Neden birinin en i olamıyorum?

Görüşlerinizi belirtmenizi çok isteirm çünkü benim için değerli şöyle ki ben 18 yaşındayım hayatım boyunca hep enerjik ve komik biz kızdım ve ortalamanın üstü güzelim. Bunları belirttim çünkü önemli. Benim sorunum ortaokulda yakın arkadaşlarım çoktu ama ayrı liselere düşünce herkesin farklı ortamı oldu koptuk liseye geçtim bi tane yakın arkadaşım vardı o da gitti hala konuşuyoruz onunla ama başka bir ilde. Kısacası şu an dışarı çıkmak istesem çağırabileceğim veya beni çağıran bir arkadaşım yok 🥲 okula gelirsek herkesle iyi anlaşıyorum ama herkesin yakın arkadaşları olduğu için geri planda kalıyorım yalnız hissediyorum orada da en son öğreniyorum bazı şeyleri ya otururken çok gülüp eğleniyoruz ama dahası yok ben yakın olmak istiyorum ama içlerine almıyolar gibi aslında benim kendimle bir sorunum yok gerçekten düzgün ve gerçekten güler yüzlüyüm hep ve dost da canlısıyım ama bişey var işte anlamadığım belki aradığım arkadaşlığı mı bulamadım desem şuana kadar gerçekten benim gerçek bir arkadaşım olmadı 🥲Sizce sorun bende miii¿ Bi yerde hata mı yapıyorum
Neden birinin en i olamıyorum?