Işıldak ömer gibi erkek her kızın hayali galiba. Hanımcılığın atası, babası ışıldak, fırıldak ömer.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Işıldak ömer gibi erkek her kızın hayali galiba. Hanımcılığın atası, babası ışıldak, fırıldak ömer.
Saçma bir söz. Bu tarz erkekler (!) erkek bile değiller. Köle olur anca kadınlara hizmet eden erkek görünümlü betalardan. Beta erkekler midemi bulandırıyor. Bu konuyu paylaştıysan muhtemelen sende de bir femdom ya da finansal kölelik fetişi vardır ya da buna adaysındır. Mazoşist ve kendine saygısı olmayan erkeklerr sadece kadınlara hizmet eder. Sen erkeksin. Erkek dediğin emir verir, domine eder kadını, yeri gelir küfürlü konuşur, yüksek sesle alfa bir sesle konuşur, kadın da erkeğine itaat eder. Male led relationship olmalı yani. Aksi halde doğanın bizden istediğine, doğanın kanunlarına karşı gelmiş oluyoruz yani.
Genelde itaatkâr erkekler, dominant kadınlara hizmet ve itaat etmekten hoşlanır. Ömer, dominant bir kadın bulmuş ve evlenmiş. Helal olsun. 👏👏👏👏 Köle ruhlu her erkeğin hayali budur.
erkek kadını mutlu etmeli gerekirse hizmet etmeli zaten. tam tersi olsaydı bir şey demezdin ama
Cevap
11Cevap
Evet hanımcılık kazanır
Karısına hizmet etmeyen vatanına da hizmet etmez çok doğru 😂 mutlu hanımlar= mutlu çocuklar, mutlu çocuklar= mutlu bir toplum
Hizmet değil de anlayışlı, güvenilir olsun yeterli bence bazı kızlar için
superwarrior diye bi kltk amma boş yapmış inanma sakın. bu aşağılıklar hangi cüretle kadını daha altta görürler? kadına hizmet etmeli ama farkında değiller. orspuya bak erkek dediğin bilmem ne ıyy kadın dediğin kontrol eder asıl, asla kendini ezdirmez. erkek kadına itaat etmekle yükümü tersine.. o kltağıda bir kadın doğurdu halbuki kadınlara muhtaçlar herzaman doğarken bile.. redpillci bir embessil işte ne beklersin.
Peygamberimiz diyor ki; "sizlerin en hayırlınız hanımına en güzel şekilde davranandır."
Ajjqjajajaj kılıbıklık vatana hizmettir diyin şuna Hanıma hizmet vatana hizmet değil buna hanımcılık demiyoruz :D
kadınına hizmet etmeyeceksen evlenme
E bu benim hep kullandığım metofor ve bio fotoğrafı..
Dünya üzerinde yaratılmış ne varsa ezici çoğunluk olarak erkekler tarafından yaratılmıştır Fakat nutulmamalıdır ki kadınlar için yaratılmıştır. Kadını olmayan erkek hiç erkektir
Hanım benim ayaklarımı yıkasın. Bir de ben mi ona hizmet edeceğim?
Işıldak Ömer evlenelim
Evet öyle, kutsaaal jxjdj
Kesinlikle. Hanımköylü erkek kazanıyor ama kimse kimseyi kullanmamalı
Omer kılıklım neredesinnnn
Buradayım
Aynen öyledir büyük sevaptır 😆
hayır! kahrolsun meriçler ve hanımcılar!
redpilciler kahrolsun hatta gbersinn
Gömülmek de istemiyoruz övülmek de..
Hanimcilik kazanacak oy gibi oldu ya 😄
yok artık o kadar da değil
Chcjxjs. Hanımcılık kazanacak herhalde.
Evet bu önemli ve iddialı bir cümle
Vatan dedik mi akan sular durur
Kral çözümü bulmuş skshshsjs
Işıldak Ömer beni de ışıldatsa
Bu en kutsal görev
Kesinlikle
Ya ne boş soru soruyonuz ya