Vermiş olduğunuz sözler veya size verilen sözler, sizin için değerli midir?
Verdiğiniz sözleri tutuyor musunuz?

Vermiş olduğunuz sözler veya size verilen sözler, sizin için değerli midir?
Verdiğiniz sözleri tutuyor musunuz?

Arkadaşlar affınıza sığınarak söylemek istiyorum kimseyi de zan altında bırakmak değil amacım. Tabii bu benim naçizane benim şahsi görüşüm, lütfen kimse beni bundan dolayı yargılamasın söyleyeceklerimi yadırgamasın... Belki de büyük hata olacak söyleyeceğim şeyler. Ama ne olursa olsun benim fikrim... Lafı pek uzatmayı sevmem, biliyorsunuz. Bu benim tarzım hiç değildir. Konuyu büyütmemek adına, bu konuda açıkça söylemek istediğim ama söyleyemediğim şeyi cesaret edip söylerken sizlerden tekrar özür dileyerek ne söyleyeceğimi unuttuğumu söylemek istiyorum
Alakasız görüş diye kaldirilsa ne gülerim
Blablabla 😂
Öncelikle söz vermeyi hiç sevmem. O sorumlu olma hissini sevmiyorum. Ama vsrdiysem de sonuna kadar zorlarım kendimi tutmak için.
Biri bana bi söz verdiyse de tutmasını beklerim.
Söz namusdur bizde hacı sjsjj
hacı jasda
Çok az söz veririm. Eğer bir şeyi yapamayacağımı düşünüyorsam veya böyle bir ihtimal görüyorsam kesin konuşmam. Zira birine söz verdiğimde kesinlikle tutmak zorundayım gibi bir anlayışa sahibim. Bugüne kadar söz verip tutmadığım bir kaç tane olmuştur onda da yaşadığım mahcubiyeti kelimelerle tarif etmem imkânsız.
Elimden gelen herşeyi yaparım kolay söz vermem verincede çabalarım.
Bana verilen sözünde tutulmasını isterim. Tutmayacak ise vermesin huyumu bilip bunu yapması bile isteye araya mesafe koymak için diye düşünürüm
Cevap
20Cevap
Evet ben her zaman için verilen sözleri tutuyorum çünkü benim için verdiğimiz sözleri tutmak önemlidir. insanların güvenini kazanmaya değer veriyorum. çünkü güven kolay kazanılmıyor ama kolay kaybediliyor. tabi ki de herkes gibi benim de hatalarım oluyordur ama her zaman verdiğim sözleri tutarım zaten tutmayacaksam ya da sevmediğim bir konu ise yapamayacağım konu ise söz vermem
Verdiğim sözü tutarım sonunda ölüm dahi olsa söz vermişsem yerine getiririm.
Anlıyorum sizi de ölmeyelim yine de :D
Yas 46 bana fark etmez.
Söz vermeyi sevmem. Çünkü verdiğim sözü tutmama ihtimalim var.
Önemsediğim konularda bunlar yapamayacağım dözler vermem versem dahi çok heveslenilmemeisi taraftarıyım kendimi şartlandırıp olmadığında üzülür/üzülürüm.
Tutamıcam sözü vermem nasip ve allah izin verdiği sürece tutuyorum
ben normalde söz vermem. fakat veriyorsam cidden önemli bir durumdur, önemsediğim biridir ve doğal olarak sözümü tutmaya çalışırım.
Söz vermem hiç ama bir gün eğer söz verirsem muhtemelen tutarım çünkü önemli bir mevzu benim için. Hassasım bu konuda
Kesinlikle, saat (buluşma veya toplantı) veya vaatler benim için önemli.
Söz verdiysem muhakkak tutarım yoksa o söz benim içimi kemiriyor
Verdiğim söz namusumdur ama elimde olmayan nedenlerden dolayı tutamayabilirim her insan gibi
Her zaman tuymuşumdur o yüzden kolay kolay her şey için söz vermem 👍
Tabiki tutmam kendime verdiğim sözleri bile tutmuyorum daha ötesi var mı
😂 yakıyorum senin için jsdsd
🚬🚬
Veremeyeceğim sözlerin altını doldurmam. Genelde ağzımdan her sözü yerine getiririm.
Söz verdiysem tutarım. Yerine getiremeyeceğim bir sözü de vermem. Karşıdakine yok yere ümit vermek olur yoksa.
Tutamayacagim soer vermem
olması gereken
Tutabileceğimden emin olmadığım sözü vermem.
olması gereken
Tutmam dengesizim güvenilmez bana
😂 açık sözlülükte son nokta
Eğer söz verdiysem tutma imkanım yüksektir her zaman.
Sözümden dönmeme sebep olan davranışlar olmadığı sürece evet
Unutmazsam tutmayı denerim
Söz vermişsem tutarım
Söz vermeyi sevmem ama tutarım.
Elimden geldiğince evet.
Tutarım
Verdiğim sözleri tutarım..
Genelde evet tutmaya çalışırım.
Elimden geldiğince, tutamazsam kalbim sıkışır
Söz verdiysem tuttum. Kolay kolay da söz vermem
Evet sözünde durmak önemli
Kafamı bozmazlarsa evet