Merhaba arkadaslar,
benim bi tanidigim var Dinimizi cok Abartiyor mu desem bilemedim tam.
Yani artik herseyi tek böyle radikal bir paylasim yapiyo bu bu kafir falan filan herseyi islama bagliyor.
ölmüs babasina bile benim icin Müslüman degildi diyor ondan Miras haki alamam ondan diyor müslüman olmadi icin dogru mu nerde yaziyor bu?
veya oy verenler kafir müslüman degil diyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
psikoloğa görünsün.
Arkadaşlığı kes, kafayı yemiş babasına bile hayrı olmayanın sana ne faydası olacak
Sorgulayarak din ini yaşamasını öğütlerdim ben olsam
sorgulamadıgını nereden biliyorsun? her sorgulama dogru mu sonuclanıyor? herkesin anlayışı farklıdır kendine göre yorumlamış olabilir
Kendi hareketlerini sorgulasın dedim ben. Örneğin: "İnsanlara kafir diyorum neden diyorum? İnsanlarla neden bu kadar ilgileniyorum? Neden eleştiriyorum da işime bakmıyorum? Kafir dersem ne kaybederim ne kazanırım? Hangi dürtümden dolayı millete "kafir" diyorum? Hadislerde kafir demeyin iye emir olduğu halde nasıl derim? Neden bu kadar radikal tepkilerim var? Acaba esnek olsam daha mı iyi olurdu? Amacım ne?" vb kendini sorgulamasını söyledim.
yazdıkalrını okumadım ama bence haksızssın
İnsanların neyi neden yaptığını bilmesi gerekiyor. Savrulan otlar gibi yaşayamayız. Bize akıl verildi ki düşünelim sorgulayalım diye.
bunu okumak zorunda kaldım ama bence bu dediğinde haklı olabilirsin. mantıklı geldi.
bu arada fazlasıyla sabırlı ve iyi niyetlisin eyvallah
Estağfirullah
senden bir tane daha yoksa estsgfirullah deme eyvallah de. az bile söyledim. tevazuya gerek yok :)
Ruh hastası. Akıl hastanesine kapatın
tekfirci olmuş olabilir
O noluyor nedemek yani
namaz kılmayan herkesi kafir ilan ederler. bir çok şeyin islamda olmadığını ve kendilerininki gibi bir anlayışı yoksa kafirdir. cumada cemaate katılmaz hatta serıatın olmadıgı ulkede hocaları kafir ilan edip camiye bile gitmezler
Yemin ederim ki öyle biti cumaya gitmez bayram namazina gitmes cünkü hoca devletin üzerine yemin etigi icin kafir olarak görüyo
psikoloğa görünsün.