Selammm💚
Erkekler doğuma eşlerine destek olmak için moral vermek için elini tutmak için vs girmeliler mi?

Selammm💚
Erkekler doğuma eşlerine destek olmak için moral vermek için elini tutmak için vs girmeliler mi?

Bu erkeğe göre değişir. Bazı erkekler o kafada değildir kimi iğrenebilir kimi korkabilir kimi de heyecanla orada olmak ister. Bu konuda erkeğe baskı yapılmamalı ayrıca sadece erkek değil kadın da eşinin kendisini öyle görmesini istemeyebilir. Kısaca kişiye göre değişir. Düşünsene erkek zoraki girecek doğuma sonra orada bayılıp kalacak o adamın orada ne faydası var ki o zaman? Ama erkek doğuma girmese de kesinlikle kapıda beklemeli. Oradan çıktığında kendisini bekleyen eşini görmek kadın için o kadar önemli o kadar anlamlı ki.
Bi zahmet.
Ben dayanamam diyenler olmuş.
Acıyı korkuyu yaşayan kadın. Siz mi doğuruyorsunuz sanki shhs
Kadının kocasına en çok ihtiyacı olduğu zamanda korkuluk gibi kapıda dikilmesi, desteğini esirgemesi çok bencilce ve düşüncesizce.
Epidural anesteziyle doğum yaptım, eşimde doğuma girdi. Doktor ve eşimle sohbet ederken zaten nasıl geçti o an anlamadım bile su gibi aktı gitti. Esin desteği gerçekten çok önemli hem hamilelik, hem doğum sürecinde.
Tâbi ki girmeli elini tutup ona desteğini vermeli
Cevap
34Cevap
Tabi ki de girmeli bence
Girsin ya yeter girsin, tribünden arkadaşlarını da çağırsın, doğururken tezahürat etsinler. Gücüne e katmaya geldik, alnında ter olmaya geldik, hanım kız seni doğurtmaya geldik hanım kızzzz 😂 Çocuk kendiliğinden çıkar zaten.
Tabi ki, girmezse ve bahanesi de sağlam değilse bence trip hakkı kadının sonsuz..
Ne demek doğuma girmemek?
Destek bununla mı olunuyor yani yine aynı acı çekilecek. Ben çok saçma ve yapmacık buluyorum böyle davranışları.. Hiç gerek yok.
Adamım 😉
Kocadan çıkan çocuk imkansız gbi oldu ülkede koca degil müşteri girmeli dogum a 6284 var kadının hakkı bu
O duyguyu yaşamadim ama iyi günde kötü günde die söz verdiysem eğer o anda da orada olmak zorundayım erkekler sözleri için yaşarlar 😂
Dayanabilecekse girebilir bazıları bayılıyor falan öyle olmasın yani😂
Hassas olan kimseyi veya işte olup gelemeyen mecbur tutmamak gerekiyor.
Yahu o kadarına da gerek yok bence. O heyecanı dışarda yaşamak daha keyiflidir
Girmeli açıkcası doğum yapsam eşimin yanımda olmasını isterim
Destek bununla mı olunuyor yani yine aynı acı çekilecek. Ben çok saçma ve yapmacık buluyorum böyle davranışları.. Hiç gerek yok.
Evet ama eşim yanımda olacak yanımda olarak destek olacak güven o olursa kendimi güvende hissederim rahat olurum manevi yönden
Sen de ne odunsun kütük
Yok bide soksun elini çeksin çıkarsın canım
Of abartma
Gerek yok knk
He he
Valla ben kapıda brklemeyi tercih ederdim cünki hayvan dogumlarında içim cız ediyo eşim olsa dayanamam diye düşünüyorum o anki duruma baglı
Düşüp bayılmayacaklarsa destek için girmeli hatta elimi sıkı tutmalı.
Ufak bir bilgi doğum yapan kişinin eli tutulmaz o acıyla elini sıkarken zarar verebilir. Bunun ucu kırığa kadar da gider örneklerini gördüğümde büyük şok yaşamıştım. Ayrıca tabiki destek olmalılar. Zorluğunu görsünler ki halden anlasınlar, kıymet bilsinler biraz.
Evet doğuma girelim eşimizi doğurtalım doktorda evinde oturarak maaşını alsın
Girmeli mutlaka. Hem kadının o an ihtiyacı çok dhaa fazla olur hemde erkek kadının o zorluğunu görsün ki daha sonra daha da çok baş üstü yapsın. Benceeeeee
Hayatının kadınına en zor anında, onun diğer yarısı olduğunu yansıtmalı
Girsin isterim, o anlara birlikte şahit olmalıyız.
Hayır daha çok gerer kadını bence djsarda kalsın adam
Soğuk kanlı ise girebilir ama eğer kadını daha da telaşlandırırsa girmemesi daha iyi
Hassas değilse girmeli tabi
Ama orada bayılıp düşerse kadın için durum daha kötü olur
Kesinlikle bence çoğu o sırada baba oldugunu anlıyor
Ben giremem heralde dayanamam o acı çekişine
Doğuma hiç bir şekilde almıyorlar ben boşandığım eşimi özel hastanede koşuyolu medipolda sezeryan yaptırdım almadılar 😉👍
bence destek için evet
Evet girmeliler tabiki
Ben karımın o haline dayanamam ya giremem kıyamam
Girsinler tabii yok öyle kolay bebek sahibi olmak.
Evet kesinlikle girmeli💕.
Aklı olan girmez bence 😂
isterseniz doğumuda biz yaptıralım.
Kan tutmasa girerdim seve seve.
Bence girmeliler ama yine de tercih meselesi.
Bence yardımda etmeli😁
estek olabileceksem eğer ki elbette.
Hayır.
Girmeli bence evet
Girmeli girerim de
Evet girmeli
Bence girmemeli.
düşüp bayılıyolar sonra :D
Hayır dışarıda beklesin kafi
🙋🙋en güzel cevap
Hayır girmemeli bence
Girmemeli