İnsanlar size verdikleri sözü yerine getirirler mi, sözlerine sadık kalıp? Yoksa verilen sözü unutup yok mu sayarlar o sözü? 🎭
Verdiği sözleri unutmayan ve sadık kalan insanlara selam olsun... İyi ki varsınız. ✨️

İnsanlar size verdikleri sözü yerine getirirler mi, sözlerine sadık kalıp? Yoksa verilen sözü unutup yok mu sayarlar o sözü? 🎭
Verdiği sözleri unutmayan ve sadık kalan insanlara selam olsun... İyi ki varsınız. ✨️

Bana verilen söz olmadığı için son zamanlarda şu an için böyle bir sorun yaşamadım ama genel de bazı kişiler sözlerini tutarken bazı kişiler de sözlerini tutmuyor hiç bir şekilde. benim için sözlerin tutulması oldukça önemlidir çünkü sözlerini tutmayan bir insana ben bir daha güvenmezdim ve onun ipi ile kuyuya kesinlikle inmezdim. bunların dışında ben de birine söz verdiysem eğer onu sonuna kadar tutarım çünkü insanların bana güvenmesi benim için oldukça önem taşıyan bir konudur. ama kimseye de güven duyulmuyor işte
Hayatım boyunca verdiğim sözleri tutmaya çalıştım ve çevremde de her zaman sözlerini tutan insanlarla beraber oldum. Bana karşı bir söz tutulmazsa o kişiyi hayatımdan çıkartırım. Kimse beni aldatamaz ve kaliteli insan hayat felsefemdir.
Şu kurtlar vadisini ciddi ciddi merak etmeye başladım. İzlemeye de başlarım sanırım.
Genelde sözler tutulur lakin insanoğlu işte. Nisyanı tutar unutur, şeytana uyar musaddık kalamaz. Söz verenin insan olduğunu unutmamak lazım. Temkin iyidir.🌺
Ay evet kesinlikle... Sahnelerine denk geliyorum bazılarını da biliyorum ama oturup şöyle bir izlemedim baştan yahu... Bakmak lazım. 😄
Temkin iyidir tabii. Tam da bu yüzden söz verirken iki kere düşünmeli o insanoğlu...
Genelde verilen sözler yerine getirilir. Yerine getirilmeyen sözleri başlarına kakarım😛
Teşekkür ederim fıstığım🥰
Rica ederim kelebek 🌸🌸
Cevap
9Cevap
Her insan sözünün eri değil maalesef. sözü tutmasalarda yine kâfi içine yalan dolan girmedikten sonra. Ama birinin sözü var heyecanla bekliyorum tutacagindan adım gibi emindim aniden oldu ama bakalım heyecan ile 😀
Hadi inşallah hayırlara vesile 🌸
Ben verdiğim sözü tutarım bu yüzden kolay kolay söz vermek istemem. Kelimelere takıntılıyim. Karşımdaki insanın özü sözü bir mi yoksa kağıttan gökdelen mi dikiyor dikkat ederim.
Şükür bana verilen sözler hep tutuldu bende bir söz verdiysem mutlaka tutarım...
Geceye bir sözzz 🙄 Bu gün de yok sayıldık.
Pek değil. Sözü de geçtim, lafının arkasında dursa insanlar o bile yeter
Bana söz vermiyorlar be haliyle beklenti içine de girmiyorum böylesi çok süper
İnsanlar verdikleri sözlerde durmuyorlar. Çok kolpa var ortalıkta, aman dikkat
söz veripte (istisna haricinde) sözünü tutmayan. benden uzak olsun.
Adami adam yapan sözüdür
Söz agızdan cıkar adam olan sözünü bilir
Sözün esiri olmamaya calışırım.
Eğer söz veriyorsa yerine getirmek zorundadır.. Etrafımda ki insanlarda olmasını beklediğim bir davranış biçimidir..
Ahde vefa herkese göre değil.. Söz her zaman ağızdan çıkmıyor maalesef..
Genelde tutarlar 🤗
Genellikle sözlerini tutarlar.
Genellikle yerine getirilir..
Sözünü yiyen adam değildir benle işi olamaz
Belli olmaz
Tabiki hayır
Evet getirilir
Getirilmez
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?