Din sizce hayatımızda yer almalı mıdır?

Madem din olarak İslam dinini aşılayacaktınız İslâm kültürü ve ahlak bilgisi dersi deseniz ya din kültürü ve ahlak bilgisi dersi diyeceksiniz bütün dinler hakkında bilgilerin yer alması gerekmez mi kesinlikle 18 yaş ve üstü en az lise mezunu bireylerin din ehliyeti olması şart herkes müslüman hristiyan budist ateist ya da yahudi olmak zorunda değil. Ki bütün dinlerin en önemli amacı ahlak öğretilerini kuluna aşılamak. Bana bir kişi cennetin cehennemin varlığını ispatlasın öldükten sonra o cenneti nasıl hissedeceğiz?

Kesinlikle bu ülkede şeriat isteyen belli başlı tiplerin soykırımı yapılmalı bununla da yetinmeyip yurtdışına sürgün edilmeli devlet işine burnumu sokmak benim haddimi aşar ancak devletimizin üstü kapalı tehdit ve manipülasyon altında olduğunu düşünüyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Tarikatçıyım diyen herkese gelsin. Avrupa da islam sizin gibiler yüzünden eli keleş tutanların dini olarak görülüyor.

Bel altına inmek istemem ama bunu dile getirenlere gelsin. Sünnet İslam ve Yahudi dininde cinsel sağlık amaçlı emredilmiştir. Ateistlerden bile sağlık amaçlı sünnet olana rastlanabilir. Aslında bu bir din gereği değil sağlık gereğidir. Hani demiştim ya bütün dinlerin en önemli amacı ahlak öğretilerini kuluna aşılamak bir yeni madde kulunun refahı huzuru için yol göstermek.
Din sizce hayatımızda yer almalı mıdır?