1 yıllık evliyiz eşim genital bölgeme tekme attı ve yanlışlıkla olduğunu söylüyor yapmalıyım?

• Eşimle aramda hiçbir sorunumuz yoktu tartışmalarımız hep saçma şeylerden çıktı 6. Aydan itibaren ara ara tartışmalarımız oldu son aylarda tartıştığımız şeylerde sinir krizi geçirdiğimde beni durdurmak istediğini söyleyerek boğazımı sıkıyordu ardından hemen özür dileyip çok pişman olduğunu söyleyerek barışmıştık barıştığımızda bana böyle davranamazsın böyle davrandığın sürece devam ettiremem demiştim o günden sonra çok güzel geçti bu olaydan 15 gün sonra yani şu an yaşadığım olay ise gece 3 gibi sahur hazırladım uyuklamıştı 5 dk sonra uyandırmak istedim ellerim soğuk bacağına deydi yanlışlıkla 3 kere bağırdı bende bağrıldığında şok geçiren bir insanın sessizce odama gittim uzanmak istedim beni geri salona götürmek istedi sahur hazırlamışsın gel birlikte yapalım dedi bende o an sinirli olduğum için sakinlemek uzak durmak istedim gelmicem dedim kollarımı sıkıştırdı gitmemek için direndim bırakınca yatağıma doğru tekledim uzanmak isterken arkamdan çok şiddetli bir tekme attı genital bölgeme denk geldi atar atmaz yere yığıldım çığlık attım acıdan 10 dk ya yakın açıdan kavrandım o an eşim ne yapacağını şaşırdı içeri gidip su getirdi bana Sancılandım sabah kan gelmeye başladı geçer diye bekledim hastaneye götürdü beni kanamam hala devam ediyor kimseye söyleyemedim doktor susma dedi tekme yanlışla atılmaz dedi kendimi toparlayınca biraz ailesine söyledim ailesi çok büyük tepki verdi ardından kendi aileme söyledim ailemde çok büyük tepki verdi eşim çok pişman olduğunu kesinlikle böyle bir şey yapmayacağını söyledi olayı yaşadığımız andan itibaren çok üzgün hep ağlıyor bende perişan haldeyim ne yapacağımı bilmiyorum.
1 yıllık evliyiz eşim genital bölgeme tekme attı ve yanlışlıkla olduğunu söylüyor yapmalıyım?