Bu kararlara asıl kadın vermeli bence
Kürtaj yaptırmasında erkekler söz sahibi olmalı mı?
Bu kararlara asıl kadın vermeli bence
Bu kadının karar verebileceği bı konu sonuç olarak 9 ay karnımızda taşıyan biziz.
Her ikisinde söz sahibi olabilir ama asıl sözü kadın söylemeli

Haklı mı sizce?
Genlerini aktarmış olmasıyetmez. Kadının bir yavruyu doğurup yaşatması için gereken emerji erkeğin üstleneceğinden çok çok daha fazla. 9 ay taşıyacak, 2 saatte bir uyanıp emzirecek ve sürekli bakımını üstlenecek. Üstelik bu 3 yıla yakın sürürüyor.
Oysa erkeğin çocuk bakımını doğduktan sonra yapacağı da garanti değil. Yani bu konuda son sözü kadın söylemelidir, ama erkekle beraber karar verilmesi en yağıcı olanıdır. Çünkü kürtaj sonrası süreç de kadın için zordur ve yalnız kalmamalıdır
Hayır söz sahibi olmamalılar çünkü kadın 9 ay karnında taşıyor yani erkeğin burada çabası biel yok nerdeyse bu yüzden de kadının kendi bedeni kendi kararları. eğer çok istiyorsa erkek de bir zahmet kadından uzak dursun bence. tabi ki neler yaşadığını bilemeyiz
ama yine de kadınları ilgilendiren bir konuda kadın kendi karar vermeli. çoğu kişi kadınları terk edip gidiyor zaten çocuğu dünyaya getirip acı çekmesine neden oluyorlar sadece. günümüzde ilişkilerde dikkat etmeleri lazım bence
Yasa Sonunda benim gibi düşünen biri
Çok teşekkür ederim mutlu oldum açıkçası
Rica ederim ne demek.
Cevap
9Cevap
Evet kadın vermeli bence. Ortak bir şekilde elbette verilmeli ama daha çok kadın söz sahibi olur bu durumda.
kadının onayında ve tercihinde. zorla kadını hamile tutmak çocuğa da kadına da zarardır.
Karın doğurmak istemiyorsa bi zahmet korunsun
eğer evliyseler erkeğinde söz hakkı var diye biliyorumm. kocanın rızası olmadan kadın çocuğu aldırırsa bu boşanma nedeni.
Kürtaj yaptırmak cinayet sayılmalı diye düşünüyorum.
Her iki tarafta söz sahibi olmalı
Ama uzlaşılamıyorsa ve birinin dediği olmak zorundaysa kadının dediği olmalı bence
Bu konudalarda en fazla kadına söz hakkı düşer bence
Evet kadının söz hakkı öncelikli olmalı uzlaşılamıyorsa
İki tarafta %50 hak/söz sahibi bu konuda.
Onunda çocuğu iyide olması gerekiyor
Birlikte karar verilmeli.
Olmalı
Tek yapsan haklısın
Ben çocuğumu tek başıma büyütmeyi düşünüyorum
Bencillik olur
Erkek kahrı hiç çekemem
Doğacak olan ne diyor bakalım
Ben ona yeterim sorun olmaz
Senin bedenin senin hayatın senin kararın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?