Eşim benden gizli Tiktok canlı yayınında tanımadığı insanlara hediyeler göndermiş, tartıştık sizce kim haklı?

Bizim maddi durumumuz orta seviyede ama bir sürü kredi kartı borcumuz var ay sonunu getirdiğimizde yine kredi kartlarımızın içerisinden harcamak zorunda kaldık. Kredi kartlarının içinde harcayacak para kalmadı. Eşim 2 gün sonra maaş alacak fakat bugün abisinden borç para istedi yaklaşık 1500 tl. Bugün ben uyurken tiktoka girmiş kafasına göre yayıncılara 1300 tl değerinde hediye göndermiş. Ben uyandığımda bana anlattı sinirden deliye döndüm ağladım. Biz zar zor geçinirken tanımadığın elalemin insanlarına neden para gönderdin dedim bana diyorki ben iyilik yapmak istedim dedi. İyiliğini hak eden insanlara yap tiktokçular zaten zengin cepleri dolu şu halime bak kendimize üst baş alamıyoruz bu yaptığın ne senin dedim oda başladı işte bin tl paramı dedi. O zaman abinden neden borç para istedin dedim neden kredi kartlarımızın içine girdik dedim. Baya tartıştık. Arkadaşlar sizce ben ne yapmalıyım? Eşime karşı nasıl bir yol izlemeliyim?

Eşim benden gizli Tiktok canlı yayınında tanımadığı insanlara hediyeler göndermiş, tartıştık sizce kim haklı?