmuş biri hayata ne tür acılarla bas etmiş şu an ise maşallah çok iyi anne Allah geçmişte yaşadıklari kötü şeyleri geleceğin kefaleti olsun inşallah
Onun çok farklı bir hikayesi var ve çocukları için yaptıklarıyla kendi çocukluğunun yaralarını sarıyor sosyal medyada gördüğümüzden çok daha fazlası ciğerden anne o ❤️
Çok içten çok samimi bir kadın ve çocuklarıyla çok ilgili sıkı takipçisi olan anlar burdan sevgilerimi iletiyorum seni seviyoruz ailece dilan abla ☺️Enerciiiiiiiiiiii
Enerciiiiii çünkü sen mükemmel kadınsın ❤️ seni ürünleri hiç bir tane bile almadım çünkü işsizim ben inşallah iş bulayım ondan sonra alacağım ürünleri ❤️ öptüm enerciiii
cok dogal ve guzel bi kadin, hem annelikte hem kariyerde ve dogallikta samimiyetin ozu olan bir kadin. umarim odulun sahibi olur. Eva hepimizin idolu😻🫶🏽
o kadar merhametli o kadar anne vasfı yüksek olan bir kadın ki dilan polat kelimelerle anlatamam sanmıyorum çocuklarına karşı çok çok ilgili keske bütün anneler dilan polat gibi olsa ❤️
O kadar ince bir şekilde yaklaşıyor ki evaya anneliği çok başka baktığınız ilk dakika fark ediyorsunuz öyle bir anne olmaya özeniyorsunuz. Herkes seda gibi olmalı.
Çünkü harika bir anne olduğunu düşünüyorum. Evayla çok güzel vakitler geçiriyor üstüne onun gelişimi için her türlü sosyal etkinlere destek oluyor harika bir şey olduğunu düşünüyorum
Eva doğduğundan beri takip ediyorum kızına davranışlarını ve onunla birlikte büyümesini gördüm muhteşem bir aileler muhteşem bir enerjileri var kızlarını sevgiyle büyütüyorlar
O kadar koşturmaya yoğun iş hayatına rağmen zaman ayırmaya çalışması ve şehir dışında dahi olsa sürekli yakından takip etmesi ❤️❤️
Annesinden nasıl sevgi gördüyse çocuklarını da çok güzel sevgi ve merhametle büyütüyor bazen takipçisi olarak o sevgiyi bende alıyorum
Aşk kadın bağımlılık yaptı en önemliside ( gönlü çok güzel ) imkanım yetse bütün ürünlerinden alıcam
Herşeye yetişen, herkese yetişen ve aynı zamanda da çocuklarıyla elinden geldiği kadar ilgilenen mükemmel bir anne 🙏💕
Hem işine yetişip hemde ailesi ile çocukları ile bukadar ilgilenen onların mutluluğunu bu kadar önemseyen hassas anne çok seviyorum seni ❤️
Hepsi çok yapmacık gerçek olamayacak kadr mükemmel bir hayat yaşıyorlarmıi gibiler hiçbirini takip etmiyorum sevmiyorum
Seda Özkan çok güzel bir anne. Eva aile bakımından çok şanslı bir çocuk. Seda çok iyi bir insan🫶🏻
Dilan Polat ❤️. Sadece kendini biraz geri çekmeli bazı konularda..
bence dilan polat bir numaradır severek takip ediyorum.
Doğal biri , insanlara yardım etmesini seviyor, farklı görünmek için hiç bir çabası yok , tüm hayatı ile bizden biri …
ÇÜNKÜ O DÜNYANIN EN GÜZEL KALPLİ ANNESİ... DİLAN SEN KALBİNE LAYIKSIN KİMSEYE SENİ ÜZME FIRSATI VERME ❤️🫂
Annelik bir insana ancak bu kadar yakışır. Yoğun çalışma hayatında bile çocuklarına yetebilen tek anne iyi ki varsın 🥰🥰🥰
Yaşadığı onca şeye rağmen
"Anne gibi anne" ve ben bunu annesi olmayan biri olarak söylüyorum tebrik ederim @DilanPolat abla ♥️
nildanın çevreden gördüğü psikolojik baskıyı çok iyi göğüslediği ve çok mütevazi bi kız evlat yetiştirdiği için..
Sedanın naifliği ve evanın dünyalarrr güzeli çılgın bir bebek olmasından ötürü efenimm😮💨😮💨😘😘🧿🧿🧿🧿
Sabah Dilan Polat ile gözlerimi aciyorum Gece ye kadar napiyo nerde ne dedikodular var fullll Dilan polat izliyorum😃🥰😍 Almanyadan Selamlar
Dilan hanımın çok iyi bir anne olduğunu düşünüyorum enerjisi çok yüksek bir anne Seviyorum Dilan hanımı Enerciiiiii♥️♥️♥️
Samimi içten dogal sıcacık yardım sever bizden birisi olduğu her kadının hayatına çok güzel dokunmasını bildiği için Dilan polat
Çok başarılı işinde hemde çocukları ilgileniyor hemde arkasından konuşanları da yerleştirilebiliryor dört dörtlük
Kendisini severek takip ediyorum ve çocukları için her şeyi göze alabilecek bir anne hem işinde hem işinde hem de çocuklarında örnek aldığım kadın ♥️
Tam bir idol gerçekten hayatı yaşadıkları yardımları evine bağlılıklığı.. onun gibi bir hayatım ve oğluşuma güzel gelecek kurmak için kocaman amin ❤️
Dilan Polat tabi ki idolumsün kadın
Çünkü gerçekten anneliğini çok beğeniyorum. 5 çoçukla uğraşmak sabır inat ve sevgi gerektirir bunun hepsi var Özden’de seviyorum ve çok dogal 😍♥️
sen gibi ben gibi , kurgu olmayan gerçek biri 👌🏼 eva nın anası , nisansının balısı , adanalı mert'in halası , hepimizin gardaşı😂
Seda gördüğüm ve ileride olmak istediğim bir anne modeli kasmadan yormadan çocuğuna faydalı bir ebeveyn mükemmelötesi
Canım Zeynep ❤️ Herkes bilmez tabii bu kadar mük bir inf, onlar his oksijen maskesi ile kahkahaya boğulmamış ki nereden bilsinler 😂
Çoğu kişi Dilan Polat demiş ama ver çocuğu suleye çek stori kafasında illa seviyordur ama ilgilendiğini düşünmüyorum Ece daha iyi
Gerçekten yalnız yardımcısız çocuğunu kendi büyütüyo büyük özveriyle
😊👍
Dünyanın en iyi en güzel kadını annesi iyi ki tanımışız Dilan polatı
Parti kursun oy veririz enerci kadın en samimi hep gerçek tek gerçek Dilan polat 🥰