Eşim bana tekme attı ve aşşağıladı?

Merhaba. 7 senelik evliliğimizde belki evliliğimizin ilk senesi güzeldi sonrası hep bir hüsran. Kızımız oldu tek çocuk şükürler olsun çünkü ikinci olsaydı belkide buna cesaret edemezdim. Kızım daha 5 yaşında. Ben 2 yıldır iş arıyorum fakat gerçekten bilenler bilir hiç biryerde iş yok kalıcı olarak istiyorum çünkü. Neyse az önce eşimle muhabbet ediyoruz dedim sen herşeyin ehliyetini aldın ne bileyim motor aldın kendine istediğin telefonu aldın benimde at merakım var at binmeye gitmek istiyorum gerçekten yaptığım hiç bir şey yok evdeyim temizlik yemek bulaşık çamaşır çocuğumla ilgileniyorum. Bana başladı senin ne vasfın var sen vasıfsızsın işte işe yaramazsın gördüğüm en kötü şeysin sen çok mu vasıflısın bir işin var dedim bana onu dedim diye adi ş.. a. K karaktersziii dedi bende sensin ş.. deyince üstüme geldi tekme attı elimle tuttum el bileğime isabet etti. Bana diyor ki benim sayemde en kral kıyafetler giyiniyorsun evini yaptırdım ( kendi babamın bize verdiği arsaya ) arabayı sattık oda benim bileziklerimle alınmıştı ayrıca ben de 100 bin verdim o evin dolapları klarüferleri ufsk tefek şeylerini yaptırdı lanet olsun tamam 200 bin harcadı diyelim evin tüm tesisat elektriğini parkelerine kadar babam yaptı şimdi siz söyleyin bu adama ne söylenir? Bu saatten sonra iflah olmaz ben artık kendime olan saygımı kaybettim bu adam yüzünden ama kızım için ayakta durucam aileme söylemelimiyim hemen yoksa ne yapayım şu an aklım durdu

Eşim bana tekme attı ve aşşağıladı?