günlük hayatta pek değil ama telefonla arayınca işte şu noldu bu yazdı mı vs vs bunları konuşuyoruz, çok kişiyle konuşmuyoruz o anlamda değil ama üniversitede hoşlandığım biri var mesela hep onla olan şeyleri soruyo ya da ben anlatıyorum. başka konumuz yokmuş gibi😵💫 herkes mi böyle yoksa garip mi
hedeflerimiz aynı değil ben kendimi geliştrmekten bahsedince onu sarmıyo sıkılıyo onun dışında da 8 yıllık arkadaşım zaten her şeyimi biliyo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnsanların işi gücü ilişki eğlence saçma sapan şeyler olmuş adam akıllı bir şey diyenler dikkat edin yalnizlastiriliyor toplumda
ya düzgün şeylerden bahsedince benle inatlaşıyo fizik kuralıyla dalga geçti resmen ben de ağtal mısın dedim iyice anlattım utandı. oyuzden öyle şeyler konuşmuyorum onla
Fizik kuralı ne lan😂
İnsan ceyizden iş dünyası vs konuşur
fizik kuralı ama günlük hayattandı işte mavinin dalga boyunu falan söylemiştm öyle ekdmspmxgxosmxhdm çeyiz diye bişi yok hayatımızda okuldan bölümden de konuşuyoz zaten bana ebelik anlatıyo dköxpsmxhdmdh
Game över😃
Benimde böyle bir arkadaşım vardı sürekli muhabbeti erkeklere getiriyordu konuşmayı kestim kızla çok zordu gerçekten
arkadaşımla ikimizin uzunsüreli düzenli bir ilişkisi var o yüzden hayır
ikimizin de ilişkisi yok hatta konuştuğumuz biri de yok bu ara 😵💫😭😭
Konusulcak bı durum varsa konusurz o meselelerı onun dısında konusu olmuyo bızde
bizde hep konuşulucak durum var kwöwğsmhdşsmdh
Ozaman normaldır ama sureklıde erkeklerden konusmak garıp bı noktada paylascak baska bıseylerınzde olmalı vardır mutlaka
ya o kadar da değil başka şeylerden konuşuyoruz da konusu da açılıyo yani
Maalesef böyle garip bir gençlik yetişiyor ! Ve tamamen yanlış yoldalar
Çoğu bu şekilde maalesef buna da yakın arkadaş diyemiyoruz..
Alt taraf fokur okur olunca insan eksik hissettiğini dışa vururmuş
Bulun bir manita ikinizde kurtulun
ozmn manitasını anlatır
Allah Allah erkek hastası mı bu kız
ilgi hastası kendi de söylüyo bunu
Genç kızlar hep öyledir zaten
normal ozmn
Biz yapamazsınız tabi talking talking
O arkadaşı bırakmanın vakti geldi
ya eğleniyotuz konuşurken de konuştuğum biri olursa instadını buluyo ismini unutmuyo gln korkunç biraz, sınıfta hoşlandığım niri vardı beni onla buluştursana diyo ayn knk
İkinizede sevgili lazım
düzgün biri çıkmıyo ki aw
Bnde öyle diyorum
Evet
ateşlisiniz
Evet